Jaaroverzicht 2021 van www.sknwk.nl (september en oktober)

Nu het jaar 2021 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2021 ‘samen te vatten’ met berichten die op de website stonden. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken).

Overigens is dat net als vorig jaar natuurlijk i.v.m. de coronacrisis een ‘iets’ ander jaar geworden qua voetbal en evenementen dan we normaal gewend zijn. Daarom doen we de samenvatting nu niet per maand, maar per twee maanden.

Vandaag september en oktober.

September:

1 september 2021

S.K.N.W.K. JO19-1 speler Bela de Bloeme (16) maakt debuut in S.K.N.W.K. 1

S.K.N.W.K. 1 speelde gisterenavond een oefenwedstrijd in Middelharnis tegen Flakkee 1. Het werd een bijzondere wedstrijd, want na een 3-1 achterstand bij de rust, wist S.K.N.W.K. 1 uiteindelijk met 4-7 te winnen. Ook tijdens deze oefenwedstrijd kende S.K.N.W.K. 1 opnieuw een jeugdige debutant.

In de 2e helft van deze oefenpot maakte de 16 jarige speler van S.K.N.W.K. JO19-1 Bela de Bloeme zijn eerste minuten in S.K.N.W.K. 1. Hij kende een prima debuut en had zelfs bijna nog een assist (helaas werd uit zijn pass niet gescoord). Bela, gefeliciteerd met je eerste minuten in S.K.N.W.K. 1 !!

 

1 september 2021

Er is een start gemaakt met de plaatsing van de zonnepanelen

Zoals inmiddels bij een ieder bekend, willen we binnenkort zonnepanelen gaan plaatsen. Gisteren is er een start gemaakt. Alle onderdelen zijn gisteren afgeleverd op Het Springer. Omdat we dit in eigen beheer willen plaatsen (gelukkig wel met enkele vrijwilligers die hiermee bekend zijn en al vaker met dit bijltje hebben gehakt) is gisteren eerst eens goed gekeken hoe dit uit te gaan voeren. Inmiddels zijn de plannen er en zullen we volgende week gaan starten met het plaatsen ervan.

 

1 september 2021

S.K.N.W.K. JO11-1 is vanavond begonnen met de training

Voor S.K.N.W.K. JO11-1 is het voetbalseizoen 2021-2022 ook begonnen. Zij hadden vanavond, woensdag 1 september 2021, de eerste training.

 

2 september 2021

Blauw/zwarte groeten: Jaco, Henny, Stephan en Emma en de kids en Remco vanuit America

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Jaco, Henny, Stephan en Emma en de kids en Remco genieten van een vakantie in Centerparcs Meerdal. Ze hebben de S.K.N.W.K.-handdoek mee en doen ze iedereen de blauw/zwarte groeten vanuit America.

Het lijkt ons als redactie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

2 september 2021

Medenvoy sponsort vier extra grote reclameborden langs hoofdveld S.K.N.W.K.

Er zijn weer nieuwe reclameborden geplaatst langs het hoofdveld op sportpark “Het Springer”. Deze keer van MedEnvoy Global B.V. (het bedrijf van René v/d Zande). Er zijn maar liefst 4 nieuwe borden geplaatst. Achter beide doelen borden van 6 meter en ter hoogte van middenlijn 2 borden van maar liefst 9 meter lang. Het ziet er erg gaaf uit !!

Namens S.K.N.W.K. willen we deze sponsor hartelijk danken voor de toegezegde steun aan de blauw/zwarten. Voor meer informatie over deze sponsor klik op https://www.medenvoyglobal.com/

 

3 september 2021

Tweede training lagere seniorenteams goed bezocht

Gisteren, donderdag 2 september 2021, was voor de lagere seniorenteams de 2e training van het seizoen. Vorige week waren ze met 10 spelers. Gisteren waren dit er al 15 !! Deze training is voor S.K.N.W.K. 2 (zij mogen vanaf deze week op dinsdag nog wel met de 1e selectie meetrainen, maar op donderdag traint de 1e selectie apart), S.K.N.W.K. 3 en 40+.

Hieronder nog wat foto’s van de training van gisteren.

 

4 september 2021

S.K.N.W.K. 2 ontvangt nieuw tenue van V&V Bouw

S.K.N.W.K. 2 heeft een prachtig nieuw tenue gekregen. Dit is gesponsord door V&V Bouw uit Nieuwerkerk. Vanmorgen voorafgaand aan hun bekerwedstrijd ging S.K.N.W.K. 2 uiteraard op de foto in hun nieuwe tenue.

Namens de sponsorcommissie overhandigde Léon v/d Wel nog bloemen aan de trotse sponsor.Ook vanaf deze plaats nog een dankwoordje aan V&V Bouw. Voor meer informatie over deze sponsor kunt u terecht op https://www.venvbouw.nl/

 

5 september 2021

S.K.N.W.K.-jeugd is het nieuwe voetbalseizoen traditioneel gestart met de Jeugdstartdag

Gisteren, zaterdag 4 september 2021, is voor alle S.K.N.W.K.-jeugd het nieuwe voetbalseizoen ook weer begonnen. We doen dit inmiddels al jaren traditioneel met de zogenaamde Jeugdstartdag. Ook nu kunnen we wel weer spreken van een groot succes. ‘s Ochtends vanaf 09:15 uur verzamelden alle SK.N.W.K. jeugdteams zich op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. We hadden wel wat opstartprobleempjes, maar toen ook die waren verholpen (met dank aan enkele vrijwilligers) kon het programma dan toch worden gestart.

Per team werden alle onderdelen afgewerkt. Zo kon je eventueel kennismaken met nieuwe teamgenootjes en/of nieuwe trainer(s). Uiteraard werd er gewoon getraind en werden er partijtjes gespeeld. Daarnaast was er een voetbalboarding, een hindernisbaan en het gatendoel. Tussendoor was er tijd voor iets te drinken. Rond de middag was er voor alle aanwezigen een heerlijk broodje met nog iets te drinken. Ook was er voor alle aanwezigen een ijsje van IJsstation Nieuwerkerk. Een ieder liet zich dit zeker smaken.

Kledingleverancier Unito Sports was ook aanwezig op ‘Het Springer’ zodat er ook nog de mogelijkheid was om nieuwe kleding aan te schaffen (tegen gereduceerd tarief). Uiteindelijk werd omstreeks 13:00 uur het sein ‘brandmeester’ gegeven en was de Jeugdstartdag ten einde. We kunnen terug kijken op een geweldige ochtend. Dank aan de organisatie, trainers en de overige vrijwilligers. De ‘kids’ hebben allemaal echt genoten !!

Deze week gaan de jeugdteams beginnen met trainen (behoudens JO19-1 en JO11-1, want die waren al begonnen), want a.s. zaterdag, 11 september 2021, wachten de eerste beker- en competitiewedstrijden. We wensen iedereen alvast heel veel voetbalplezier en een succesvol seizoen toe !!

