Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) sluit dit jaar af als clubtopscorer bij seniorenteams

Logo topscorer

Zaterdag 27 november kwamen twee van onze drie seniorenteams nog in actie voor de competitie. Daarna kwamen wegens de coronamaatregelen, de weersomstandigheden en afmeldingen bij onze tegenstanders S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 niet meer in actie . Inmiddels is het winterstop en vanwege de aangescherpte coronamaatregelen geldt er tot in ieder geval 14 januari 2022 een lock-down voor onze seniorenteams. Hopelijk kan eind januari de voetbalcompetitie weer worden hervat !?

Jarno van Nieuwenhuize hier in actie in de thuiswedstrijd tegen W.I.K. ’57 1  waarin hij twee keer wist te scoren (eindstand was 4-1)

Dit zorgt ervoor dat S.K.N.W.K. 1 speler Jarno van Nieuwehuize als clubtopscorer bij de senioren het jaar afsluit. Hij scoorde in 8 duels al 13 treffers. Zijn ‘kompaan’ in de spits, David v/d Broek, staat knap op plaats twee met vijf treffers. Dit is vooral knap, omdat David dit seizoen voor het eerst in S.K.N.W.K. 1 speelt nadat hij is overgekomen uit JO19-1. De gedeelde 3e plaats met vier doelpunten is voor de spelers Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1), Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 2) en Bas van Dijke (S.K.N.W.K. 3).

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/