Dirk-Jan Hoek maakt zijn 6e van het seizoen, Bela de Bloeme komt op vijf treffers

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 9 april 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eigenlijk zouden zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 in aktie komen, maar afgelopen woensdag werd het duel van het 2e opnieuw afgelast, omdat tegenstander Goes 2 voor de 2e keer binnen een paar weken niet voldoende spelers had. Zodoende kwamen dus alleen S.K.N.W.K. 1 en 3 in aktie.

S.K.N.W.K. 1 legde een hele slechte wedstrijd op de mat. Ze wisten tegen Colijnsplaatse Boys 1 dat onderaan de ranglijst staat slechts met 1-1 gelijk te spelen. Spits Jarno van Nieuwenhuize was de doelpuntenmaker.

Sam Begeman (16) scoorde gisteren zijn 1e competitiedoelpunt dit seizoen

En dan ons 3e elftal. Voor de 4e keer op rij een winstpartij. Deze keer moest Z.S.C. ’62 3 er in Scharendijke aan geloven. In de 1e helft kansen te over om er zo maar vier of vijf te maken, maar ‘slechts’ alleen Dirk-Jan Hoek en Nick Bouwman troffen doel namens de blauw/zwarten. En omdat de thuisploeg een verdwaalde voorzet zo maar binnen zag vallen bij de 2e paal was de ruststand 1-2. In de 2e helft met o.a. de verse krachten Sam Begeman (van S.K.N.W.K. 2) en Bela de Bloeme (S.K.N.W.K. JO19-1) kwamen de blauw/zwarten op 1-4, omdat zowel Sam als Bela wisten te scoren.

JO19-1 speler Bela de Bloeme scoorde gisteren opnieuw namens S.K.N.W.K. 3 en bracht zijn seizoenstotaal aan doelpunten bij de seniorenteams van S.K.N.W.K. al op 5

Door zijn doelpunt gisteren heeft Jarno van Nieuwenhuize zijn seizoenstotaal op 23 gebracht. Hij heeft zijn voorsprong op zijn ploeggenoten David v/d Broek en Remco v/d Berge die gedeeld 2e staan op de topscorerslijst met allebei 7 treffers vergroot. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) blijft op 6, omdat zijn team opnieuw niet in actie hoefde te komen. Dirk-Jan Hoek maakte namens S.K.N.W.K. 3 gisteren zijn 6e van het seizoen. Bela de Bloeme die namens S.K.N.W.K. JO19-1 opnieuw wist te scoren namens het 3e elftal heeft er nu vijf achter zijn naam. Nick Bouwman produceerde zijn 4e doelpunt en Sam Begeman, normaal gesproken spelend voor S.K.N.W.K. 2, maakte gisteren (namens S.K.N.W.K. 3) zijn eerste competitietreffer deze competitie.

Dirk-Jan Hoek (9) scoorde gisteren zijn 6e doelpunt namens het 3e elftal. Daarna was hij ‘los’ 😉

A.s. zaterdag, 16 april 2022, komen (als het goed is) S.K.N.W.K. 1 en 2 in actie. Voor hen staan dan namelijk inhaalwedstrijden gepland. S.K.N.W.K. 3 komt komende periode zelfs 2x in actie. Zij spelen eerst a.s. donderdag, maar ook maandag 18 april (2e paasdag) een inhaalwedstrijd. Kansen te over dus om wat aan de positie op de topscorerslijst te doen.

De topscorerlijst ziet er na vandaag als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/