Bekijk meer foto’s van de jeugdstartdag elders op de site (met ook dank aan Saskia Folmer voor de prachtige foto’s).

 

5 september 2021

S.K.N.W.K. 1 doet aan klantenbinding in 1e bekerwedstrijd

Voor S.K.N.W.K. 1 begon gisteren, zaterdag 4 september 2021, het bekertoernooi. Ze moesten op Gemeentelijk Sportpark De Beek aantreden tegen Halsteren Zat. 1. Een ambitieuze tegenstander, want jaren bivakkeerde de zaterdagtak van Halsteren in de 4e klasse, maar inmiddels is ook flink geïnvesteerd in dit team en ook zij willen hogerop. Een mooie uitdaging dus voor de blauw/zwarten. En werden de duels tussen beide teams in het verleden afgewerkt op het kunstgrasveld nu mochten ‘we’ aantreden op het mooie hoofdveld van de geel/zwarten.

Gelukkig zijn de vakanties nu echt een eind over en kan onze nieuwe trainer/coach Johnny van Dijke uit een steeds grotere groep spelers putten. Werd vorige week zaterdag een prima oefenwedstrijd tegen Zinkwegse Boys nipt verloren, afgelopen dinsdag werd gewonnen van Flakkee 1 met maar liefst 4-7. Maar nu was de uitvoering stukken minder. Het was dus echt de grote vraag voor het S.K.N.W.K.-publiek wat het deze middag zou gaan worden. Nou het moet gezegd, de blauw/zwarten deden gisteren echt aan klantenbinding !!

Iets na 15:00 uur werd er afgetrapt (nadat eerst in goed overleg was besloten dat onze keeper in zijn gele tenue kon blijven terwijl ook Halsteren in gele shirts speelde). De thuisploeg probeerde S.K.N.W.K. middels de crossballen van achteruit uit elkaar te spelen, maar de ploeg uit Nieuwerkerk had het huiswerk goed gedaan en stond prima tegen deze opponent. En met enkele messcherpe counters waren we nog gevaarlijk ook. Halsteren kreeg in de 1e helft enkele corners die gevaarlijk voor het doel kwamen, maar de S.K.N.W.K.-verdediging en doelman Daan v/d Cingel stonden hun mannetje en hielden het doel schoon. Eén keer vlak voor rust moest Daan zich uitstrekken, maar deed dit prima (overigens was dit na een vrije trap voor de thuisploeg waarbij het vlagsignaal wegens buitenspel van onze assistent Emiel Kuijten onterecht was genegeerd). Zodoende gingen beide teams met de brilstand eventjes uitblazen in de kleedkamer.

In de 2e helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Halsteren had iets meer de bal, maar S.K.N.W.K. kwam er regelmatig goed en gevaarlijk uit. Zo ook een keer via spits Jarno van Nieuwenhuize die de uitgestormde doelman van de thuisploeg omspeelde en de bal naar het doel schoot. Echter werd zijn schot geblokt door een tegenstander met de hand en dus floot de scheidsrechter (die regelmatig erg ver van de situatie afstond) voor een strafschop. Maar de assistent van Halsteren vond dit iets ‘te’ en na overleg tussen scheids en ‘vlagger’ kreeg de keeper de bal gewoon in de handen i.p.v. dat S.K.N.W.K. een strafschop kreeg……..

Niet bij de pakken neer zitten en met nog een kwartier te spelen stond er nog steeds 0-0 op het scorebord. Zouden we dan toch een mooi resultaat kunnen behalen !? Wat heet. Nadat eerst al een hele goede kans (van eerst Jarno van Nieuwenhuize en in 2e instantie Remon de Jonge op de voeten van de keeper beland en dus geen doel treft) krijgt S.K.N.W.K. in de 76e minuut een corner. Remco v/d Berge nestelt zich achter de bal. Drukte in het vijfmetergebied en Tim v/d Cingel op randje 16. Remco legt de bal perfect voor de voeten van Tim die deze schitterend afdrukt en de blauw/zwarten zowaar op een 0-1 voorsprong zet !!

En nog was de koek niet op, want als de klok op het scorebord inmiddels de 84e minuut aangeeft weet de ploeg van Johnny van Dijke (geassisteerd door onze nieuwe JO19-1 trainer/coach Richard de Moedt) de score zelfs te verdubbelen !! Het is opnieuw Remco v/d Berge die deze keer over de rechterflank drie spelers het bos in stuurt. Zijn pass komt bij Jarno van Nieuwenhuize. In eerste instantie wordt zijn schot nog geblokt, maar uiteindelijk weet hij zwaar gehinderd door zijn tegenstander de bal toch in het netje te deponeren, 0-2. Wat een weelde. De vreugde is ook groot, en terecht !!

Of het dan de euforie is, toch de vermoeidheid of onervarenheid of misschien toch gewoon de kracht van de tegenstander, helaas weten ze deze prachtige voorsprong niet te behouden. Binnen een tijdsbestek van zo’n 4 minuten komt Halsteren dan ook langszij, 2-2. S.K.N.W.K. probeert namelijk te blijven voetballen i.p.v. de bal gewoon naar voren te rossen. Met maar liefst zo’n 10 minuten blessuretijd extra volgt dan het verlossende fluitsignaal. Eindstand 2-2. S.K.N.W.K. 1 heeft zich echt van zijn goede kant laten zien en dit resultaat, maar zeker ook het vertoonde spel, moet echt vertrouwen geven voor de rest van het bekertoernooi en straks ook de competitie !! Alle spelers (de basis, maar zeker ook de invallers speelden een puike pot voetbal !!)

 

8 september 2021

Zaterdag 11 september a.s. officiële heropening verbouwde kantine

Zaterdag 11 september a.s. speelt S.K.N.W.K. 1 de bekerwedstrijd op sportpark ‘Het Springer’ tegen Vrederust 1. Na afloop van deze wedstrijd kunnen er mossels worden gegeten door de aanwezigen. Tevens zal dan onze prachtig verbouwde en gerestylede kantine officieel worden heropend.

 

12 september 2021

Verbouwde kantine is gisteren officieel heropend

Gisteren, zaterdag 11 september 2021, speelden diverse S.K.N.W.K.-teams een beker- en of competitiewedstrijd op sportpark ‘Het Springer’. Echt geweldig om te zien dat dit nu echt weer mag. Na afloop van de laatste wedstrijd (het bekerduel tussen S.K.N.W.K. 1 en Vrederust 1) waren er voor de liefhebbers gekookte mosselen (of friet met kipsaté). En daar was voldoende animo voor, want alles is opgegaan. Gelukkig waren de weersomstandigheden dusdanig dat ook ons dakterras kon worden gebruikt. Zodoende konden de aanwezigen zich een beetje verspreiden.

Aan het eind van de middag kreeg deze dag ook nog een officieel tintje. Zoals een ieder inmiddels wel weet is de afgelopen 9 maanden door vele vrijwilligers heel hard gewerkt aan de verbouwing en restyling van onze kantine. En het resultaat mag er absoluut zijn !! Voorzitter Robbert v/d Zande had nog een speech m.b.t. tot deze verbouwing en knipte daarna symbolisch het lint door waarna onder luid applaus de kantine officieel werd heropend. Voor de aankleding waren er vele blauw/zwarte ballonnen en was zelfs de rode loper uitgelegd.

