KNVB Schoolvoetbal trapt af met nieuw aanmeldplatform

Bron: www.knvb.nl

De afgelopen twee seizoenen was er vanwege corona helaas geen compleet KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Ons belangrijkste doel is dat dit seizoen alle lokale toernooien (en alle finales) wél kunnen doorgaan. Uiteraard rekening houdend met de dan geldende maatregelen. Alle voorbereidingen zijn al in volle gang, inclusief een geheel nieuw overzichtelijk platform voor lokale organisatoren en scholen/klassen om toernooien aan te melden en in te schrijven.

Al vele jaren zorgen de lokale Schoolvoetbaltoernooien voor heel veel voetbalplezier. Kinderen bewegen en zijn gezond bezig, spelen samen in een team en sluiten nieuwe vriendschappen. Ook komen veel jongens en meiden in aanraking met de voetbalsport en vinden zo hun weg vinden naar de lokale amateurverenigingen. Wij zijn dan ook heel blij te merken dat veel lokale organisatoren de voorbereiding op de toernooien weer hebben opgepakt.

Binnen de landelijke werkgroep KNVB Schoolvoetbal, met diverse vertegenwoordigers uit alle districten, zijn de voorbereidingen op een mooi Schoolvoetbalseizoen ook in volle gang. Zo is er een vernieuwde Schoolvoetbal-website met actuele informatie over dit seizoen.

KNVB SCHOOLVOETBALHier vind je alle informatie over de leukste toernooien van het jaar.

Registratie lokale toernooien

Om lokale organisatoren te ondersteunen in de organisatie hebben we een centraal aanmeldplatform ontwikkeld. Ook scholen/klassen hebben hier veel profijt van. Via deze tool heeft iedereen namelijk een compleet en landelijk beeld waar toernooien plaatsvinden. Op dit platform kunnen lokale organisatoren hun toernooi aanmelden, waarna deze zichtbaar worden op de landkaart. Hierdoor kunnen scholen/klassen zich heel makkelijk online inschrijven voor een lokaal Schoolvoetbal-toernooi. Ook kunnen scholen en/of klassen nu ook makkelijker in contact komen met de organisator.

VOOR ORGANISATORENHier kun je een lokaal toernooi aanmelden.

VOOR SCHOLEN/KLASSENZoek een toernooi en schrijf eenvoudig online jouw team in.

Nieuwsbrief organisatoren en scholen

In de lijn van de nieuwe website en de ondersteuning van de lokale organisatoren bieden we twee nieuwsbrieven aan, zowel voor organisatoren als scholen. Aanmelden voor de nieuwsbrief gericht op organisatoren kan hier en heb je interesse in de nieuwsbrief voor scholen/klassen, dan kun je hier terecht om in te schrijven.

Groei KNVB Schoolvoetbal

Om zoveel als mogelijk jongens en meiden het KNVB Schoolvoetbal te laten beleven, willen we dat Schoolvoetbal in alle gemeentes georganiseerd wordt. Op dit moment worden er contacten gelegd met diverse gemeentes die geen Schoolvoetbal-aanbod hebben, om te bekijken of daar een lokaal toernooi opgezet kan worden.

Albert Heijn, supporter van KNVB Schoolvoetbal

Ook dit seizoen is Albert Heijn hoofdsponsor van KNVB Schoolvoetbal. Samen met Albert Heijn gaan we de uitdaging aan om alle kinderen in Nederland op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal.

Vragen?

Heb je vragen, ideeën of wil je informatie over Schoolvoetbal delen met de KNVB? Stuur dan een e-mail naar schoolvoetbal@knvb.nl.