Tikkie Terug Deel 530 – Onderling Futsal Toernooi S.K.N.W.K. van 5 jaar geleden (2017)

Logo Tikkie Terug

Helaas kunnen we i.v.m. de coronamaatregelen ook voor de 2e keer op rij geen Onderling Futsal toernooi houden. Omdat ook in 2019 geen editie werd georganiseerd (deze keer i.v.m. te weinig animo 🙁  ) is het inmiddels dus al drie jaar geleden dat we een onderling zaalvoetbal toernooitje hebben georganiseerd voor de seniorenteams en het hoogste jeugdteam. Daarom in deze editie van Tikkie Terug een terugblik op een eerdere editie. We gaan 5 jaar terug in de tijd (naar 2017) toen het nog wel gewoon ‘normaal’ was om dit te organiseren.

Op de website stond het volgende:

Louter positieve reacties over ‘nieuwe opzet’ Onderling Futsal Toernooi

Met onderbreking van een jaar werd er dit seizoen toch weer een Onderling Zaalvoetbal Toernooit georganiseerd voor de seniorenleden en S.K.N.W.K. JO19-1. Met in eerste instantie 40 aanmeldingen (er zijn op het laatst altijd nog wel wat afvallers) was er voldoende animo om dit toch weer te organiseren. Voor het eerst in vele jaren werd gekozen voor een (donderdag)avond. In het verleden werd het altijd op een zaterdag gehouden. Dit zorgde overigens voor louter positieve reacties.

Met het wegvallen van voormalig sponsor van dit toernooi café-cafetaria Charlie was er deze keer ook geen prijsuitreiking/feestavondje meer aan gekoppeld. Dit betekende overigens niet dat het na afloop van het toernooi niet meer gezellig was, want een groot gedeelte van de aanwezigen bleef nog gezellig ‘plakken’ in de bar van Laco Sportcentrum te Zierikzee. Overigens werd dit toernooi voor de 2e keer georganiseerd in Laco.

Met deze gegevens kunnen we concluderen dat het ‘gewoon’ weer een groot succes was. Dus aankomend seizoen zeker weer een Onderling Futsal Toernooi (datum is op dit moment nog niet bekend).

Dank aan organisator Martijn Neele. Verder een dankwoordje aan de scheidsrechters Jakkoo Brouwer, Carlo v/d Maas, Kees-Jan van Nieuwenhuize en Leon Quik (die gelukkig op het allerlaatst nog de zieke Emiel Pollemans kon vervangen !!). Ook aan tijdwaarnemer Gert-Jan ter Riet en verzorger Harald Kesteloo (die gelukkig niet in aktie hoefde te komen). En tot slot aan Steven Neele en Fernando Bom voor het verzorgen van de schema’s e.d.

Tot slot nog een dankwoordje aan de deelnemers die er met zijn allen voor zorgden dat het een zeer sportief toernooi was !!

Eindstand Onderling Futsal Toernooi S.K.N.W.K.

Gisteren, donderdag 5 januari 2017, is bij S.K.N.W.K. al weer de 29e editie van het Onderling Zaalvoetbaltoernooi weer gespeeld. Vijf teams hebben met de ‘olympische gedachte’ (meedoen is belangrijker dan winnen) deelgenomen. Echter als het eerste fluitsignaal klinkt, wil iedereen toch echt gewoon winnen. Uiteindelijk werd FH Hafnarfjörður ongeslagen winnaar van deze editie !!

De eindstand is als volgt:

Nummer 1:

FH Hafnarfjörður

Nummer 2:

Fjölnir Reykjavík

Nummer 3:

Breiðablik

Nummer 4:

Ólafsvík

Nummer 5:

Reykjavik F.C.

De foto’s: