Jaaroverzicht 2021 van www.sknwk.nl (maart en april)

Nu het jaar 2021 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2021 ‘samen te vatten’ met berichten die op de website stonden. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken).

Overigens is dat net als vorig jaar natuurlijk i.v.m. de coronacrisis een ‘iets’ ander jaar geworden qua voetbal en evenementen dan we normaal gewend zijn. Daarom doen we de samenvatting nu niet per maand, maar per twee maanden.

Vandaag maart en april.

Maart:

1 maart 2021

Verbouwing kantine S.K.N.W.K. fase drie (45)

Zoals bij een ieder wel bekend zijn we in juni 2018 met een aantal fanatieke vrijwilligers begonnen met herstelwerkzaamheden aan de buitenzijde van de kantine. Toen zijn o.a. aan de dakkapellen de goten vervangen en is er nieuw trespa geplaatst. Omdat het toen niet is gelukt alle werkzaamheden uit te voeren, zijn in juni 2019 de werkzaamheden verder afgewerkt. In afgelopen zomerperiode is er ook nog geschilderd.

Omdat wegens de corona nu alles al een tijdje stil ligt, is besloten om alvast te starten met de binnenzijde van de kantine. Dit stond min of meer gepland voor de zomer van 2021, maar er wordt dus nu al vast mee gestart.

Middels foto’s willen we u uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen. Ook vandaag is er weer geklust. Een ieder hartelijk dank voor de hulp !!

Hierbij foto’s van vandaag:

 

1 maart 2021

Weer een nieuw reclamebord langs hoofdveld sportpark ‘Het Springer’

Er is weer een nieuw reclamebord geplaatst langs het hoofdveld op sportpark “Het Springer”. Deze keer van Agri Snellaad.nl Namens S.K.N.W.K. willen we deze sponsor hartelijk danken voor de toegezegde steun aan de blauw/zwarten.

Voor meer informatie over deze sponsor klik op https://agrisnellaad.nl/

 

4 maart 2021

Training seniorenteams is weer begonnen

Met de versoepeling van de maatregelen voor de sport dat de overheid vanaf 3 maart toestaat dat spelers tot 27 jaar weer samen buiten mogen sporten, willen ook wij de training bij de seniorenteams weer op gaan pakken. Vanavond, donderdag 4 maart 2020, zijn we begonnen.

Het volgende geldt bij deze trainingen:

  • Spelers tot en met 26 jaar mogen samen sporten (zonder restricties).
  • Spelers boven de 27 jaar mogen alleen trainen in groepjes van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Uiteraard zal alles afhangen van de animo die er is bij de spelers van onze seniorenteams. Vanavond waren er 15 aanwezigen. Zij speelden kleine partijtjes en hebben deze training afgesloten met een grote partij. De training stond onder leiding van Peter v/d Cingel. A.s. zaterdagmiddag om 13:00 uur is de volgende training.

 

5 maart 2021

Enkele nieuwe gezichten tijdens 8e editie van VrijMiVo

Voor de winterstop zijn we bij S.K.N.W.K. gestart met één keer in de twee weken extra training geven voor onze jeugd t/m S.K.N.W.K. JO15-1, maar ook voor niet leden !!  Met een gemiddelde opkomst van 23 tijdens de vijf edities van dit fenomeen, wisten we dat er genoeg animo voor was. Na de winterstop zijn we hiermee verder gegaan. Waren er bij de 6e editie 26 kinderen aanwezig, twee weken geleden hadden we een record met 32. En vandaag waren er toch ook weer 23 kinderen die lekker een uurtje kwamen voetballen. Erg leuk om te zien was, dat er ook weer wat nieuwe gezichten waren en ook weer een aantal niet leden !!

Deze extra trainingen worden verzorgd door Gerrit van Loon en Martijn Neele. Het is één keer in de twee weken.

Hieronder de data van de komende edities:

  • Vrijdag 5 februari 2021
  • Vrijdag 19 februari 2021
  • Vrijdag 5 maart 2021
  • Vrijdag 19 maart 2021
  • Vrijdag 2 april 2021
  • Vrijdag 16 april 2021
  • Vrijdag 30 april 2021

 

6 maart 2021

Prima omstandigheden vandaag voor training seniorenteams

Nadat afgelopen donderdag de training bij de seniorenteams werd hervat, stond voor vanmiddag opnieuw een training gepland. En aan de omstandigheden lag het zeker niet. Een heerlijk zonnetje en we konden omdat het overdag was nu ook gebruik maken van het tweede veld. Zodoende konden de twee ploegen (tot 27 jaar en de ‘ouwe bokken’ vanaf 27 jaar) op aparte velden trainen.

Er werd een uur en driekwartier getraind !! Voor de jonkies had trainer Martijn Neele op het tweede veld een pass- en trapoefening uitgezet. Daarna werd middels een spelletje hooghouden nog wat aan de techniek geschaafd (en ook aan de buikspieren, want de verliezende partij mocht lekker opdrukken). Daarna volgde nog een posititiespel met kaatsers en tot slot nog een grote partij van 8 tegen 8 met keepers.

Op het trainingsveld waren allemaal verschillende oefeningen uitgezet voor de groep van 27 jaar en ouder. Dribbelen, afwerken op doel, voetvolley, passen en trappen. Dit uiteraard in vaste tweetallen en op 1,5 meter afstand. Zij hebben de laatste periode van de training afgesloten met een toernooitje 1 tegen 1 voetvolley op vier veldjes.

Fijn om te zien dat er zoveel enthousiasme was vandaag. En met 24 aanwezigen ook voldoende animo !! Bekijk meer foto’s van deze training elders op de site in Het Fotoboek.

 

11 maart 2021

S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 bezorgen jeugdspeler Rik v/d Hoek een mooi kado

De zieke jeugdspeler Rik v/d Hoek mocht gisterenavond een mooi kado in ontvangst nemen namens S.K.N.W.K. 1, 2 en 3. De spelers en begeleiding van deze teams hadden geld ingezameld om Rik iets te kunnen geven en hem hiermee te steunen en een hart onder de riem te steken. Een mooi gebaar.

Hulde aan S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 en uiteraard Rik heel veel sterkte !!

 

13 maart 2021

Voetbal wint van wind tijdens onderlinge duels jeugd S.K.N.W.K.

Ook vandaag speelden JO7-1 en JO9-1, JO11-1 en JO13-1 en ook JO15-1 en JO17-1 weer onderlinge wedstrijdjes op sportpark ‘Het Springer’. Vanmorgen was het vooral de harde wind die de overhand had. Maar gelukkig was het droog en door (een beetje) wind laten we ons niet uit het veld slaan.

