Trainerscarrousel volop in beweging, wat doen enkele Ex-S.K.N.W.K.-trainers (deel 2) ??

In deze periode is de trainerscarrousel weer volop in beweging. Zo werd een tijdje geleden al bekend dat S.K.N.W.K. het contract met onze huidige trainer/coach Johnny van Dijke voor een jaar heeft verlengd. Hieronder een overzicht (deel 2) van wat inmiddels bekend is over trainers die ook ooit de scepter hebben gezwaaid bij S.K.N.W.K. 1.

Bron: www.vvdefendert.nl

De Fendert en Ad Palings verlengen

9 jan 2022

Ook volgend seizoen zal Ad Palings hoofdtrainer/coach zijn bij v.v. De Fendert. De Fendert en Ad zijn dat in de winterstop overeengekomen. Ad Palings werd vanaf het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer/coach van v.v. De Fendert.

In Fijnaart was Ad in diverse periodes erg succesvol. Zo behaalde hij met Kaaise boys 3 periodetitels, promoveerde hij 3 keer met FSV en loodste De Fendert van de 4e, naar de 3e, naar de 2e klasse in 2013.
Momenteel bivakkeert  De Fendert op de 4e plaats in de 3e Klasse B.

 

Bron: www.vvrijsbergen.nl

Thomas de Ridder nieuwe hoofdtrainer VVR

14 januari 2022

Met ingang van volgend seizoen is Thomas de Ridder de nieuwe hoofdtrainer van VVR. Thomas de Ridder is op dit moment werkzaam als hoofdtrainer bij Gesta en in het dagelijks leven werkzaam bij voetbalschool Code Oranje in Breda.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Thomas met zijn gedrevenheid en ambitie de juiste trainer is voor onze jeugdige selectie. Wij wensen hem veel succes!

 

Bron: www.svwik57.nl

Walter de Jonge wordt assistent trainer bij W.I.K. ’57

5 januari 2022

Zoals bekend zal onze huidige trainer Huseyin Dogan onze vereniging aan het einde van het seizoen gaan verlaten. Uiteraard zijn we vervolgens gelijk de zoektocht gestart naar een opvolger en die is intussen bekend:

Richard de Moedt (32 jaar) uit Sommelsdijk zal met ingang van het komend seizoen de trainer zijn van de selectie van WIK 1.

Tegelijkertijd met Richard komt ook Walter de Jonge als assistent trainer de staf van WIK 1 versterken.

Wij zien uit naar een prettige samenwerking met Richard en Walter!

Walter de Jonge (rechts) met zoon Remon (foto: S.K.N.W.K.-archief)