Prima overwinning S.K.N.W.K. 1 op Waarde 1 (2-0)

Na de uitstekende 0-6 overwinning vorige week bij Smerdiek 1 stond dit weekend de lastige thuiswedstrijd op het programma tegen het stugge Waarde 1. S.K.N.W.K. 1 kreeg donderdag een flinke domper te verwerken toen topscoorder Jarno van Nieuwenhuize met een flinke kuitbeenblessure donderdag de training moest staken en zeker een aantal weken buitenspel zal staan. Vanaf deze plaats sterkte, Jarno.

Topscorer Jarno van Nieuwenhuize helaas tijdelijk uit roulatie met kuitbeenblessure

De wedstrijd was nog geen twee minuten bezig toen Remco van den Berge S.K.N.W.K. 1 een droomstart bezorgde. Van zo’n meter of 25 kogelde hij de bal snoeihard in de kruising, 1-0. Waarde ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en drong de thuisclub terug zonder overigens tot echte kansen te komen. Een counter van S.K.N.W.K. leverde bijna de 2-0 op, maar de razendsnelle David van den Broek stuitte op de prima doelman van de gasten.

Remco v/d Berge legt aan voor de 1-0

Na een half uur kwamen de blauw/zwarten alsnog op 2-0. Het was Remco v/d Berge met een individuele actie en een prima schot die werd gekeerd door de doelman, maar in de rebound maakte Robert Padmos geen fout en scoorde de 2-0. Dit was tevens de ruststand.

Robert Padmos heeft de 2-0 tegen de touwen geschoten

In de tweede helft ging S.K.N.W.K. steeds beter spelen en Waarde kwam er niet of nauwelijks meer aan te pas. Dat de score niet werd uitgebreid was eigenlijk een klein wonder, want na een aantal uitstekende aanvallen via Remco v/d Berge, Robert Padmos en de weer fitte Stijn Dooge (die in de 2e helft was ingevallen) wilde de bal niet in het net. Mede ook omdat vooral de keeper van Waarde een aantal prima reddingen had.

Stijn Dooge maakte na weken afwezigheid weer wat speelminuten

Ook Thomas Folmer had het geluk niet aan zijn zijde toen hij zijn inzet op de paal zag eindigen. Twee keer werden de gasten nog gevaarlijk op de counter, maar een attente S.K.N.W.K.-doelman Daan v/d Cingel liet zich niet verrassen. Eindstand dus 2-0 en weer drie punten rijker zodat koploper Kruiningen dat gisteren ook won (1-5 bij Colijnsplaatse Boys 1) in het vizier blijft voor de titel.

Prima redding van S.K.N.W.K.-goallie Daan v/d Cingel

Volgende week speelt S.K.N.W.K. 1 in Kerkwerve de derby bij W.I.K. ’57 1, dat aan een hele goeie serie bezig is. En dus zal S.K.N.W.K. zeer gemotiveerd en scherp aan de start moeten verschijnen om de druk op de koploper te houden.

De S.K.N.W.K.-verdediging hield gisteren de gelederen gesloten en dus ‘de nul’

Komt allen naar Kerkwerve om de ploeg te steunen in deze lastige uitwedstrijd !!

3 reacties op "Prima overwinning S.K.N.W.K. 1 op Waarde 1 (2-0)"

1. 🙂 hahahaha, blijkbaar is er hier iemand die ook M Neele heet 😉

2. Volgende week speelt SKNWK 3 thuis, dus ik vrees dat de mannen het met een toeschouwertje minder moeten doen bij WIK volgende week…

3. Kees Stoutjesdijk | 15-05-2022 at 12:12 |

Remco v/d Berge presteerde het om na 59seconden snoeihard in de rechter kruising de 1-0 te scoren.Nog in de eerste helft werd het 2-0. Remco scoorde bijna weer maar de kieper van Waarde sloeg de bal weg en in de rebound maakte Robert Padmos de met een hard schot de 2-0.De tweede werd er niet meer gescoord.Het was op de paal of op de doelman of hoe dan ook.Volgende week Wik.Ze hebben 2 spitsen die kunnen goed scoren.Wie dat zijn dat moet de verdediging van SKNWK maar uitzoeken.Mannen van SKNWK ik wens jullie veel succes.