Koen Kraaijenbrink scoort 3x namens S.K.N.W.K. 2

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 14 mei 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eindelijk kwamen weer eens alle drie de S.K.N.W.K. seniorenteams in aktie. Dat was al weer een flink aantal weken geleden i.v.m. afmeldingen bij de tegenstanders. S.K.N.W.K. 1 speelde een thuisduel. Het 2e en 3e team moesten op verplaatsting. Het werd bijna een topmiddag, maar alleen S.K.N.W.K. 3 wist niet de volle buit te pakken.

Na de 6-1 van vorige week tegen Smerdiek 1 mocht S.K.N.W.K. 1 dit een vervolg geven tegen Waarde 1 op sportpark Het Springer. Een grote tegenvaller is dat clubtopscorer en spits bij het 1e Jarno van Nieuwenhuize aan de kant staat met een kuitbeenblessure. Het lijkt erop dat hij zijn seizoentotaal van 34 niet meer zal gaan verhogen. Toch won S.K.N.W.K. 1 gisteren de wedstrijd met 2-0. Remco v/d Berge met zijn 9e van het seizoen en Robert Padmos met zijn 7e waren de doelpuntenmakers.

Remco v/d Berge legt hier aan voor de 1-0 namens S.K.N.W.K. 1

S.K.N.W.K. 2 moest naar Kapelle om aan te treden tegen het 5e elftal van v.v. Kapelle. De blauw/zwarten waren net als in de heenwedstrijd (toen werd het 4-0) veel te sterk. Het werd maar liefst 0-6 nu. Koen Kraaijenbrink maakte de helft van de treffers. Hij heeft inmiddels dit seizoen ook al 11 competitiedoelpunten gescoord voor S.K.N.W.K. 2. Tim Backx, Robbert Uijl en Bela de Bloeme scoorden de andere 3 treffers. Voor Bela, normaal gesproken speler van S.K.N.W.K. JO19-1, al weer zijn 6e competitiedoelpunt namens een seniorenteam.

Dirk-Jan Hoek scoorde gisteren namens S.K.N.W.K. 3 zijn 12e competitiedoelpunt dit seizoen

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Vorige week wonnen ze met 2-0 van M.Z.C. ’11 6 door twee treffers van Dirk-Jan Hoek. Hij scoorde gisteren opnieuw. Echter omdat de blauw/zwarten er niet meer wisten te scoren en de thuisploeg in de 2e helft wel eindigde deze sportieve derby in 1-1.

Jarno zal dus waarschijnlijk blijven ‘steken’ op 34 doelpunten. Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) scoorde 1x en verstevigt hiermee zijn 2e plek op de topscorerslijst, inmiddels met 12 doelpunten. Koen Kraaijenbrink is nu de nummer drie met 11 doelpunten. Remco v/d Berge en David v/d Broek (beiden S.K.N.W.K. 1) sluiten de top vijf.

A.s. zaterdag, 21 mei 2022, komen opnieuw alle drie onze seniorenteams in actie. S.K.N.W.K. 1 moet uit naar W.I.K. ’57. Voor het 2e en 3e betekenen het thuisduels tegen respectievelijk ST FC De Westhoek ’20/Z.S.C. ’62 3 en Brouwershaven 2.

De topscorerlijst ziet er na gisteren als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/