Opbrengt verloting S.K.N.W.K. van vandaag is voor mensen in Oekraïne

Eerder deze week stond op www.pzc.nl ook al een artikel dat de voetbalclubs op Schouwen-Duiveland gezamenlijk geld in willen zamelen voor de mensen in Oekraïne. Uiteraard doet ook S.K.N.W.K. hier aan mee. De opbrengst van de verloting vanmiddag na afloop van de wedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Brouwershaven 1 zal worden gedoneerd aan dit goede doel.

Dus mensen, koop vanmiddag allemaal wat lootjes (extra) voor deze mensen !!

Onderstaand bericht stond op www.pzc.nl:

Een pilsje extra bij de voetbal

Kasimier Snoek van ZSC zamelt samen met andere voetbalclubs op Schouwen-Duiveland geld in voor Oekraïne.

Kasimier Snoek van ZSC zamelt samen met andere voetbalclubs op Schouwen-Duiveland geld in voor Oekraïne. © Kasimier Snoek

Assistent-trainer Kasimier Snoek van ZSC 1 in Scharendijke had opeens een droom. ,,Wat als we met alle negen voetbalclubs op Schouwen-Duiveland zaterdag nu eens een speciale donatie-actie op poten zetten? Dat hoeft niks ingewikkelds te worden. Als het maar geld opbrengt voor de mensen in Oekraïne. Als ZSC schenken wij bijvoorbeeld de helft van de kantineopbrengst die dag. Dus drink eens een extra pilsje zaterdag voor het goede doel dan. Maar je kan ook iets doen met de opbrengst van de lootjes met het rad van fortuin. Ik noem maar wat. Wat de clubs doen, moeten ze zelf weten, áls ze maar wat doen, dat is het belangrijkste.”

Snoek nam contact op met de ‘concurrenten’ op het eiland en stuk voor stuk hebben ze hun medewerking aan de actie toegezegd. Alleen Brouwershaven sluit niet aan, omdat die vereniging al twee andere acties voor Oekraïne heeft lopen onder de leden en dat zo even genoeg vindt, aldus Snoek.

De totale opbrengst gaat naar de inzamelingsactie van de uit de Krim afkomstige Andriy Derzhavets in Zierikzee.