David v/d Broek bij zijn debuutseizoen in S.K.N.W.K. 1 inmiddels op 9 treffers

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 21 mei 2022, speelde S.K.N.W.K. 1 de derby in Kerkwerve tegen W.I.K. ’57 1. Het werd weer een prima overwinning voor de blauw/zwarten. De treffers werden gescoord door David v/d Broek, Stijn Dooge en Tim v/d Cingel.

David v/d Broek scoorde gisteren de belangrijke 0-1 in de derby tegen W.I.K. ’57 1

Voor David, die dit seizoen is overgekomen vanuit de JO19-1, toch al weer zijn 9e competitietreffer namens S.K.N.W.K. 1. Een mooi aantal bij je debuutseizoen. En dan is het seizoen overigens nog niet eens afgelopen. Stijn Dooge, die gelukkig weer hersteld is van zijn blessure, scoorde gisteren zijn 2e competitiedoelpunt dit seizoen. Tim maakte zijn 3e treffer van het seizoen 2021-2022.

Blijdschap bij Stijn Dooge (liggend) die zojuist de 0-2 heeft binnengekopt

Jarno van Nieuwenhuize, die vanwege zijn blessure aan de kant staat, kan niet meer worden achterhaald. Dirk-Jan Hoek krijgt dinsdag nog een mogelijkheid zijn productie op te schroeven als S.K.N.W.K. 3 op eigen veld het inhaalduel afwerkt tegen Colijnsplaatse Boys 3. Koen Kraaijenbrink speelt op dinsdag 7 juni a.s. de laatste wedstrijd met S.K.N.W.K. 2. En door zijn treffer van gisteren staat David v/d Broek nu samen met ploeggenoot Remco v/d Berge op een gedeelde 4e plaats op de ranglijst met 9 doelpunten.

De zeer sterk spelende Tim v/d Cingel maakte gisteren op schitterende wijze de 0-3 namens S.K.N.W.K. 1

De topscorerlijst ziet er na gisteren als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/