Vanmorgen om  10:00 uur begonnen S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 samen aan hun wedstrijd. Tegelijkertijd waren ook JO11-1 en JO13-1 aan het spelen. Na een uurtje voetbal waren zij klaar met voetballen, maar nu volgde nog een heuse Vossenjacht in Nieuwerkerk. Bij terugkomst op het sportpark was het tijd om nog iets te drinken en een zakje chips. Rond 12:15 uur konden ze huiswaarts.

Inmiddels waren ook S.K.N.W.K. JO15-1 en JO17-1 al bezig met hun onderlinge duel. Ook voor hen iets te drinken en na 1,5 uur maakten zij plaats voor de volgende twee groepen, JO19-1 en de seniorenteams tot 27 jaar. Zij trapten om 13:30 uur af voor een onderlinge wedstrijd van 2 x 45 minuten.

Voorlopig gaan we dit nu elke twee weken doen op zaterdag. De andere week is er op vrijdag VrijMiVo voor alle jeugd van JO7-1 t/m JO15-1 Dus a.s. vrijdag, 19 maart 2021, vanaf 16:00 uur weer VrijMiVo. Zaterdag 27 maart 2021, worden de onderlinge wedstrijden weer vervolgd.

Bekijk nog meer foto’s van vandaag elders op de site in Het Fotoboek.

 

13 maart 2021

Vossenjacht voor S.K.N.W.K. JO7-1 t/m JO13-1 is groot succes

Vandaag voor S.K.N.W.K. JO7-1 t/m JO13-1 niet alleen onderlinge wedstrijden van 10:00 uur tot 11:00 uur. Nee, aansluitend was er voor hen op het dorp nog een Vossenjacht georganiseerd. In kleine groepjes met een begeleider op zoek naar 8 ‘vossen’ in het dorp. Zo waren er o.a. heksen, een soldaat, een duiker en een visser. Bij alle 8 vossen kregen de kinderen een letter.

Bij terugkomst op sportpark ‘Het Springer’ moesten ze nog op zoek naar twee vosjes om ook de laatste twee letters te bemachtigen. Met de 10 letters die ze hadden gevonden, moesten ze een woord maken. Dit woord was buitenspel.

Toen ze het woord hadden geraden, kregen ze als beloning nog iets te drinken en een zakje chips. Omstreeks 12:15 uur was deze dag ten einde en kon iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts.

Dank aan de organisatie en uiteraard aan de Vossen !! De kinderen hebben het heel leuk gevonden.

Bekijk nog meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek !!

 

18 maart 2021

Weer een nieuw reclamebord langs hoofdveld sportpark ‘Het Springer’

Er is weer een nieuw reclamebord geplaatst langs het hoofdveld op sportpark “Het Springer”. Deze keer van Kloet Bouw uit Zierikzee Namens S.K.N.W.K. willen we deze sponsor hartelijk danken voor de toegezegde steun aan de blauw/zwarten.

Voor meer informatie over deze sponsor klik op www.kloetbouw.nl

 

19 maart 2021

Prima omstandigheden en weer voldoende animo bij 9e editie VrijMiVo

Vandaag was de 9e editie van VrijMiVo bij S.K.N.W.K. Extra training op de Vrijdag Middag voor onze jeugd t/m S.K.N.W.K. JO15-1, maar ook voor niet leden !!  Ook vandaag, vrijdag 19 maart 2021, weer prima omstandigheden en met 28 aanwezige kinderen (en twee enthousiaste trainers) was er ook weer voldoende animo. En weer wat niet leden en nieuwe gezichten en ook weer wat meisjes. Heel divers dus !!

Deze extra trainingen worden verzorgd door Gerrit van Loon en Martijn Neele. Het is één keer in de twee weken.

Hieronder de data van de komende edities:

  • Vrijdag 5 februari 2021
  • Vrijdag 19 februari 2021
  • Vrijdag 5 maart 2021
  • Vrijdag 19 maart 2021
  • Vrijdag 2 april 2021
  • Vrijdag 16 april 2021
  • Vrijdag 30 april 2021

Bekijk nog meer foto’s van deze 9e editie elders op onze site in Het Fotoboek

 

20 maart 2021

Seniorenteams vermaken zich weer prima tijdens training

Vandaag, zaterdag 20 maart 2021, werd er weer getraind door de seniorenteams. Perfecte omstandigheden met o.a. een heerlijk zonnetje. En we konden omdat het overdag was ook nu weer gebruik maken van het tweede veld. Zodoende konden de twee ploegen (spelers tot 27 jaar en de spelers vanaf 27 jaar) op aparte velden trainen.

Er werd een uur en driekwartier getraind !! Voor de jonkies werd en na een rondo en de warming-up een toernooitje gespeeld twee tegen twee met vaste tweetallen. Op twee veldjes op kleine doeltjes en op het derde veld met wat grotere doelen en twee keepers. Na ruim een uur werd er nog afgesloten met een grote partij.

Op het trainingsveld waren allemaal verschillende oefeningen uitgezet voor de groep van 27 jaar en ouder. Eerst wat passen trappen. En omdat er sinds van de week in viertallen mag worden getraind hier twee voetvolley veldjes. Op het ene veldje werd 1 tegen 1 gespeeld en op het andere veld twee tegen twee. Zij sloten de training af met nog een afwerkoefening op doel.

Fijn om te zien dat er ook vandaag weer heel veel plezier en enthousiasme was. En met 20 aanwezigen ook nu weer voldoende animo !! Bekijk meer foto’s van deze training elders op de site in Het Fotoboek.

 

25 maart 2021

Verbouwing kantine S.K.N.W.K. fase drie (65)

Zoals bij een ieder wel bekend zijn we in juni 2018 met een aantal fanatieke vrijwilligers begonnen met herstelwerkzaamheden aan de buitenzijde van de kantine. Toen zijn o.a. aan de dakkapellen de goten vervangen en is er nieuw trespa geplaatst. Omdat het toen niet is gelukt alle werkzaamheden uit te voeren, zijn in juni 2019 de werkzaamheden verder afgewerkt. In afgelopen zomerperiode is er ook nog geschilderd.

Omdat wegens de corona nu alles al een tijdje stil ligt, is besloten om alvast te starten met de binnenzijde van de kantine. Dit stond min of meer gepland voor de zomer van 2021, maar er wordt dus nu al vast mee gestart.

Middels foto’s willen we u uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen. Deze week wordt de nieuwe vloer gelegd.

