Tikkie Terug Deel 536 – Vijf jaar geleden (maart/april 2017) organiseert K.N.V.B. cursus spelleider bij S.K.N.W.K.

Logo Tikkie Terug

Volgende maand, februari 2022, start de K.N.V.B. op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ met een cursus Verenigingsscheidsrechter. In het verleden hebben we al eens meer zoiets georganiseerd i.s.m. de K.N.V.B. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe Tikkie Terug (deel 536). Vijf jaar geleden (maart/april 2017) werd er bij S.K.N.W.K. voor onze eigen leden een cursus spelleider georganiseerd. Op onze website stond het volgende:

Vanavond was de 1e avond van twee daagse cursus spelleider bij S.K.N.W.K.

Vanavond, maandag 20 maart 2017, zijn we bij S.K.N.W.K. gestart met de cursus spelleider. Deze bestaat uit 2 cursusavonden. Cursusleider is Rien van Haaften (oud-scheidsrechter Betaald Voetbal). Vanavond waren maar 12 S.K.N.W.K.-ers (voornamelijk jeugdspelers, maar ook ouders van pupillen) aanwezig tijdens deze 1e cursusavond.

Om 18:00 uur werd gestart met theorie. Vanaf 18:30 uur stond er een wedstrijd op het programma 7 tegen 7 door S.K.N.W.K. JO11-spelers (nog bedankt voor jullie medewerking). Na afloop van de wedstrijd werd in de kantine nog nagepraat over de spelleiders.

Maandag 3 april a.s. staat de 2e en laatste cursusavond gepland.

Bekijk meer foto’s van deze cursusavond elders op de site in Het Fotoboek.

Vanavond is 2e en tevens laatste cursusavond Spelleider gehouden bij S.K.N.W.K.

Vanavond, maandag 3 april 2017, is bij S.K.N.W.K. de 2e en tevens laatste avond gehouden van de cursus spelleider. Cursusleider wass Rien van Haaften (oud-scheidsrechter Betaald Voetbal). Vanavond waren 10 S.K.N.W.K.-jeugdleden die ook deze 2e avond hebben bijgewoond.

Wegens omstandigheden begon deze cursusavond pas rond 18:30 uur. Opnieuw stonden zo’n 20 enthousiaste JO11-spelertjes klaar voor een partijspel (ook nu weer allemaal bedankt voor de medewerking). Deze wedstrijd moest worden geleid door de cursisten. Vorige avond had een gedeelte dit ook al gedaan. Nu was het de beurt aan de anderen.

Na het praktijkgedeelte werd in de kantine dit alles nog eens rustig doorgenomen. Uiteindelijk kregen de 10 cursisten een heuse bagde uitgereikt. Uiteraard samen met een diploma. Dit alles uit handen van onze eigen voorzitter Arnold Schiettekatte en cursusleider Rien van Haaften.

Rien bedankte alle deelnemers en ook S.K.N.W.K. voor de gastvrijheid. Iets voor 21:00 uur was deze cursus afgelopen. Dank nog aan Piet Hillebrand en Philip v/d Male voor de bardienst. En Gerard Olijhoek en Martijn Neele voor de assistentie.

Bekijk meer foto’s van deze cursusavond elders op de site in Het Fotoboek.

Maar liefst 9 S.K.N.W.K.-jeugdleden slagen voor cursus spelleider !!

Vanavond is de cursus spelleider afgesloten bij S.K.N.W.K. Uiteindelijk hebben 9 S.K.N.W.K.-jeugdleden deze cursus met goed gevolg afgesloten. Zij ontvingen uit handen van cursusleider (en oud scheidsrechter) Rien van Haaften een heus diploma. S.K.N.W.K.-voorzitter Arnold Schiettekatte overhandigde de K.N.V.B.-badge die erbij hoort.

Vanaf deze plaats willen we de geslaagden nogmaals feliciteren !!

De scheidsrechters in de dop zijn:

  • Kenneth Boogerd
  • Jarno van Nieuwenhuize
  • Mike Venneman
  • Tim Backx
  • Daan v/d Cingel
  • Sam van Klinken
  • Niels van Klinken
  • Stijn Dooge
  • Jelle Verhoek

De Foto’s:

1e cursus avond

2e cursus avond