Finalisten penaltybokaal Schouwen-Duiveland namens S.K.N.W.K. zijn bekend

Gisterenavond, woensdag 11 mei 2022, zijn voor de spelertjes van JO9-1, JO11-1JM en JO13-1 de finales gehouden op sportpark ‘Het Springer’ voor de Penaltybokaal Schouwen-Duiveland. De afgelopen weken zijn er op de trainingen of na afloop van de wedstrijden al voorrondes geweest per team en nu moest gestreden worden welke JO9-speler, JO11-speler en JO13-speler namens S.K.N.W.K. mee mogen doen aan de finale.

Onder de bezielende leiding van Gerard Olijhoek en Leon v/d Wel werd er gisteravond om 19:00 uur begonnen op het grote doel op het hoofdveld voor de kantine. Keepers Owen Hart en Jasper van Tilburg, respectievelijk de doelverdedigers van S.K.N.W.K. JO16-1 en JO19-1 stonden onder de lat. Dank aan Gerard en Leon en uiteraard aan Jasper en Owen.

Gelukkig was er ook nog wel wat publiek die zagen dat uiteindelijk Tim Bouwman (JO9-1), Mourad Kadkoui (JO11-1) en Alexander Gospodinov (JO13-1) de winnaars zijn. Zij mogen dus naar de finale. Vanaf deze plaats willen we hen van harte feliciteren en uiteraard heel veel succes wensen bij de finale.

Bekijk meer foto’s van vanavond elders op de site in Het Fotoboek !!

Geef als eerste een reactie op "Finalisten penaltybokaal Schouwen-Duiveland namens S.K.N.W.K. zijn bekend"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.