Hierna volgde nog een gezellige avond !! Vanaf deze plaats dank aan alle vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen.

 

12 september 2021

Heerlijke mosselen en friet met kipsaté gisteren

Omdat we na lange tijd weer eens een ‘normale voetbaldag’ hadden op ‘Het Springer’ had de dag iets extra’s gekregen. Ten eerste was er de heropening van de kantine. Daarnaast was er voor alle liefhebbers ook nog wat te eten. Er waren namelijk heerlijke gekookte mosselen en er was friet met kipsaté. Nou een ieder heeft zich dit echt laten smaken onder het genot van een drankje.

Ook de weergoden hielpen lekker mee zodat we kunnen terug kijken op een geslaagde middag (en avond). Vanaf deze plaats nog dank aan de ‘koks’ van dienst gisteren, Toon en Jacco (op het dakterras met de mosselen) en Chris en Stephan (in de keuken met de friet en kipsaté).

Het was echt heerlijk allemaal !!

 

12 september 2021

Dankwoordje voor Neeltje Jans Mosselen

Gisteren, zaterdag 11 september 2021, zijn er na afloop van de bekerwedstrijd van S.K.N.W.K. 1 mossels gekookt op sportpark ‘Het Springer’. De mosselen waren gesponsord door Neeltje Jans Mosselen waarvoor uiteraard nogmaals hartelijk dank !! Ze waren heerlijk !!

 

12 september 2021

Sponsor Haardhout.eu/Pizzahoutoven.eu is eerste S.K.N.W.K.-sponsor met sponsorpakket

Sponsor Haardhout.eu/Pizzahoutoven.eu heeft als eerste (!) sponsor een sponsorpakket (in dit geval een sponsorpakket GOUD, bestaande uit: reclamebord langs hoofdveld, banner website, narrow-casting TV-schermen kantine, Bal van de Week). Gisteren was de sponsor uitgenodigd op ‘Het Springer’ en kregen namens S.K.N.W.K. van de Sponsorcommissie bloemen en werden er uiteraard foto’s genomen.

Ook vanaf deze plaats nogmaals dank aan de sponsor. Wilt u meer informatie kijkt u dan op https://www.haardhout.eu/ of op https://www.pizzahoutoven.eu/

 

14 september 2021

Dat ook S.K.N.W.K. meedoet met de spaaractie bij Albert Heijn is nu ook goed zichtbaar

Sinds maandag 13 september 2021 is er bij Albert Heijn een spaaractie. Hiermee kun je je amateurclub sponsoren. Ook wij doen hier uiteraard aan mee !! Inmiddels hangt in de AH in Bruinisse zelfs ons tenue op !!

De spaaractie loopt 3 weken: van maandag 13 september tot en met zondag 3 oktober en is volledig digitaal. Klanten kunnen dus als geregistreerd bonuskaarthouder sparen via de AH app. Ook klanten die hun boodschappen online bestellen kunnen meedoen. En elke euro aan deelnemende producten bij Albert Heijn to go telt ook mee!

Hoe werkt sparen in de AH app?

Klanten die een geregistreerde Bonuskaart hebben in de AH app sparen vaak automatisch mee voor digitale spaaracties. Bij Voetbalpassie is dat net even anders: klanten moeten zich in de AH app eerst aanmelden voor het Voetbalpassie spaarprogramma voordat ze meesparen.
  • Je bevestigt je deelname en je kiest jouw voetbalclub.
  • Je spaart passiepunten bij besteding van elke euro aan deelnemende producten.
  • Je sponsort jouw club met €1 voor elke volle spaarkaart met 10 passiepunten.
  • Je kunt ook jouw vrienden en familie een spaarverzoek sturen.

Dus meld je aan via de AH app en spaar mee voor S.K.N.W.K. En vraag ook familie en vrienden om mee te sparen voor S.K.N.W.K. !!

 

17 september 2021

S.K.N.W.K. JO17-1 krijgt bezoek van ploeggenoot Rik van den Hoek tijdens training

Afgelopen week tijdens de training van JO-17 is onze teamgenoot Rik van den Hoek komen kijken.

We waren blij om hem weer na lange tijd te zien! Het gaat naar omstandigheden goed met Rik. Sinds februari volgt hij een intensief behandeltraject met chemobehandelingen in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Tot nu toe slaan deze leukemiebehandelingen aan en dat is positief nieuws. Het behandelprogramma loopt nog tot voorjaar 2023 en dat betekent nog vele ritjes naar en opnames in Utrecht. Helaas lukt het nu nog niet om naar school te gaan en mag hij voorlopig niet voetballen bij SKNWK door zijn port-a-cath (kastje onder zijn borstkas voor medicijnen, chemotherapie en bloedafname).

Rik hoopt de komende tijd vaker te kunnen komen kijken naar de training en wedstrijden van zijn voetbalteam. Dankjewel namens Rik voor jullie steun het afgelopen halfjaar, hartverwarmend!

Met sportieve groet,

R.J. v/d Sleen

 

18 september 2021

Nieuw tenue voor S.K.N.W.K. JO17-1 gesponsord door Agrisnellaad.nl

S.K.N.W.K. JO17-1 heeft een prachtig nieuw tenue gekregen. Dit is gesponsord door Agrisnellaad.nl. Vanmorgen voorafgaand aan hun competitiewedstrijd ging S.K.N.W.K. JO17-1 uiteraard op de foto in hun nieuwe tenue.

Namens de sponsorcommissie overhandigde Léon v/d Wel nog bloemen aan de trotse sponsors.Ook vanaf deze plaats nog een dankwoordje aan Agrisnellaad.nl. Voor meer informatie over deze sponsor kunt u terecht op https://agrisnellaad.nl/

Agrisnellaad.nl komt voort uit de Agrimarkt. Dit is een initiatief van de boeren uit de buurt. Het bord is gesponsord door Agrisnellaad.nl. Het tenue wordt gesponsord door enkele boeren uit onze buurt, namelijk Co Stols, André Slootmaker en onze eigen voorzitter Robbert v/d Zande. Uiteraard ook aan hen dank voor jullie bijdrage !!

 

18 september 2021

S.K.N.W.K. 1 in waar spektakelstuk overwinnaar in Oosterland én door naar volgende ronde

Gisteren, zaterdag 18 september 2021, werden de laatste bekerwedstrijden gespeeld in de 1e ronde. Voor S.K.N.W.K. 1 betekende dit de derby in Oosterland tegen 3e klasser Duiveland 1. De opdracht was ‘simpel’ voor de blauw/zwarten. Immers bij een overwinning van de Nieuwerkerkse ploeg zouden zij zich vanwege de stand in de bekerpoule met ook nog 3e klasser Halsteren Zat. 1 en vierde klasser Vrederust 1 plaatsen voor de 2e ronde. Echter veel belangrijker was om te zien waar S.K.N.W.K. na zo’n 2 maanden voorbereiding staat en of ze klaar zijn voor de competitiestart.

Het zonnige Oostersportpark in Oosterland stroomde lekker vol (zeker ook met veel S.K.N.W.K.-support). Onder aanvoering van wat vuurwerk achter het doel door enkele fanatieke S.K.N.W.K.-supporters kwamen beide ploegen het veld op. En het moet zeker worden gezegd, S.K.N.W.K. had ‘de tip’ van de supporters goed begrepen. Want na de laatste klap werd het vuurwerk op het veld en dan met name van de blauw/zwarten !!

Immers al na zo’n 50 seconden had S.K.N.W.K. al op voorsprong moeten komen in deze derby. Een prima aanval over de linkerkant van het veld kwam voor de voeten van spits David v/d Broek. Echter stond hij iets te kort op keeper Simon de Bruine van s.v. Duiveland die op prachtige wijze redding kon brengen en zijn doel vooralsnog schoon wist te houden.

De toeschouwers waren nog niet bekomen van deze flitsende start of de bal lag aan de andere kant al in het mandje. Routinier bij de thuisploeg Ronald Zwager kreeg teveel vrijheid en kon over de linkerkant doorgaan. Zijn voorzet werd op waarde geschat en binnengeschoten, 1-0. Echter ging S.K.N.W.K. niet bij de pakken neer zitten en binnen enkele minuten weer een prima kans om nu dus voor de gelijkmaker te zorgen. Opnieuw was het spits David v/d Broek, dit seizoen doorgekomen vanuit de JO19-1, die waarschijnlijk een beetje schrok van de ruimte. Zijn bal verdween over in plaats van in het Oosterlandse doel.

Toch komt de meer dan verdiende gelijkmaker. Uit een corner is het eerst René Verschoor die de bal op de lat kopt. Zijn rebound komt op het hoofd van Stefan Vermeer, die zijn kopbal weer ziet gered door de doelman. Echter ook die rebound komt voor de voeten van Vermeer die nu verwoestend uithaalt en de bal snoeihard tegen de touwen werkt, 1-1. Maar dit is niet voldoende voor de ploeg van trainer/coach Johnny van Dijke. Ze grijpen de thuisploeg bij de strot en gaan door met prima voetballen. Dit resulteert dan ook in de 1-2 voorsprong. Op het middenveld is het Stijn Dooge die met een prachtige steekbal V/d Broek diep stuurt. Hij weet wel raad met deze kans en schiet de bal met buitenkant voet geweldig langs de uitstormende keeper, 1-2.

Het is aan S.K.N.W.K. te danken dat het dan spannend blijft qua score. Immers enkele prima mogelijkheden worden niet verzilverd. Na een prima voorzet van Stefan Vermeer kopt Jarno van Nieuwenhuize de bal naast het doel. Een schot niet veel later van deze zelfde speler is verwoestend, maar spat uiteen op de paal. Ook Jari Goudswaard doet een duit in het zakje als hij vanaf zo’n 25 meter op het doel schiet, maar ook nu blijkt de beste man aan de kant van s.v. Duiveland de redder in nood en tikt De Bruine de bal over zijn doel.

Doordat S.K.N.W.K. de thuisploeg in leven houd, kan het zelfs nog met een gelijke stand gaan rusten, want in de laatste minuten van de spectaculaire eerste helft komen de geel/zwarten nog een keer door. De bal komt via keeper Daan v/d Cingel en de lat voor de voeten van een speler van de thuisploeg. Echter zijn schot strandt nu op de benen van Daan die hiermee de 1-2 tussenstand weet te behouden. Dit is ook het geval, omdat Jari Goudswaard nog een bal voor de lijn weet weg te werken. Met deze stand gaan we eventjes uitblazen !!

Het eerste kwartier van de 2e helft wat minder spektakel dan in de eerste 45 minuten. Na 15 minuten spelen krijgt S.K.N.W.K. een terechte strafschop als David v/d Broek binnen de beruchte lijnen vol in de rug wordt gelopen. Dit buitenkansje is wel besteed aan Jarno van Nieuwenhuize die hiermee de marge op twee brengt. De stand kan dan verder oplopen, maar zowel Jari Goudswaard, Tim v/d Cingel en Remco v/d Berge weten geen doel te treffen (mede door nog enkele goede reddingen van de keeper). Remco v/d Berge valt dan nog geblesseerd uit (hamstring) bij S.K.N.W.K. en het lijkt erop dat beide teams het wel genoeg vinden na ruim een uur heerlijk voetballen. Wat nonchalant uitverdedigen aan de rechterkant bij S.K.N.W.K. maakt het dan alsnog spannend, want uit het niets wordt de bal op prachtige wijze in de kruising gewerkt, 2-3. Dit is met nog zo’n 5 minuten officiële speeltijd op de klok.

Gelukkig blijft het hierbij en eindigt de wedstrijd in een 2-3 overwinning voor S.K.N.W.K. 1. Een zeer terechte uitslag die met iets meer scherpte zelfs (veel) hoger kan en zelfs had moeten uitvallen. Met dit resultaat is S.K.N.W.K. 1 zelfs door naar de volgende ronde en het lijkt erop dat ze ook absoluut klaar zijn voor de competitie. Deze start a.s. zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Smerdiek 1. Aftrap op sportpark ‘Het Springer’ is 14:30 uur.

 

19 september 2021

Blauw/zwarte groeten: Eerste selectie S.K.N.W.K. vanuit Oosterland

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Onze eerste selectie won gisteren zeer terecht met 2-3 in Oosterland van Duiveland 1. Hierdoor wisten de blauw/zwarten zich zelfs te plaatsen voor de volgende ronde van het K.N.V.B.-bekertoernooi. Gehuld in blauw/zwart en met de S.K.N.W.K.-handdoek doen ze iedereen de groeten vanuit de kleedkamer in Oosterland !!

Het lijkt ons als redactie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

20 september 2021

S.K.N.W.K. JO7-1, JO9-1, JO11-1 en JO13-1 hebben Grote Clubactie loten verkocht in Nieuwerkerk

Vanavond, maandag 20 september 2021, zijn onze jeugdteams JO7-1, JO9-1, JO11-1 en JO13-1, in Nieuwerkerk langs de deur gegaan om loten van de Grote Clubactie te verkopen. Het dorp was verdeeld in wijken en per wijk werd er door een aantal jeugdspelertjes geprobeerd loten te verkopen voor de club.

De kinderen die vanavond langs de deur zijn gegaan, hadden ook flyers bij voor de mensen die niet thuis waren. Bij deze mensen hebben ze zo’n flyer in de bus gedaan met hierop alle gegevens van onze club zodat ook deze mensen alsnog loten kunnen kopen.

Bij terugkomst in de kantine was er uiteraard nog iets lekkers voor alle lotenverkopers. Vanaf deze plaats uiteraard allemaal hartelijk dank voor jullie inzet !!