Hierbij foto’s van vanochtend:

 

27 maart 2021

Onderlinge wedstrijd JO7-1 en JO9-1 afgelast, paasactiviteiten uitgesteld

Omdat vanmorgen vroeg bleek dat er bij S.K.N.W.K. JO7-1 in de klas op school een positieve coronatest was, is nog snel besloten de wedstrijd van S.K.N.W.K. JO7-1 tegen JO9-1 af te gelasten. Hierdoor is er ook streep gegaan door de paasactiviteiten voor S.K.N.W.K. JO7-1, JO9-1, JO11-1 en JO13-1. Deze worden nu verplaatst naar aankomend weekend.

S.K.N.W.K. JO11-1 en JO13-1 hebben vanmorgen wel gewoon hun onderlinge wedstrijd gespeeld.

 

27 maart 2021

Na bijna een jaar eindelijk weer voetbalactiviteiten op hoofdveld sportpark ‘Het Springer’

Op woensdag 15 april vorig jaar plaatsten we het volgende op onze website.

Renovatie hoofdveld S.K.N.W.K. is gestart

Vandaag, woensdag 15 april 2020, zijn de werkzaamheden i.v.m. de renovatie van ons hoofdveld gestart. We zullen u de komende periode regelmatig een update geven van de vorderingen.

Vandaag, zaterdag 27 maart 2021, dus bijna een jaar verder, rolde er voor het eerst weer een bal op ons nieuwe hoofdveld. Omdat er vanwege alle coronamaatregelen nog geen officiële wedstrijden mogen worden gespeeld, werd het spits afgebeten door onze senioren spelers boven 27 jaar. Terwijl de jongere seniorenspelers en S.K.N.W.K. JO19-1 op het 2e veld een 7 tegen 7 toernooitje speelden, werd er door ‘de oudjes’ getraind op het hoofdveld.

 

27 maart 2021

S.K.N.W.K. JO19-1 en seniorenspelers tot 27 jaar spelen toernooitje 7 tegen 7

De seniorenspelers tot 27 jaar en ons oudste jeugdteam, S.K.N.W.K. JO19-1, speelden vanmiddag een toernooitje 7 tegen 7. Op één speler na konden we precies 4 teams van 7 spelers maken. Er werd hard gestreden om ‘de knikkers’. Goed om te zien dat ondanks het feit dat er geen echte wedstrijden gespeeld kunnen en morgen worden er toch tijdens de trainingen en dit soort wedstrijden toch lekker met heel veel enthousiasme en energie wordt gespeeld. En ook mooi om te zien dat er elke week toch weer zoveel aanwezig zijn !!

Tussen de tweede en derde wedstrijden in was er nog tijd om iets te drinken. Hierna werden de laatste wedstrijden gespeeld en hierbij was het best lang spannend wie dit toernooitje zou gaan winnen.

Bekijk nog meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.

 

April:

2 april 2021

Verbouwing kantine S.K.N.W.K. fase drie (73)

Zoals bij een ieder wel bekend zijn we in juni 2018 met een aantal fanatieke vrijwilligers begonnen met herstelwerkzaamheden aan de buitenzijde van de kantine. Toen zijn o.a. aan de dakkapellen de goten vervangen en is er nieuw trespa geplaatst. Omdat het toen niet is gelukt alle werkzaamheden uit te voeren, zijn in juni 2019 de werkzaamheden verder afgewerkt. In afgelopen zomerperiode is er ook nog geschilderd.

Omdat wegens de corona nu alles al een tijdje stil ligt, is besloten om alvast te starten met de binnenzijde van de kantine. Dit stond min of meer gepland voor de zomer van 2021, maar er wordt dus nu al vast mee gestart.

Middels foto’s willen we u uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen. Ook vandaag is er weer wat geklust. Een ieder hartelijk dank voor de hulp !!

Hierbij foto’s van vanmorgen:

 

2 april 2021

VrijMiVo gaat al in de dubbele cijfers met vandaag de 10e uitgave

Vandaag was er opnieuw VrijMiVo bij S.K.N.W.K. Extra training op de Vrijdag Middag voor onze jeugd t/m S.K.N.W.K. JO15-1, maar ook voor niet leden !!  En sinds vandaag, vrijdag 2 april 2021, zitten we al in de dubbele cijfers, want dit was al weer de 10e editie !! Het was met de straffe wind en waarschijnlijk het feit dat het paasweekend is (en voor sommigen was er zwemles) ietsje minder druk dan gebruikelijk. Maar met 17 aanwezige kinderen (en uiteraard onze vaste twee enthousiaste trainers Gerrit van Loon en Martijn Neele) was er ook nu weer een uur lang voetbalplezier.

Tussendoor was er nog iets te drinken ook voor de aanwezige ‘kids’.

Deze extra trainingen worden verzorgd door Gerrit van Loon en Martijn Neele. Het is één keer in de twee weken.

Hieronder de data van de komende edities:

  • Vrijdag 5 februari 2021
  • Vrijdag 19 februari 2021
  • Vrijdag 5 maart 2021
  • Vrijdag 19 maart 2021
  • Vrijdag 2 april 2021
  • Vrijdag 16 april 2021
  • Vrijdag 30 april 2021
  • Vrijdag 14 mei 2021
  • Vrijdag 28 mei 2021

Bekijk nog meer foto’s van deze 9e editie elders op onze site in Het Fotoboek

 

3 april 2021

Seniorenteams S.K.N.W.K. spelen Voetvolley toernooitje

Onder het genot van een zonnetje en een achtergrond muziekje speelden dus 28 spelers vanmiddag maar liefst 2 uur voetvolley. Tussendoor was er ook nog iets te drinken. Opnieuw een geslaagd evenement.

Bekijk nog meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.

 

5 april 2021

S.K.N.W.K.-jeugd laat zich niet uit het veld slaan door gure weersomstandigheden op 2e paasdag

Vandaag, maandag 5 april 2021, was het 2e paasdag. Voor S.K.N.W.K. JO7-1 t/m JO13-1 waren er eerst nog onderlinge wedstrijden en daarna nog wat activiteiten rondom pasen. Ondanks de toch wel gure weersomstandigheden (met zelfs zo af en toe wat (natte) sneeuw) lieten de kinderen zich niet uit het veld slaan.

Om 11:00 uur begonnen JO7-1 en JO9-1 aan hun onderlinge wedstrijd. Op het veld ernaast was dit bij JO11-1 en JO13-1 ook het geval. Ondertussen werden er voor de allerkleinsten wat paaseieren verstopt rondom onze kantine. Die konden ze na hun wedstrijdje dan gaan zoeken. Ook mochten zij de paasaap (broertje van de paashaas) alvast wat warm schieten….

S.K.N.W.K. JO11-1 en JO13-1 gingen na hun onderlinge wedstrijd penalty’s schieten. Met elke gescoorde penalty konden ze schot verdienen waarmee ze mochten proberen de paasaap van zijn fiets te schieten. Dit viel trouwens nog niet mee.

Uiteindelijk gingen alle kinderen tegen half één met minimaal één ei weer huiswaarts. We kunnen als club weer terugkijken op een geslaagd evenement.

Dank aan de organisatie van deze dag, aan de enthousiaste jeugdtrainers, de eierverstoppers en uiteraard aan de Paasaap !!

Bekijk meer foto’s van vandaag elders op de site in de diverse Fotoboeken.

 

5 april 2021

Richard de Moedt wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer/coach van S.K.N.W.K. JO19-1

Voor het nieuwe seizoen, 2021-2022, hebben we voor S.K.N.W.K. JO19-1 een nieuwe trainer/coach. Richard de Moedt uit Sommelsdijk zal met ingang van dat seizoen onze JO19-1 gaan trainen en coachen. Uiteraard hopen we dat er dan ook weer ‘gewoon’ gevoetbald en getraind kan worden.

Richard stelt zichzelf even kort voor:

Mijn naam is Richard de Moedt, 32 jaar en wordt volgend seizoen de trainer van de JO19-1 bij SKNWK.

Ik heb de afgelopen jaren verschillende jeugdelftallen en seniorenteams onder mijn hoede gehad bij onder andere Msv, Av Flakkee en vv Verburch. Ik heb zelf nog nooit tegen SKNWK gespeeld, omdat ik oorspronkelijk uit een andere regio kom. Ik kom oorspronkelijk uit de regio ‘t Westland waar ik bij Rkvv Westlandia de gehele jeugdselecties heb doorlopen waar wij 2e divisie landelijk hebben gespeeld.

Ik was ook actief in de zaal waarbij ik Jong Oranje heb gehaald en ik speelde in de 1e divisie met Fc Westland.

Ik wil mijn ervaring als veld en zaalvoetballer graag overbrengen binnen de gehele vereniging van SKNWK, waarbij de eerste prioriteit de JO19 zal zijn. Met verzorgd en aanvallend voetbal wil ik er een mooi en plezierig seizoen van maken.

Hoop snel kennis te maken met de mensen van SKNWK op het Sportpark ‘Het Springer’ en zie een mooie samenwerking tussen mij en alle vrijwilligers van de club tegemoet 😉👍

Sportieve Groet,

Richard de Moedt

 

Vanaf deze plaats willen we Richard alvast welkom heten bij onze club en hem heel veel plezier en succes toewensen volgend seizoen met onze JO19-1.

 

10 april 2021

Ook vandaag speelde S.K.N.W.K.-jeugd t/m JO17-1 weer onderlinge wedstrijden

Ook vandaag speelden JO7-1 en JO9-1, JO11-1 en JO13-1 en ook JO15-1 en JO17-1 weer onderlinge wedstrijdjes op sportpark ‘Het Springer’. Om 10:00 uur begonnen S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 samen aan hun wedstrijd. Tegelijkertijd waren ook JO11-1 en JO13-1 aan het spelen. Na een uurtje voetbal waren zij klaar met voetballen en gingen ze moe maar voldaan weer naar huis.

Om 11:30 uur was het de beurt aan S.K.N.W.K. JO15-1 en JO17-1. Na een paar rondo’s en wat pass- en trapvormen gingen ook zij een grote partij spelen. Na zo’n 1,5 uur was het ook voor hen over en konden ook zij weer huiswaarts keren.

Voorlopig gaan we dit nu elke twee weken doen op zaterdag. De andere week is er op vrijdag VrijMiVo voor alle jeugd van JO7-1 t/m JO15-1 Dus a.s. vrijdag, 16 april 2021, vanaf 16:00 uur weer VrijMiVo. Zaterdag 24 april 2021, worden de onderlinge wedstrijden weer vervolgd.

Bekijk nog meer foto’s van vandaag elders op de site in Het Fotoboek.

 

13 april 2021

Verbouwing kantine S.K.N.W.K. fase drie (82)

Zoals bij een ieder wel bekend zijn we in juni 2018 met een aantal fanatieke vrijwilligers begonnen met herstelwerkzaamheden aan de buitenzijde van de kantine. Toen zijn o.a. aan de dakkapellen de goten vervangen en is er nieuw trespa geplaatst. Omdat het toen niet is gelukt alle werkzaamheden uit te voeren, zijn in juni 2019 de werkzaamheden verder afgewerkt. In afgelopen zomerperiode is er ook nog geschilderd.

Omdat wegens de corona nu alles al een tijdje stil ligt, is besloten om alvast te starten met de binnenzijde van de kantine. Dit stond min of meer gepland voor de zomer van 2021, maar er wordt dus nu al vast mee gestart.

Middels foto’s willen we u uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen. Ook vandaag is er weer wat geklust. Een ieder hartelijk dank voor de hulp !!

Hierbij foto’s van vandaag:

 

16 april 2021

Ook Jarno van Nieuwenhuize keert terug in blauw/zwart

Naast eerder al Mark Bleiji heeft ook Jarno van Nieuwenhuize laten weten dat hij volgend seizoen, 2021-2022, zal terugkeren bij S.K.N.W.K. Jarno (20 jaar) speelde zijn gehele voetbalcarrière bij S.K.N.W.K. maar verruilde het blauw/zwart afgelopen seizoen in voor Bruse Boys. Daar kwam hij mede door de coronapandemie maar enkele wedstrijden in actie.

Jarno heeft er zin in om weer met zijn oude ploeggenoten te gaan spelen op ‘Het Springer’ en heeft daarom dus besloten terug te keren. We zijn erg blij met deze toezegging en willen Jarno alvast welkom terug heten en uiteraard weer heel veel plezier en succes toewensen in het prachtige blauw/zwart.

 

17 april 2021

S.K.N.W.K. JO19-1 maakt kennis met nieuwe trainer/coach Richard de Moedt

Voor het aankomend seizoen 2021-2022 hebben we voor S.K.N.W.K. JO19-1 een trainer aangesteld, Richard de Moedt. Vandaag, zaterdag 17 april 2021, trainde de JO19-1 en konden ze alvast kennis maken met Richard. Hij verzorgde namelijk samen met de huidige trainer van JO19-1, Daan v/d Cingel, de training.

