Heb jij je al aanmeld voor Dokter v/d Zande Toernooi 2022 !?

Op donderdag 15 mei 1980 (Hemelvaartsdag) werd bij S.K.N.W.K. voor het eerst het Onderling Tournooi georganiseerd. Inmiddels een heuse traditie binnen onze club, want in 2019 werd al weer de 40e (!!) editie gehouden. Overigens sinds vele jaren is dit toernooi omgedoopt tot het Dokter v/d Zande Toernooi.

Helaas is er door de coronacrisis een eind gekomen aan deze lange reeks en hebben we de afgelopen twee edities moeten cancelen. Echter dit jaar gaan we dan eindelijk de 41e editie organiseren !! En wel op Hemelvaartsdag (uiteraard), donderdag 26 mei 2022. Naast deelname van onze eigen senioren teams en JO19-1 is het ook weer de bedoeling dat diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams zullen deelnemen.

Zoals de laatste edities gebruikelijk is, worden de wedstrijden afgewerkt op een half veld met teams van 7 personen. Natuurlijk ook weer de gebruikelijke ‘handicap” de strafschoppen na afloop van elke gespeelde wedstrijd.

Binnenkort zal de organisatie zich gaan buigen over deze 41e editie en inmiddels zijn de eerste spelers uitgenodigd. De eerste aanmeldingen zijn ook al binnen. Nog niet uitgenodigd, maar ook een Ex-S.K.N.W.K.-er?Wil je meedoen, stuur even een mailtje naar Martijn Neele.

Uiteraard is er na afloop van het toernooi weer genoeg tijd en ruimte voor een hapje en een drankje.

De indeling, het programma en het reglement van het ‘Dokter van de Zande Toernooi’ zullen via deze website bekend worden gemaakt.