 

21 september 2021

S.K.N.W.K. 1, 2 en JO19-1 kregen vanavond deel 2 van de bootcamp voorgeschoteld

Ruim 6 weken geleden (op 31 juli 2021) kregen S.K.N.W.K. 1 en 2 en JO19-1 een bootcamp op het strand (https://www.sknwk.nl/122276/s-k-n-w-k-1-2-en-jo19-1-krijgen-bootcamp-op-het-strand/) . Omdat zo goed was bevallen, waren de heren van de bootcamp vanavond uitgenodigd op ‘Het Springer’ voor deel 2 😉

De 30 aanwezige spelers van de 1e en 2e selectie en JO19-1 kregen ook vanavond weer een pittige training voorgeschoteld. Er werd veel gesprint. De buikspiertjes werden getest e.v.a. Na een klein uurtje training was dit ten einde. Als afsluiting werd nog een partijspel gespeeld.

Het was een geslaagde training (al zal niet iedere deelnemer dit beamen, denk ik…… 😉  ). De ‘trainers’ van vanavond gaven de groep nog een groot compliment voor de inzet van vanavond en zagen dat het ook conditioneel wel goed zit bij S.K.N.W.K. !!

Bekijk meer foto’s van deze training elders op de site in Het Fotoboek.

Meer informatie hierover je op: https://togetherasone.nl/ en https://bootcampvictorysoldiers.nl/ en https://www.mlpt.nl/

 

24 september 2021

Na bijna 2 jaar weer Biefstukavondje bij S.K.N.W.K.

Gisteren, donderdag 23 september 2021, konden we dan eindelijk weer eens een Biefstukavondje organiseren. En dat was al weer een hele tijd geleden, want de laatste keer dat we dit hebben gedaan was op 14 november 2019. Daarna deed Corona haar intreden en was het eventjes gedaan met de pret. Maar gisteren was er voor de eerste keer dit seizoen weer de mogelijkheid om na de training lekker een biefstukje te eten bij S.K.N.W.K. Ook deze keer was het weer erg lekker en gezellig en dat bleef het tot in de vroege uurtjes. Eerst werd er natuurlijk getraind door onze seniorenteams. Sinds dit seizoen traint ook S.K.N.W.K. JO19-1 op de donderdagavond en ook zij schoven gisterenavond gezellig aan om te proeven !!

Vanaf ongeveer 21:00 uur was het smullen geblazen voor alle aanwezigen. Er zijn gisterenavond maar liefst 48biefstukjes gebakken !! Uiteraard was er vers wit brood om mee in de jus ‘te soppen’. Op de televisies kon worden gekeken naar het voetballen (en de andere dingen die we voorbij hebben zien komen 😉  ) Dit uiteraard allemaal onder het genot van een drankje. Hopelijk kunnen we dit ‘fenomeen’ in de 2e seizoenshelft weer eens herhalen !!

Dank aan Lindsay (zie verving haar vader Harald) voor het bereiden van de biefstukjes en Gert-Jan en Cede voor het serveren ervan en de bardienst. Leon voor het regelen van de biefstukjes en Martijn voor de organisatie van dit geslaagde avondje. En verder dank aan alle overige mensen die hun steentje hebben bijgedragen aan weer een gezellig avondje. En verder (niet onbelangrijk) uiteraard dank aan alle aanwezigen !!

24 september 2021

Ook S.K.N.W.K. 3 in het nieuw, sponsor is De Oosterscheldeboer

S.K.N.W.K. 3 kan morgen bij de eerste competitiewedstrijd aantreden in een nieuw tenue. De Oosterscheldeboer uit Zierikzee is de nieuwe sponsor van S.K.N.W.K. 3. Vanaf deze plaats natuurlijk ook hartelijk dank aan deze sponsor namens S.K.N.W.K. (3) !!

Morgen zullen ze dus voor het eerst te zien zijn in dit nieuwe tenue. Het officiële fotomoment volgt binnekort bij een thuiswedstrijd van S.K.N.W.K. 3.

Voor meer informatie over De Oosterscheldeboer klik hier https://oosterscheldeboer.nl/

 

24 september 2021

Scheidsrechters bij zowel uit- als thuiswedstrijden S.K.N.W.K. gisteren in het zonnetje gezet

Gisteren, zaterdag 25 september 2021, is de Week van de Scheidsrechter gestart. In deze week worden de scheidsrechters tijdens de voetbalwedstrijden extra in het zonnetje gezet. Ook S.K.N.W.K. doet hier aan mee!! Alle scheidsrechters bij de thuis- en uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams ontvingen een klein presentje namens onze club !!

Het moet gezegd dat de scheidsrechters het zeker konden waarderen !! Vooral bij de uitwedstrijden was de verrassing best groot toen ze iets ontvingen uit handen van de aanvoerders/trainers/leiders/coaches.

De foto’s van gisteren:

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. 1 – Smerdiek 1

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. 2 – M.Z.C. ’11 3

Scheidsrechter bij Brouwershaven 2 S.K.N.W.K. 3

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. JO19-1 – D.E.V.O. JO19-1

Scheidsrechter bij Walcheren JO17-3 – S.K.N.W.K. JO17-1

Scheidsrechter bij M.O.C. ’17 JO13-5 – S.K.N.W.K. JO13-1

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. JO11-1JM – Halsteren JO11-4

Scheidsrechter bij M.Z.C. ’11 JO9-2 – S.K.N.W.K. JO9-1

 

24 september 2021

Nick Bouwman is net als vorig seizoen eerste Aap van de Week bij S.K.N.W.K. 3

De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee van S.K.N.W.K. 3 zal ook tijdens het seizoen 2021-2022 iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie worden toegekend aan de speler van het derde eltal met de meest memorabele aktie. Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

De eerste ‘Aap v/d Week’ is door de jury toegekend aan Nick Bouwman. Kreeg Nick (vandaag overigens jarig, van harte gefeliciteerd) deze uitverkiezing voor een treffer uit bij Duiveland 3. Ook nu had hij de trofee zomaar kunnen krijgen vanwege een paar doelpunten……….. Echter stond het vizier van Nick duidelijk nog niet op scherp en kreeg hij de eerste ‘Aap van de Week’ toegewezen vanwege enkele zeer grote kansen die hij niet wist te verzilveren,

Vandaar een terechte uitverkiezing voor eerste Aap van de Week dit seizoen voor Nick. Nick, van harte gefeliciteerd !!

 

27 september 2021

Gehele Jeugdkader S.K.N.W.K. in het nieuw gestoken door MedEnvoy Global B.V.

Ons gehele jeugdkader (trainers en leiders) is onlangs voorzien van schitterende nieuwe kleding. Dit is gesponsord door MedEnvoy Global B.V. (het bedrijf van René v/d Zande). Vanavond is ons Jeugdkader op de foto gegaan in hun nieuwe kleding. Staand achter één van de prachtig nieuwe reclameborden van deze zelfde sponsor tonen ze trots de nieuwe kleding.

Namens S.K.N.W.K. willen we deze sponsor nogmaals hartelijk danken voor de toegezegde steun aan de blauw/zwarten. Voor meer informatie over deze sponsor klik op https://www.medenvoyglobal.com/

 

Oktober:

1 oktober 2021

Eerste editie VrijMiVo van dit seizoen is helaas een klein beetje verregend

Met ingang van vandaag, vrijdag 1 oktober 2021, zij we bij S.K.N.W.K. weer gestart met één keer in de twee weken een extra voetbalmogelijkheid voor onze jeugd t/m 14 jaar, maar ook voor niet leden !! Vandaag om 16:00 uur was de herstart van deze VrijMiVo (Vrijdag Middag Voetbal) (de training is van 16:00 uur tot 17:00 uur). Helaas waren de weergoden ons nog niet erg goed gezind, want het regende werkelijk pijpenstelen. Echter laten we ons daar niet door weerhouden en hebben de 6 aanwezige kids en de 2 leiders heerlijk een uurtje gevoetbald.

Deze extra trainingen worden verzorgd door Gerrit van Loon en Martijn Neele. De planning tot aan de winterstop is als volgt:

  • Vrijdag 1 oktober 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 15 oktober 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 29 oktober 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 12 november 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 26 november 2021 (16:00 uur)

In het Fotoboek elders op deze site staan nog meer foto’s.

 

1 oktober 2021

Gezellige borrel voor vrijwilligers verbouwing kantine

Zoals bekend heeft onze kantine een complete metamorfose ondergaan. Dit alles hadden we nooit kunnen doen zonder onze vrijwilligers. Vanavond, vrijdag 1 oktober 2021, was er in de kantine een gezellige borrel om nogmaals de vrijwilligers te bedanken die hierbij hebben bijgedragen. Het was een gezellige avond met een hapje en een drankje.

Ook vanaf deze plaats nogmaals een woord van dank aan alle vrijwilligers. We mogen en kunnen met zijn allen zeer trots zijn op het resultaat !!

 

2 oktober 2021

S.K.N.W.K. 1 wint zeer overtuigend bij FC De Westhoek ’20 1 (eindstand 0 – 5)

Na de toch wat tegenvallende prestatie van vorige week van S.K.N.W.K. 1 (een 2-2 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Smerdiek 1) stond vandaag de derby bij het altijd lastige FC De Westhoek ’20 op het programma. S.K.N.W.K. kon met z’n sterkste elftal aantreden om te proberen de drie punten mee naar Nieuwerkerk te nemen. En wat begonnen de blauw/zwarten sterk aan de wedstrijd. Al na 7 minuten werd de score geopend door het jeugdige talent David v/d Broek die na een goeie actie alleen voor de keeper uitstekend afrondde, 0-1.

De Westhoek had veel moeite in de opbouw, omdat S.K.N.W.K. op de juiste momenten goed druk zette. In de 14 de minuut scoorde S.K.N.W.K. opnieuw. Stefan Vermeer leverde een prima voorzet af over de grond die van dichtbij door de altijd gevaarlijke Jarno van Nieuwenhuize werd afgerond, 0-2. De kansen op 0-3 werden voor de rust niet afgemaakt zodat de thuisploeg nog in de wedstrijd bleef. Na wat slordigheid op het middenveld kreeg de FC zelfs nog een kans, maar die verdween over het doel van de betrouwbare Daan v/d Cingel. Ruststand derhalve 0-2.

De tweede helft probeerde de thuisclub de aansluiting te krijgen. Dat lukte bijna toen van dichtbij de bal werd ingeschoten maar ‘pitbull’ Jari Goudswaard redde uitstekend met een sliding. Even later werd David v/d Broek weggestuurd door Stijn Dooge. David bleef goed kijken en legde de bal breed op Jarno van Nieuwenhuize. En dan is het dikwijls raak, zoals ook nu, tussenstand 0-3.

Wedstrijd gespeeld en in het laatste kwartier liep de Nieuwerkerkse ploeg zelfs nog simpel uit naar 0 5. Na een mooi balletje van Wouter Hartog op Jarno was het laatstgenoemde die de binnenkant van de paal raakte. Machiel Schot reageerde zeer attent zen zorgde zodoende voor de 0-4. Remco v/d Berge bepaalde de eindstand uiteindelijk op 0 – 5 nadat zijn schot werd aangeraakt en kansloos voor de keeper in het doel verdween. Eindstand dus 0 – 5 !!

Wat een prima teamprestatie! De verdediging stond onder leiding van René Verschoor als een huis. En dan is het fundament gelegd voor een uitstekende teamprestatie Volgende week de belangrijke match tegen Kruiningen want bij winst doet S.K.N.W.K. volop mee in de kop van deze klasse. Aftrap op sportpark ‘Het Springer’ is 14:30 uur.

Toon v/d Berge

 

2 oktober 2021

Zonnepanelen zijn vandaag geplaatst

Vandaag, zaterdag 2 oktober 2021, zijn er 30 zonnepanelen geplaatst op het dak van onze kantine. Vanmorgen om 08:00 uur is een start gemaakt met het bevestigen van de railsen op het dak. Na de lunch zijn de 30 panelen het dak op gegaan en in de railsen geplaatst. Rond het klokje van 14:30 uur (toen het net een beetje begon te regenen) was alles klaar en nadat ook de steiger was opgeruimd kon onder het genot van een hapje en een drankje door de vrijwilligers worden teruggekeken op een zeer nuttig dagje !!

Nu moeten de panelen nog worden aangesloten in de meterkast en dan kunnen we er echt gebruik van gaan maken. Vanaf deze plaats nogmaals een groot woord van dank aan alle vrijwilligers. Ook willen we vanaf deze plaats nogmaals de sponsoren van de zonnepanelen erg hartelijk danken. We hopen dat we er financieel veel profijt van gaan hebben !!

Bekijk nog meer foto’s van vandaag elders op de site in Het Fotoboek !!

 

3 oktober 2021

Speciaal dankwoordje voor Bob, Pieter en Luuk

Gisteren, zaterdag 2 oktober 2021, hebben we 30 zonnepanelen geplaatst op het dak van onze kantine. Hierdoor zijn we én milieubewust bezig én gaan we besparen op de energiekosten. Een win-win-situatie !! In de zomervakantie lukte het ons al om de 30 zonnepanelen gesponsord te krijgen (nogmaals dank aan alle sponsoren). Echter hiermee lagen de panelen nog niet op zijn plaats………

Toen we via de website en onze ‘socials’ een oproepje plaatsten voor de plaatsing van de zonnepanelen kregen we een reactie van Bob Brouwer, Pieter Flikweert en Luuk Geuze. Drie mannen die geen lid zijn van S.K.N.W.K., maar zich blijkbaar wel betrokken voelen bij onze prachtige club. Zij wilden zeker wel helpen en een mooie bijkomstigheid was dat ze ook al eens meer met dit bijltje (lees: popnageltang 😉 ) hadden gehakt wat betreft plaatsing van zonnepanelen. In eerste instantie wilden we de zonnepanelen plaatsen in week 35. Echter bij de start van de werkzaamheden, kwamen ze al snel tot de conclusie dat we nog niet het juiste bevestigingsmateriaal hadden.

Tot afgelopen week !! Toen zijn de juiste materialen geleverd en is afgesproken om gisteren de werkzaamheden te starten. Om 08:00 uur gisteren zijn ze begonnen. En iets na 14:15 uur (toen het net een beetje ging regenen) lagen de 30 panelen op het dak !! Tussendoor was er uiteraard een bakje koffie voor de heren en ‘s middags ook welverdiende lekkere lunch. Uiteraard hadden we ook gisteren weer de hulp van diverse andere S.K.N.W.K.-vrijwilligers, maar zonder hen te kort te doen, willen we namens de club Bob, Pieter en Luuk ook vanaf deze plaats nogmaals heel hartelijk danken voor de inzet !! Zonder jullie was dit absoluut niet gelukt !!

Na afloop van de werkzaamheden hebben we onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig kunnen nakletsen in onze kantine. Heren, nogmaals hartelijk dank !!

3 oktober 2021

Tijdelijke uitreiking ‘Haas van de Week’ bij S.K.N.W.K. 3

De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee van S.K.N.W.K. 3 zal ook tijdens het seizoen 2021-2022 iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie worden toegekend aan de speler van het derde eltal met de meest memorabele aktie. Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Vorige week was Nick Bouwman de eerste gelukkige !! En omdat gisteren bleek dat de trofee zoek is…… werd snel overgeschakeld. Na wat speurwerk kwamen we nog een Haas tegen (op de reservebank tijdens de wedstrijd zelfs nog benoemd met een woord met heel veel Aaaaaaaaaaa’s als Paashaasschaamhaarverzamelaar 🙂 ). Het heeft dus blijkbaar zo moeten zijn 😉

En zelfs twee winnaars gisteren. Want zowel Bas van Dijke als Niels van Klinken waren uitverkoren. Bas kreeg hem voor zijn 1e treffer namens het 3e (helaas bleek zijn treffer niet genoeg, want S.K.N.W.K. 3 verloor met 1-5). En Niels was ‘winnaar’ vanwege zijn puike optreden gisteren !!

Heren gefeliciteerd !!

 

7 oktober 2021

Knieblessure voor Ruben van Dijke tijdens training S.K.N.W.K. JO19-1

Afgelopen dinsdag, 5 oktober 2021, tijdens de training heeft Ruben van Dijke een knieblessure opgelopen. Bij een onschuldig duel schoot zijn knieschijf uit de kom. Nadat er een ambulance ter plaatse was, is op het trainingsveld zijn knieschijf weer teruggezet. Daarna kon Ruben met zijn ouders zelf een bezoekje brengen aan het ziekenhuis.

Inmiddels zit zijn knie voorlopig eventjes in het gips. Volgende week wordt opnieuw gekeken naar zijn knie. Vanaf deze plaats willen we Ruben uiteraard van harte beterschap en sterkte toewensen. Vanmiddag kreeg Ruben bezoek van zijn trainer Richard de Moedt die namens zijn team een fruitmandje kwam overhandigen.

 

10 oktober 2021

Nieuw tenue van sponsor De Oosterscheldeboer aan S.K.N.W.K. 3 officieel overhandigd

In een eerder stadium van dit seizoen konden we al melden dat S.K.N.W.K. 3 een nieuw tenue had ontvangen. De Oosterscheldeboer uit Zierikzee is de nieuwe sponsor van S.K.N.W.K. 3. Echter speelden ze al wel in het tenue, maar was het nog niet officieel overhandigd. Tot gisteren.

Voorafgaand aan hun thuiswedstrijdwedstrijd tegen Duiveland 3 (helaas 1-5 nederlaag voor de blauw/zwarten) ging S.K.N.W.K. 3 op de foto. Uiteraard waren er namens de sponsorcommissie van S.K.N.W.K. bloemen voor de sponsor.

Voor meer informatie over De Oosterscheldeboer klik hier https://oosterscheldeboer.nl/

 

10 oktober 2021

S.K.N.W.K. 1 compleet in het nieuw gestoken door nieuwe hoofsponsor Vlotr

Onlangs konden we u al melden dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben, namelijk Vlotr (https://www.sknwk.nl/122206/s-k-n-w-k-heeft-in-vlotr-nieuwe-hoofdsponsor/). Onze eerste selectie is compleet in het nieuwe gestoken. Naast een nieuwe tenue en sporttas kregen alle spelers en staf ook een polo en hoodie en een trainingsbroek.

Gisteren, zaterdag 9 oktober 2021, was de officiële overhandiging. De hoofdsponsor was zelf aanwezig en uiteraard waren er bloemen namens de sponsorcommissie. Vanuit de selectie zelf was er ook een presentje. En er werden natuurlijk de nodige foto’s gemaakt !!

 

10 oktober 2021

Ook trainingstenues en inloopshirts voor eerste selectie, sponsor hiervan is KoezeSmit Tuinen

Naast een nieuw tenue en presentatiekleding voor onze eerste selectie gesponsord door hoofdsponsor Vlotr heeft S.K.N.W.K. 1 ook trainingstenues en inloopshirtjes ontvangen. Deze zijn gesponsord door KoezeSmit. Ook hier was gisteren aandacht voor voorafgaand aan het competitieduel van S.K.N.W.K. 1 tegen Kruiningen. Er waren bloemen namens de vereniging en een presentje namens de eerste selectie. En uiteraard ook hier de foto’s.

 

10 oktober 2021

Maar liefst vier van de zeven jeugdwedstrijden eindigden gisteren in 6 – 3

Gisteren, zaterdag 9 oktober 2021, kwamen alle zeven S.K.N.W.K.-jeugdteams in aktie. Bij het doorgeven van de uitslagen bleek dat maar liefst vier van de zeven wedstrijden waren geeindigd in 6-3 (of 3-6). Best bijzonder. Er werd in de groepsapp van de jeugdleiders zelfs gesproken over Matchfixing en een gesignaleerde Belchinees op Het Springert 😉

Helaas was de 6-3 alleen voordelig voor JO19-1. Zij wonnen namelijk hun de thuisduel met deze cijfers. Alle overige 3 uitslagen met 6-3 waren nadelig voor de blauw/zwarten. Net als alle andere uitslagen, want gisteren wist dus alleen JO19-1 te winnen. De overige zes jeugdwedstrijden werden helaas verloren.

Maar niet getreurd, want a.s. zaterdag kans op revanche !! 🙂

 

Uitslagen jeugdwedstrijden van zaterdag 9 oktober 2021:

 

S.K.N.W.K. JO19-1 – M.O.C. ’17 JO19-4 (competitie) 6 – 3

Doelpuntenmaker(s): Dax Smit 3x, Max Jongebreur 2x, Marik Korenhof 1x

 

Luctor Heinkenszand JO17-2 – S.K.N.W.K. JO17-1 (competitie) 7 – 0

Doelpuntenmaker(s): 

 

Zeelandia Middelburg JO16-2 – S.K.N.W.K. JO16-1 (competitie) 6 – 3

Doelpuntenmaker(s): ??

