Tikkie Terug Deel 528 – De laatste editie van de Kerstbingo (zaterdag 21 december 2019)

Logo Tikkie Terug
Morgen, zaterdag 18 december 2021, wordt er een Online Kerstbingo georganiseerd !! Met ruim 60 aanmeldingen blijkt dat er ook hiervoor weer voldoende animo is. Dit alles is natuurlijk een initiatief voor de ‘echte’ Bingo die we helaas voor de 2e keer op een rij niet kunnen organiseren in onze kantine i.v.m. corona. Opnieuw een grote teleurstelling.In deze Tikkie Terug kijken we dan maar terug op de laatste editie die wel kon worden georganiseerd. Dit was op zaterdag 21 december 2019. Op de site stond toen het volgende:

Weer een super gezellige editie van de Kerst-Bingo bij S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 21 december 2019, werd al weer voor de 8e keer op een rij bij S.K.N.W.K. een Kerst-Bingo georganiseerd. Inmiddels een traditie op de zaterdag voor Kerst voor het hele gezin. Met uiteindelijk ook deze keer weer een kleine 80 deelnemers kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje bij S.K.N.W.K.

Gisterenmiddag ging rond 13:30 uur de kantine open en druppelden de eerste deelnemers al gelijk binnen in de kantine. Dit uiteraard om een goed plekje te bemachtigen in de kantine. Iets na 14:00 uur, toen de meesten aanwezig waren, werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid door onze vaste Bingo-Masters Jos van Spier en Martijn Neele.

Omdat ‘s morgens de inhaalwedstrijd van S.K.N.W.K. 1 uit bij Schoondijke werd afgelast, konden gelukkig ook de spelers van de 1e selectie die zich hadden aangemeld voor de Kerst-Bingo alsnog meedoen. Uiteindelijk werden er zoals we inmiddels gewend zijn vijf rondes gespeeld. Tussendoor waren er voor alle aanwezigen overheerlijke snackjes en was er een stukje kaas of worst. En inmiddels ook een traditie zo rond een uurtje om 17:00 uur verse snert. Dit allemaal onder het genot van (een) heerlijke drankje(s).

Vanwege de vele prijzen werden er ook nog drie verlotingen gedaan en aan het eind van de Kerst-Bingo werden uit alle gebruikte Bingo-kaarten ook nog wat prijswinnaars bekend gemaakt. Uiteindelijk was zo rond 19:00 uur deze 8e editie ten einde. Een enkeling bleef nog eventjes hangen voor nog een drankje. Ook werd er nog een potje spijkerslaan gespeeld.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag. De mensen achter de bar en in de keuken. Met name ook de sponsors van de diverse prijzen willen we namens de club en organisatie van de Kerst-Bingo nogmaals hartelijk danken !!  En Nelleke (en haar vader voor het snijwerk van de ingrediënten) voor de overheerlijke soep !! Ook de verloters (Toon en Jacco (en Mariska voor de hulp bij de verkoop van de lootjes) en Malou voor de hulp bij de verloting).

En uiteraard niet te vergeten de organisatoren van deze Kerst Bingo, Jos en Martijn; voor weer een top middag/avond !!

De Foto’s: