Heb jij je al aangemeld voor de Inspiratieavond Scheidsrechterscommissie S.K.N.W.K. ?

qrf

Onlangs konden we al melden dat een aantal vrijwilligers druk bezig zijn met het opzetten van een scheidsrechtercommissie binnen onze club.

De commissie bestaat uit de volgende personen:

Peter van der Cingel Contactpersoon van en naar bestuur
Bert van Tilburg Contactpersoon van naar andere verenigingen
Gerrit van Loon Contactpersoon van en naar jeugdbestuur
Richard de Moedt Planning en indeling
Jelle Verhoek Planning en indeling
Walter van Kan Algehele organisatie en sturing

We kunnen stellen dat het nu zijn vruchten al af begint te werpen, want de afgelopen weken was er ruim op tijd een scheidsrechter voor de thuiswedstrijden van alle S.K.N.W.K.-teams geregeld. Hulde !!

De insteek is dat de commissie eind seizoen 2022 – 2023 een volledig draaiende operationele commissie heeft waarbij alle thuiswedstrijden voorzien zijn van een spelbegeleider of scheidsrechter. Het door ontwikkelen van de scheidsrechters en op peil houden van de competenties zijn hierin noodzakelijk voor het waarborgen van voldoende scheidsrechters in de toekomst. In lijn met dit streven willen we in februari starten met de K.N.V.B. opleiding tot verenigingsscheidsrechter. De wens is uitgesproken dat ook de andere verenigingen op Schouwen-Duiveland zich hierbij aansluiten.

Als eerste stap in dit proces willen we een inspiratieavond – spelregelavond houden voor enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Dit betreft zowel junioren als spelbegeleider voor de pupillen als senioren als scheidsrechter voor de junioren en senioren. We hebben een ervaren en enthousiaste K.N.V.B. scheidrechter gevraagd als spreker.

A.s. vrijdag 17 december 2021, is de inspiratieavond.

Aanvang 19:00 uur (inloop vanaf 18:45 uur)

Einde: 21:00 uur

Enthousiaste en gemotiveerde kandidaten kunnen zich aanmelden voor deze avond bij Richard de Moedt richardenannelies@hotmail.com of 0648003322. (I.v.m. de geldende coronamaatregelen is aanmelden verplicht !!)

 

Namens scheidsrechterscommissie

Walter van Kan