 

S.K.N.W.K. JO13-1 – Rillandia JO13-1 (competitie) 3 – 6

Doelpuntenmaker(s): Said Hasso 3x

 

SC Stavenisse JO11-1 – S.K.N.W.K. JO11-1JM (competitie) 10 – 9

Doelpuntenmaker(s): Mourad Kadkoui 4xJesse Flikweert 3x, Xavi de Bruine 2x

 

S.K.N.W.K. JO9-1 – Brouwershaven JO9-1 (competitie) 3 – 6

Doelpuntenmaker(s): Keano Manni 2x, Hidde van Loon 1x

 

S.K.N.W.K. JO7-1 – W.I.K. JO7-1 (oefen) 4 – 5

Doelpuntenmaker(s): Anis 2x, Steef 1x, Djemylo 1x

 

13 oktober 2021

S.K.N.W.K. JO19-1 neemt volgend jaar deel aan Hasselt Cup 2022

S.K.N.W.K. JO19-1 zal volgend jaar meedoen aan een Internationaal Voetbaltoernooi, de Hasselt Cup 2022. Dit wordt georganiseerd van 15 t/m 18 april 2022 te Hasselt in België. Gisteren was er een zogenoemde ouderbijeenkomst met de staf van JO19-1 en de ouders van de spelers om dit voorstel te bespreken. Ze staan erachter en vinden het een super idee. Vandaar dat is besloten dat S.K.N.W.K. JO19-1 zich gaat inschrijven.

JO19-1 zal tijdens het toernooi slapen in een oud klooster te Hasselt. Er doen aan dit toernooi ploegen mee uit België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Zwitserland.

Meer informatie staat op: https://www.euro-sportring.com/nl/hasselt-cup

We wensen JO19-1 uiteraard vanaf deze plaats alvast heel veel succes, maar vooral heel veel plezier toe tijdens deze geweldige ervaring !!

 

15 oktober 2021

Vanmiddag gelukkig wel veel animo voor VrijMiVo bij S.K.N.W.K.

Met ingang van vrijdag 1 oktober 202 zijn we bij S.K.N.W.K. weer gestart met één keer in de twee weken een extra voetbalmogelijkheid voor onze jeugd t/m 14 jaar, maar ook voor niet leden !! De eerste editie is vanwege het weer letterlijk en figuurlijk in het water gevallen (met toch nog 6 aanwezige kinderen overigens).

Vandaag om 16:00 uur was de 2e editie van deze VrijMiVo (Vrijdag Middag Voetbal) (de training is van 16:00 uur tot 17:00 uur). En nu was er wel heel veel animo. Omdat er ook diverse leeftijdscategorieën waren, was de groep zelfs in drieën gesplitst. Dit kon gelukkig omdat organisatoren Gerrit en Martijn vandaag zelfs hulp hadden van een stagiaire (waarvoor uiteraard dank).

De planning tot aan de winterstop is als volgt:

  • Vrijdag 1 oktober 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 15 oktober 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 29 oktober 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 12 november 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 26 november 2021 (16:00 uur)

In het Fotoboek elders op deze site staan nog meer foto’s.

 

16 oktober 2021

Leon v/d Wel wordt vandaag 50 jaar !!

Vandaag, zaterdag 16 oktober 2021, wordt S.K.N.W.K. JO13-1 coach (en lid van de sponsorcommissie) Leon v/d Wel maar liefst 50 jaar oud. De hele dag is er zowel bij hem thuis als bij de voetbal aandacht voor deze mijlpaal. Uiteraard ook vanaf deze plaats van harte gefeliciteerd Leon !!

 

23 oktober 2021

Eerste overwinning deze competitie voor S.K.N.W.K. JO13-1

De vreugde was groot vanmorgen bij JO13-1. Immers voor het eerst deze competitie wisten ze een competitiewedstrijd te winnen. Op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ wonnen de blauw/zwarten uiteindelijk met 8-1 van Roosendaal JO13-5. Na deze prima wedstrijd moest dit uiteraard eventjes worden gevierd in de kleedkamer 🙂

 

29 oktober 2021

Speciale container voor inzamelen plastic statiegeldflesjes

Vanaf 1 juli 2021 is het statiegeldsysteem uitgebreid. Er zit nu dan ook statiegeld op kleine plastic flessen van frisdranken en waters. Vanaf heden hebben we bij S.K.N.W.K. de beschikking over een aparte rolemmer voor inzameling van deze flesjes !! Het principe is simpel: Je helpt het milieu tegen vervuiling én je steunt de club. Door deze flesjes in deze bak te gooien, komt het statiegeld namelijk ten goede aan onze vereniging !!

Het is dus de bedoeling dat je de flesjes die je aanschaft in onze kantine als ze leeg zijn in deze bak te deponeren. Echter kun je natuurlijk ook flesjes die je elders hebt gekocht, meenemen en in deze bak gooien !! Je herkent de flesjes aan dit logo:

Welke flessen?

Alleen de plastic flessen van frisdranken en waters vallen in het statiegeldsysteem. Dus niet de flessen van sap, zuivel of siropen. Op hervulbare bierflesjes blijft statiegeld zitten; ze kunnen gewoon ingeleverd worden op de gebruikelijke plekken.

Meer informatie over deze aktie kunt u terugvinden op de website van Statiegeld Nederland: https://statiegeldnederland.nl/ 

In onze kantine staat onderstaand container. Deze is speciaal voor de inname van de lege plasticstatiegeld flesjes (en dus niet voor ander afval !!).

 

29 oktober 2021

Club van 100 S.K.N.W.K. komt bijeen voor nieuw(e) bestedingsdoel(en)

Vanavond, vrijdag 29 oktober 2021, was er in de kantine op sportpark ‘Het Springer’ een bijeenkomst met de leden van de Club van 100. In eerste instantie om met eigen ogen te kunnen aanschouwen wat met de bijdrage aan het opknappen van de kantine (€ 7.500,-) is gebeurd. Daarnaast is er met elkaar vergaderd over (een) nieuw(e) bestedingsdoel(en).

Met 18 aanwezige leden was de opkomst behoorlijk te noemen. Alle niet aanwezigen zullen via de mail nog bericht krijgen over vanavond. Na afloop van deze nuttige bijeenkomst was er nog tijd voor een hapje en een drankje.

 

30 oktober 2021

Blauw/zwarte groeten: Familie Kuijten vanuit Eerbeek (Landal Coldenhove)

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Tijdens de herfsvakantie heeft de familie Kuijten genoten van een vakantie in Eerbeek op park Coldenhove van Landal Greenparks. Ze brachten o.a. een bezoekje aan Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Uiteraard hadden ze de S.K.N.W.K.-sjaal mee en doen ze iedereen hierbij de blauw/zwarte groeten.

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.