Trainerscarrousel volop in beweging, wat doen enkele Ex-S.K.N.W.K.-trainers ??

In deze periode is de trainerscarrousel weer volop in beweging. Zo werd een tijdje geleden al bekend dat S.K.N.W.K. het contract met onze huidige trainer/coach Johnny van Dijke voor een jaar heeft verlengd. Hieronder een overzicht van wat inmiddels bekend is over trainers die ook ooit de scepter hebben gezwaaid bij S.K.N.W.K. 1.

Bron: www.vvrcs.nl

Ralph Zegers nieuwe trainer RCS

5 dec 2021
Ralph Zegers uit Middelburg wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de 1e selectie van RCS. De huidige trainer van De Bevelanders heeft voor 2 seizoenen getekend en zal Cees Houtepen opvolgen, die na dit seizoen naar Serooskerke vertrekt. Yannik Taniwel blijft assistent-trainer.

Bestuur v.v. RCS

 

Bron: www.mzc11.nl

Continuïteit in technische staf MZC’11

Adriaan Nieuwenhuijse en Ricky Verwest blijven ook volgend seizoen verbonden aan MZC’11. De clubleiding heeft continuïteit kunnen bereiken met respectievelijke de hoofdtrainer van het eerste en de hoofdtrainer van het tweede elftal.

De Technische Commissie is trots dat besprekingen met de trainers tot een langer verblijf op Sportpark Den Hogen Blok hebben geresulteerd en wenst Adriaan en Ricky heel veel succes toe bij de voortzetting van hun werkzaamheden.

Adriaan Nieuwenhuijse

 

Bron: www.smerdiek.nl

Perry Snoep nieuwe hoofdtrainer

Het bestuur is verheugd dat in Perry Snoep een nieuwe hoofdtrainer voor in het nieuwe seizoen is gecontracteerd. Perry heeft voor één jaar getekend, met de intentie om daarna langer aan Smerdiek verbonden te blijven.

Hij is woonachtig in Bruinisse, maar zijn roots liggen in Sint-Annaland. Perry (34) is door een hardnekkige knieblessure voortijdig moeten stoppen met voetballen. Op relatief jonge leeftijd heeft hij zich daarom toegelegd op het trainerschap.

Momenteel is hij actief bij derdeklasser Nieuwdorp. En in het verleden was hij verbonden als oefenmeester aan NOAD’67 en SKNWK.

Het bestuur denkt met Perry een gepassioneerde en kundige trainer te hebben binnengehaald, die oog heeft voor talent en de selectie kan laten doorontwikkelen.

 

Bron: www.sknwk.nl

Ook keeperstrainer Jos Wesdorp blijft aan in nieuwe seizoen 2022-2023 bij S.K.N.W.K.

Eerder konden we al melden dat onze hoofdtrainer/coach Johnny van Dijke zijn contract met een seizoen heeft verlengd. Ook met onze keeperstrainer Jos Wesdorp heeft de club inmiddels mondeling overeenstemming bereikt dat hij ook in het nieuwe seizoen, 2022-2023, de keepers bij S.K.N.W.K. zal trainen. In een later stadium zal het contract worden ondertekend.

Jos, gefeliciteerd met je contractverlenging en we wensen je heel veel succes en plezier toe !!