Tikkie Terug Deel 541 – Onderling Toernooi van 10 jaar geleden (17 mei 2012)

Logo Tikkie Terug

A.s. donderdag, 26 mei 2022, mogen we dan eindelijk weer. Na drie jaar kunnen we eindelijk weer ons eigen Onderling Tournooi, inmiddels al jaren omgedoopt in het Dokter v/d Zande Toernooi, organiseren. We gaan op voor de 41e editie.

Elk jaar op Hemelvaartsdag weer een geweldige happening met eerst een voetbaltoernooitje en daarna de welbekende afsluiting met een barbecue. In deze Tikkie Terug Deel 541 gaan we 10 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie naar de editie van 17 mei 2012.

Op de website stond het volgende:

Prachtige editie Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi

Al voor de 33e keer werd op Hemelvaartsdag op sportpark ‘Het Springer’ het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi gehouden. Elk jaar weer ‘een happening’ waar een ieder binnen S.K.N.W.K. naar uitkijkt. Deelnemende teams zijn de huidige senioren (deze keer zonder S.K.N.W.K. 1 i.v.m. de nog te spelen na-competitie) En uiteraard diverse Ex- en Oud-S.K.N.W.K.-ers. Deze keer ook weer teams van ‘onze buurverenigingen’ Dreischor en Ouwerkerk.

Het was een een geweldig toernooi. Ook de weergoden hadden het goed op met S.K.N.W.K., want het was de gehele dag door schitterend voetbalweer.

Uiteindelijk werd S.K.N.W.K. 2 de winnaar van deze editie. Zij versloegen in de finale ‘de oudjes’ van SINOTO met 5-2.

Na het voetballen was het tijd voor de ‘derde helft’. Zoals altijd werd deze opgeluisterd met een lekker muziekje en werden de barbecues aangestoken, We kijken weer met z’n allen terug op een schitterende en geslaagde dag!

Dank aan deelnemers, publiek, organisatie, barpersoneel, scheidsrechters e.v.a.

 

Eindstand 33e Onderling S.K.N.W.K. Tournooi

Gisteren werd op Hemelvaartsdag traditioneel weer het Onderling S.K.N.W.K. Tournooi gehouden. Hieronder de eindstand van de 33e editie:

Eerste plaats

S.K.N.W.K. 2

Tweede plaats

SINOTO

Derde plaats

S.K.N.W.K. 4

Vierde plaats

Ouwerkerk

Vijfde plaats

Ex-S.K.N.W.K. 1

Zesde plaats

Ex-S.K.N.W.K. 2

Zevende plaats

D.Z.C. ‘09

Achtste plaats

S.K.N.W.K. 3

 

Bokaal overleeft opnieuw festiviteiten niet

De wisselbeker die wordt uitgereikt aan de winnaars van Het Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi heeft opnieuw de festiviteiten niet overleefd.

Tijdens vorige vieringen van de toernooiwinst was de bokaal al eens gesneuveld. Inmiddels niet meer geheel compleet, maar wel weer gerepareerd, ging het gisteren opnieuw mis……..

De organisatie buigt zich nu over eventueel een nieuwe bokaal of toch maar weer overwegen om de huidige beker opnieuw te repareren.

 

De Foto’s: