Tikkie Terug Deel 529 – Nieuwjaarstraining en Nieuwjaarsreceptie van 13 jaar geleden (2009)

Logo Tikkie Terug

Helaas kunnen we i.v.m. de coronamaatregelen voor de 2e keer op rij geen Nieuwjaarstraining en Nieuwjaarsreceptie houden. Dit is eigenlijk al vele jaren een traditie op ‘Het Springer’. Daarom in deze editie van Tikkie Terug een terugblik. We gaan 13 jaar terug in de tijd (naar 2009) toen het wel ‘normaal’ was om dit te organiseren.

Op de website stond het volgende:

Opkomst Nieuwjaarstraining is zeer matig

Het is niet te hopen dat dit de ‘goede’ voornemens zijn van de seniorenleden van S.K.N.W.K……!? Gisteren was de eerste training van 2009, de Nieuwjaarstraining. Waren er vorig jaar nog zo’n 30 personen die de moeite hadden genomen, gisteren waren er slechts 11.

Drie daarvan komen terug van een blessure en hebben dus alleen wat gelopen. De anderen speelden 4 tegen 4. Overigens leuk dat er 3 B-junioren waren gekomen, anders was de opkomst echt minimaal.

Overigens was het niet minder gezellig. Er werd ruim een uurtje getraind. Daarna heerlijke snert voor de deelnemers en aansluitend de Nieuwjaarsreceptie.

Bekijk de foto’s van de Nieuwjaarstraining elders op deze site in het Fotoboek.

Gezellig druk tijdens Nieuwjaarsreceptie SKNWK

Gisteren is voor S.K.N.W.K. 2009 dan ook echt begonnen. Na de Nieuwjaarstraining stond de Nieuwjaarsreceptie gepland. In totaal zo’n 70 S.K.N.W.K.-ers waren in de kantine aanwezig om elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen.

Onder het genot van heerlijke hapjes en een drankje was het goed toeven in de kantine. Vice-voorzitter Fred v/d Werf keek nog eventjes terug op 2008. Met name de grote verbouwing van de kleedkamers was een mijlpaal voor S.K.N.W.K. Na dit ‘officiële gedeelte’ bleef het nog lang gezellig op ‘Het Springer’.

Dank gaat uit naar de mensen die dit gisteren allemaal weer voor elkaar hebben gemaakt.

Bekijk de foto’s van de Nieuwjaarsreceptie in het Fotoboek elders op deze site.

Vier winnaars ‘consumptiekaarten’

Tijdens de afgelopen nieuwjaarsreceptie werden diverse huishoudelijke apparaten verloot. Alle volle consumptiekaarten van 2008 waren verzameld en uit deze stapel werden maar liefst 4 kaarten gehaald.

Winnaars zijn geworden: Emiel Pollemans, Harald Kesteloo, Ewald van Dijke en Martin Huisman. Twee prijzen zijn al uitgereikt, de andere twee zijn af te halen in de kantine.

Dit jaar worden ook weer alle volle consumptiekaarten opgespaard in de daarvoor bestemde ‘brievenbus’. Tijdens het Onderling S.K.N.W.K.-toernooi wordt er één kaart getrokken. De winnaar krijgt een nieuwe kaart. Aan het eind van het jaar wordt er opnieuw een kaart getrokken. Kijken wat voor prijs we daar weer tegenover kunnen stellen.

De Foto’s:

Nieuwjaarstraining 2009

Nieuwjaarsreceptie 2009