Bekijk meer foto’s van de training van vanmiddag van S.K.N.W.K. JO19-1 elders op de site in Het Fotoboek.

 

20 april 2021

Nieuwe trainer JO15-1 voor aankomende seizoen, Remi van Strien, is alvast begonnen met geven training

Zoals al eerder werd gemeld zal S.K.N.W.K. JO15-1 aankomende seizoen worden getraind door Remi van Strien uit Bruinisse. Remi is zo enthousiast dat hij nu alvast is begonnen en op dinsdagavond training geeft aan S.K.N.W.K. JO15-1. We wensen hem nogmaals heel veel plezier en succes toe.

Hieronder wat foto’s van vanavond:

 

23 april 2021

Jeugd van Obase vermaakt zich op sportpark ‘Het Springer’ tijdens Koningsspelen

Vanmorgen, vrijdag 23 april, werden in Nederland de Koningsspelen gehouden. Namens de Gemeente Schouwen-Duiveland was de basisschool in Nieuwerkerk, Obase, gekoppeld aan S.K.N.W.K. Hiervoor moesten wij onze accommodatie beschikbaar stellen en wat vrijwilligers regelen. Zo geschiedde en zodoende kon de jeugd vanmorgen heerlijk voetballen bij S.K.N.W.K.

Een woordje van dank nog aan de vrijwilligers en de organisatie van vanochtend !!

Hieronder enkele foto’s van vanmorgen:

 

24 april 2021

Onderlinge wedstrijden jeugd t/m JO17-1 waren prima alternatief tijdens lockdown

S.K.N.W.K. JO11-1 en JO13-1 speelden in de maanden oktober en november van het vorige jaar al onderlinge wedstrijden. In december werd dit ‘fenomeen’ door alle jeugdteams opgepakt. Hierdoor speelden JO7-1 en JO9-1, JO11-1 en JO13-1 en ook JO15-1 en JO17-1 de afgelopen 5 maanden om de twee weken onderlinge wedstrijden. In de beginfase was er zelfs na afloop van deze duels ook nog iets te eten voor de jeugd.

S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 vanmorgen in actie tijdens hun onderlinge wedstrijd

We kunnen concluderen dat dit in samenwerking met de VrijMiVo (de andere week op vrijdagmiddag) een prima alternatief is gebleken tijdens de lock-down. Zo konden we onze jeugdteams toch lekker aan het voetballen houden. Mede door het enthousiasme bij de trainers/leiders zagen we elke weer weer lachende gezichtjes. En daar gaat het uiteindelijk toch om.

Ook JO11-1 en JO13-1 speelden een onderlinge wedstrijd vandaag op ‘Het Springer’

Vandaag, zaterdag 24 april 2021, was het voor de laatste keer dat we deze wedstrijden hebben gespeeld. Hopelijk wordt er nog een begin gemaakt met de Regiocup de komende weken. Anders wordt er naarstig gezocht naar een alternatief om ook in de maand mei en begin juni de S.K.N.W.K.-jeugd nog bezig te houden.

En tot slot kwamen eind van de ochtend/begin van de middag ook JO15-1 en JO17-1 nog op het veld voor een onderling potje voetbal

 

26 april 2021

Feyenoord-supporters S.K.N.W.K. willen bordsponsoring continueren

Zo’n 1,5 maand geleden stond er een oproep op deze site aan alle Feyenoord-supporters binnen onze club. Er hangt namelijk al heel lang een bord van de Feyenoord-supporters uit Nieuwerkerk (zie foto) langs het hoofdveld. Echter is het sponsorcontract inmiddels verlopen. Onze penningmeester (en Feyenoord-supporter) Robin Kosten heeft nu op zich genomen om te bekijken of er voldoende animo is om de bordsponsoring te continueren.

Dus wil je dat dit bord nog jaren blijft hangen en dat het sponsorcontract met de Feyenoord-supporters wordt verlengd ??  Stuur dan eventjes een berichtje aan Robin (06-40425563).

 

27 april 2021

S.K.N.W.Koningsdag Oranjefestival op sportpark ‘Het Springer’ was erg leuk

Helaas nog steeds geen ‘echte’ Koningsdag dus dan op zoek naar alternatieven. S.K.N.W.K. had zich in een eerder stadium bij de K.N.V.B. opgegeven voor een Oranjefestival, maar de datum was nog niet bekend. Daarom werd vorige week besloten dit dan maar op Koningsdag te doen. Een mooie dag voor een ‘Oranjefestival’.

Vanmorgen om 10:00 uur verzamelden de ruim 70 aangemelde kinderen op ‘Het Springer’. Naast diverse voetbalspelletjes waren er ook nog wat andere spelletjes. Alle kinderen hadden twee uur de tijd om de 10 spelletjes af te lopen. Er was o.a. penaltyschieten, flessenvoetbal, een doolhof, kliko-schieten (of gooien voor de allerkleinsten), maar ook zaklopen, sjoelen e.d. Tussendoor was er nog iets de drinken en een zakje chips. Aan het einde was er ook nog een ijsje.

Rond 12:00 uur was alles ten einde en kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde ochtend voor de jeugd (leden, maar ook niet-leden van de club). Koning van de dag werd de allerjongste van vandaag, Sam Schnitzler. Na ontvangst van een heuse beker kreeg hij zelfs nog een rondrit in (hoe toepasselijk) een oranje kruiwagen 🙂

Dank aan de organisatie (Gerrit en Martijn), maar ook aan alle andere vrijwilligers (jeugdleiders, trainers, keepers, jeugdspelers, ouders e.v.a.) die er mede voor hebben gezorgd dat de Nieuwerkerkse jeugd weer een geslaagde ochtend heeft gehad. Bekijk meer foto’s van vandaag elders op de site in Het Fotoboek.

 

29 april 2021

Verbouwing kantine S.K.N.W.K. fase drie (89)

Zoals bij een ieder wel bekend zijn we in juni 2018 met een aantal fanatieke vrijwilligers begonnen met herstelwerkzaamheden aan de buitenzijde van de kantine. Toen zijn o.a. aan de dakkapellen de goten vervangen en is er nieuw trespa geplaatst. Omdat het toen niet is gelukt alle werkzaamheden uit te voeren, zijn in juni 2019 de werkzaamheden verder afgewerkt. In afgelopen zomerperiode is er ook nog geschilderd.

Omdat wegens de corona nu alles al een tijdje stil ligt, is besloten om alvast te starten met de binnenzijde van de kantine. Dit stond min of meer gepland voor de zomer van 2021, maar er wordt dus nu al vast mee gestart.

Middels foto’s willen we u uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen. Ook vandaag is er weer wat geklust. Een ieder hartelijk dank voor de hulp !!

Hierbij foto’s van vandaag:

 

30 april 2021

Tikkie Terug Deel 473 – Exact 5 jaar geleden werd S.K.N.W.K. 1 kampioen (zaterdag 30 april 2016)

Logo Tikkie Terug

Voor deze Tikkie Terug (deel 473) gaan we exact 5 jaar terug in de tijd. Op zaterdag 30 april 2016 werd S.K.N.W.K. 1 kampioen. Uiteraard was er op onze site volop aandacht voor dit heugelijke feit.

S.K.N.W.K. 1 kampioen 4e klas B K.N.V.B. Zuid 1 !!

S.K.N.W.K. 1 is vandaag kampioen geworden in de 4e klas B K.N.V.B. Zuid 1. Na een slechte en spannende wedstrijd werd met 1-2 gewonnen en dus was de buit binnen. Wat volgde was een prachtige ontlading op het veld en in de kleedkamer. Een gezellig busreis terug naar Nieuwerkerk. Daarna een rondrit op de platte kar door het dorp en aansluitend een geweldig kampioensfeestje in de kantine en op het dakterras !!

Morgen de verslagen, plaatjes en filmpjes !!

Kampioen S.K.N.W.K. 1 krijgt dit weekend ‘L. Rozenwater Trofee’ van S.K.N.W.K. 3 !!

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2015-2016, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

Dit weekend hoefde S.K.N.W.K. 3 niet in aktie te komen. Een mooie gelegenheid voor veel spelers van het 3e om aanwezig te zijn bij de kampioenswedstrijd/het kampioensfeestje van S.K.N.W.K. 1. Ze zijn ze trots op de 1e selectie dat spontaan de ‘L. Rozenwater Trofee’ dit weekend werd overhandigd aan S.K.N.W.K. 1.

S.K.N.W.K. 1, van harte !!

S.K.N.W.K. 1 kampioen !! (VIDEO)

Hieronder een korte sfeerimpressie van het door S.K.N.W.K. 1 behaalde kampioenschap !!

 

 

S.K.N.W.K. 1 pakt de titel en speelt volgend jaar weer in de 3e klas

Gisteren moest het dan allemaal gaan gebeuren. Niets was aan het toeval overgelaten. Er was een bus geregeld. Kampioenshirtjes waren gedrukt. De platte kar stond al klaar. Kantine was gereed voor een super feestje. En ook de S.K.N.W.K.-supporters waren er allen klaar voor. Er was echter één maar…… S.K.N.W.K. 1 moest dan wel ‘eventjes’ de uitwedstrijd bij ‘laagvlieger’ FC Bergen 1 winnen (of Rillandia moest onverhoopt punten laten liggen tegen Vrederust). Het werd een spannende dag met een geweldige ontlading en een super feest. Hoe dit geschiedde:

P1290824

Omstreeks 12:00 uur verzamelden spelers, begeleiding en supporters in de eigen kantine. Om 12:30 uur zou de bus vertrekken richting Bergen op Zoom. Toch wat meer strakke ‘koppies’ dan gebruikelijk bij de spelers. Maar dat mag, want er stond dan ook iets op het spel. Na een busreis van zo’40 minuten waren we rond 13:15 uur al op sportpark ‘De Markiezaten’. Voor de spelers betekende dit de wedstrijdbespreking. De supporters gingen richting de kantine/tribune. Iets rond 13:30 uur kwamen ook de spelers nog even buurten. Ze wisten wat hun te doen stond.

P1290858

Rond 14:00 uur was de wedstrijd op het hoofdveld afgelopen en konden beide teams beginnen aan de warming-up. Op het scorebord bij het hoofdveld werd zelfs trouwe S.K.N.W.K.-supporter (en inmiddels 93 jaar) Reijer v/d Vlucht speciaal welkom geheten en werd S.K.N.W.K. 1 succes gewenst bij de kampioenswedstrijd. Echter na de passencontrole en de aftrap bleek dat S.K.N.W.K. 1 toch wel wat gespannen was. Na wat kleine kansjes, bleek thuisploeg FC Bergen 1 de winst zeker niet kado te gaan doen (en geef ze eens ongelijk). Inmiddels waren er zo’n 75 S.K.N.W.K.-supporters aanwezig om de ploeg te steunen.

P1290873P1290883P1290952P1290953

En die steun was hard nodig toen in de 25e minuut al weer de diepte werd gezocht bij de snelle spits van de thuisploeg. Hij kon alleen doorgaan en de 1-0 scoren. Het werd eventjes stil. Gelukkig wist S.K.N.W.K. nog voor de rust gelijk te maken. Het was een prima aktie van Robert Padmos die bij Stefan Vermeer kwam. Hij scoorde mooi de gelijkmaker. Dit was tevens de ruststand.

P1290931

In de 2e helft was S.K.N.W.K. 1 duidelijk de betere. Alleen moet je dan wel scoren. Met name vele corners werden niet benut. Toen S.K.N.W.K. na ruim een kwartier spelen een vrije trap kreeg aan de zijkant van het veld was het eindelijk wel raak. Yannick v/d Cingel zette de bal met een perfecte trap voor en verdediger Remon de Jonge kopte de bal snoeihard in de kruising, 1-2 !!

P1300075

Hierna verzuimde S.K.N.W.K. de wedstrijd in het slot te gooien. Aanvoerder Maarten Padmos was dichtbij, maar zijn schot ging via de paal en het hoofd van de keeper (die hierbij nog even verzorging nodig had) naast het doel. Topscorer van S.K.N.W.K. 1 stifte de bal nog over de keeper, maar daar stond nog iemand op de lijn om zijn doelman te assisteren. Zo bleef het dus spannend. Dit verhoogde wel de ontlading toen de scheidsrechter al ruim in blessuretijd affloot. S.K.N.W.K. 1 was de terechte kampioen.

20160430_162453

Vreugde, bier, medailles, een schaal, foto’s, interviews e.v.a. volgende. In de kleedkamer ging het feestje verder. Ook in de kantine bij FC Bergen was het gezellig. Rond 17:45 uur werd de terugreis ingezet. Uiteraard de nodige plaspauze halverwege. De S.K.N.W.K.-jeugd had inmiddels bij het parkeerterrein bij ‘Het Springer’ de kampioenen welkom geheten met teksten op de weg. Ook wachten ze de kampioenen op met vuurwerk.

20160430_183853

Nu was het tijd voor de platte kar (André Slootmaker nog hartelijk dank !!). Een rondrit van ruim een half uur door Nieuwerkerk met biertjes en gezang. Iets tegen kwart voor zeven was de selectie dan eindelijk op het sportpark en kon het feest dan echt losbarsten. En het werd een super feest. Namens de vereniging was er voor alle aanwezigen drank, maar er was ook saté en hamburgers.

20160430_18430820160430_18461120160430_184825(0)20160430_18482620160430_191341

Het werd een dag om nooit te vergeten. S.K.N.W.K. 1 ook vanaf deze plaats nogmaals van harte gefeliciteerd !! Zet hem op volgend jaar in de 3e klasse. Voor een impressie van deze fantastische dag voor S.K.N.W.K. kijk elders op deze site in het foto- en/of videoboek of kijk op Twitter of Facebook.

20160430_19274720160430_19425020160430_20110720160430_20141220160430_203219

Dankwoordje voor André Slootmaker (Theetuin De Stokroos) voor beschikbaar stellen platte kar

Namens S.K.N.W.K. (1) vanaf deze plaats een dankwoordje aan André Slootmaker voor het gisteren beschikbaar stellen en besturen van de tractor met platte kar voor de eerste selectie van S.K.N.W.K. i.v.m. behaalde kampioenschap.

20160430_18392420160430_18402720160430_18420620160430_18430820160430_18443320160430_18452120160430_18473520160430_18482620160430_18484620160430_18493920160430_18505120160430_18553320160430_19133220160430_19134020160430_19134120160430_191344

Het was voor ‘de mannen’ mede door deze rondrit door Nieuwerkerk een onvergetelijke dag.

André bedankt !!

Trainer/coach Walter de Jonge maakt zijn woorden waar met kampioenschap S.K.N.W.K. 1

Trainer Walter de Jonge ging er voorafgaand aan de competitie geen doekjes om winden. S.K.N.W.K. 1 had maar één doel. Het kampioenschap. Zoals hij zei “Ik weet dat ze bij clubs als ZSC genieten van dit soort uitspraken. Maar we zijn de nacompetities beu”. En ere wie ere toekomt. Hij heeft samen met zijn staf en spelersgroep woord gehouden. Gisteren konden ze lang gekoesterde schaal omhoog houden.

Lekker was ook dat aan begin van het seizoen Maarten Padmos weer besloot terug te keren op de voetbalvelden. Ook nieuwkomers Remon de Jonge (zoon van Walter) en de jeugdige spits Machiel Schot (kwam over uit de jeugd van M.Z.C. ’11) bleken versterkingen voor S.K.N.W.K. 1.

P1290860

S.K.N.W.K. 1 startte furieus met een 9-1 overwinning op FC Bergen (overigens gisteren de tegenstander in de kampioenswedstrijd (1-2 winst)). Daarna volgde een gelijkspel bij zo zou later blijken de grootste concurrent van de blauw/zwarten, Rillandia. Machiel Schot scoorde ze alledrie en in de laatste seconden schoot Robert Padmos nog op de lat, anders had S.K.N.W.K. zelfs met 3-4 gewonnen.

Toen in wedstrijd 4 Z.S.C. ’62 met maar liefst 1-6 op de broek kreeg, was er toch al duidelijk dat S.K.N.W.K. titelkandidaat was. Tot aan wedstrijdag 7 was er niets aan de hand en was S.K.N.W.K. de koploper met 19 uit 7. De 8e wedstrijd was een incidentje. Deze naar voren geschoven wedstrijd tegen Waarde 1 werd onnodig met 3-1 verloren en S.K.N.W.K. was de 1e plaats kwijt.

P1290914

Gelukkig werd de week erop wel ‘gewoon’ gewonnen van Vosmeer 1 en was de 1e periodetitel een feit. Tot aan de winterstop waren er louter winstpartijen. Omdat Rillandia nog wel wat puntjes liet liggen, ging S.K.N.W.K. met 37 punten uit 14 duels als koploper de winterstop in. Gevolgd door het tweetal Rillandia en Z.S.C. ’62 met 3 puntjes minder.

De eerste wedstrijd na de winterstop was tegen Rillandia. Met CTV-voetbal met camera langs de lijn verloor thuisploeg onterecht met 1-2. Een buitenspeldoelpunt en een onterechte handsbal (en overigens zelf een gemiste strafschop) kwamen ze nu met 3 ploegen aan kop van de ranglijst. Trainer Bram Kot van Rillandia zette S.K.N.W.K. wel op scherp, want in de nabeschouwing op maandagavond was hij overduidelijk. De strijd zou gaan tussen ‘zijn’ Rilland en Z.S.C. ’62. S.K.N.W.K. zou zeker te weten afhaken…..

P1300231

De week erop werd de wedstrijd van S.K.N.W.K. 1 afgelast. Rillandia liet zich verrassen door DOSKO met een 1-2 nederlaag. Zodoende een lekker weekend zonder zelf in aktie te komen. De volgende wedstrijd voor S.K.N.W.K. was tegen Z.S.C. ’62. Opnieuw was S.K.N.W.K. veel te sterk. Nu werd het 4-0 !! Hierdoor had S.K.N.W.K. met nog 10 duels te spelen alles weer in eigen hand.

Rillandia verloor toen van Halsteren. Echter S.K.N.W.K. deed zelf ook een duit in het zakje door onbegrijpelijk met 1-1 gelijk te spelen tegen Hansweertse Boys. Maar liefst 15 opgelegde kansen werden om zeep geholpen. Spanning dus terug.

20160430_184833

Maar S.K.N.W.K. was er nu helemaal klaar mee. Ze wonnen wedstrijd na wedstrijd. Toen Z.S.C. ’62 verloor van Rillandia had S.K.N.W.K. een voorsprong van 4 punten op beide achtervolgers. Z.S.C. ’62 verloor zelfs van Vosmeer en haakte af. De strijd tussen S.K.N.W.K. 1 en Rillandia 1 ging voort. Echter S.K.N.W.K. verloor niets meer.

Daarom kon gisteren, op wedstrijddag 25, de titel in de wacht worden gesleept. En zo geschiedde. S.K.N.W.K. 1 won en was dus niet afhankelijk van Rillandia (dat met 4-1 wist te winnen van Vrederust 1). Zodoende dus KAMPIOEN !!

20160430_192735(0)

Trainer/coach Walter de Jonge kan dus na 1 jaar afscheid nemen van S.K.N.W.K. met een titel. Hij volgt hiermee Peter Groenewegen op die tijdens seizoen 2007-2008 de laatste trainer was die kampioen werd met de blauw/zwarten.

Vanaf deze plaats willen we Walter feliciteren met dit prachtig resultaat en hem veel plezier en succes wensen met zijn nieuwe ‘job’ als trainer/coach van M.Z.C. ‘ 11 3.

20160430_163219(0)

Tikkie Terug Deel 215 – 9e kampioenschap voor S.K.N.W.K. 1

Logo Tikkie Terug
Het kan u niet ontgaan zijn, maar gisteren is S.K.N.W.K. 1 kampioen geworden !! Voor deze editie van ‘Tikkie Terug’ uitgezocht dat dit voor S.K.N.W.K. 1 al weer het 9e kampioenschap is. Ook voorganger S.I.N.O.T.O. wist 1x de titel te bemachtigen. Hieronder het competitie competitieoverzicht.

Competitieoverzicht S.K.N.W.K. 1

Bewerken
Seizoen Klasse Bijzonderheden

SINOTO

1955-1956 2e klasse afdeling Kampioen
1956-1957 geen deelname
1957-1958 2e klasse afdeling
1958-1959 2e klasse afdeling
1960-1691 2e klasse afdeling Degradatie
1961-1962 3e klasse afdeling

SKNWK

1961-1962 3e klasse afdeling
1962-1963 3e klasse afdeling Kampioen
1963-1964 2e klasse afdeling
1964-1965 2e klasse afdeling Degradatie
1965-1966 3e klasse afdeling
1966-1967 3e klasse afdeling Kampioen
1967-1968 2e klasse afdeling
1968-1969 2e klasse afdeling
1969-1970 2e klasse afdeling
1970-1971 2e klasse afdeling
1971-1972 2e klasse afdeling
1972-1973 2e klasse afdeling
1973-1974 2e klasse afdeling
1974-1975 2e klasse afdeling
1975-1976 2e klasse afdeling Kampioen
1976-1977 1e klasse afdeling
1977-1978 1e klasse afdeling
1978-1979 1e klasse afdeling Kampioen
1979-1980 4e klasse KNVB
1980-1981 4e klasse KNVB
1981-1982 4e klasse KNVB
1982-1983 4e klasse KNVB Degradatie
1983-1984 1e klasse afdeling
1984-1985 1e klasse afdeling
1985-1986 1e klasse afdeling
1986-1987 1e klasse afdeling
1987-1988 1e klasse afdeling
1988-1989 1e klasse afdeling Degradatie
1989-1990 2e klasse afdeling Na-competitie
1990-1991 2e klasse afdeling Kampioen
1991-1992 1e klasse afdeling Na-competitie + promotie
1992-1993 4e klasse KNVB
1993-1994 4e klasse KNVB Na-competitie
1994-1995 4e klasse KNVB Na-competitie
1995-1996 4e klasse KNVB Na-competitie
1996-1997 3e klasse KNVB Herindeling KNVB / Kampioen
1997-1998 2e klasse KNVB
1998-1999 2e klasse KNVB Degradatie
1999-2000 3e klasse KNVB Degradatie
2000-2001 4e klasse KNVB Na-competitie
2001-2002 4e klasse KNVB Na-competitie
2002-2003 4e klasse KNVB Kampioen
2003-2004 3e klasse KNVB Na-competitie
2004-2005 3e klasse KNVB
2005-2006 3e klasse KNVB Na-competitie
2006-2007 3e klasse KNVB Degradatie
2007-2008 4e klasse KNVB Kampioen
2008-2009 3e klasse KNVB
2009-2010 3e klasse KNVB
2010-2011 3e klasse KNVB Degradatie
2011-2012 4e klasse KNVB Na-competitie
2012-2013 4e klasse KNVB Na-competitie
2013-2014 4e klasse KNVB Na-competitie
2014-2015 4e klasse KNVB Na-competitie
2015-2016 4e klasse KNVB Kampioen

Toch blijven foto’s het leukst. Daarom hieronder de foto’s van de kampioensteams uit het verleden. Van het seizoen 1962-1963 en seizoen 1966-1967 hebben we helaas (nog) geen ‘kiekjes’.

sinoto_kampioen_1955_1956

S.I.N.O.T.O. 1955-1956 

sknwk1_kampioen_1975_1976

S.K.N.W.K. 1 1975-1976

sknwk1_kampioen_1978_1979

S.K.N.W.K. 1 1978-1979

sknwk1_kampioen_1990_1991

S.K.N.W.K. 1 1990-1991

sknwk1_kampioen_1997_1998

S.K.N.W.K. 1 – 1997-1998

sknwk1_kampioen_2002_2003

S.K.N.W.K. 1 2002-2003

sknwk1_kampioen_2007_2008

S.K.N.W.K. 1 2007-2008

20160430_163220(0)

S.K.N.W.K. 1 2015-2016

 

30 april 2021

Ook tijdens Meivakantie is er voldoende animo voor VrijMiVo

Vandaag was er opnieuw VrijMiVo bij S.K.N.W.K. Extra training op de Vrijdag Middag voor onze jeugd t/m S.K.N.W.K. JO15-1, maar ook voor niet leden !!  En dit was al weer de 12e editie van dit seizoen !! Trainers Gerrit van Loon en Martijn Neele hadden deze keer toch weer 30 aanwezige kinderen die weer een uur lang lekker hebben gevoetbald onder overigens prima weersomstandigheden. Dus ook tijdens deze Meivakantie blijkt er toch behoefte te zijn aan deze extra mogelijkheid om te voetballen.

Ook nu was de groep weer in tweeën gedeeld. De JO7-1 en JO9-1 bij elkaar (aangevuld met niet leden van dezelfde leeftijd) en de groep van JO11-1 en ouder (met ook hier nog enkele niet/ex leden). Tussendoor was er ook nog iets te drinken en een lekker snoepje voor alle aanwezigen.

Ook de aankomende maand, mei, blijven we hier mee door gaan. Het is om de twee weken. Hieronder de data van de komende edities:

  • Vrijdag 5 februari 2021
  • Vrijdag 19 februari 2021
  • Vrijdag 5 maart 2021
  • Vrijdag 19 maart 2021
  • Vrijdag 2 april 2021
  • Vrijdag 16 april 2021
  • Vrijdag 30 april 2021
  • Vrijdag 14 mei 2021
  • Vrijdag 28 mei 2021

Bekijk nog meer foto’s van deze 11e editie elders op onze site in Het Fotoboek