Met maar liefst 16 aanmeldingen voor onze 9e editie Mini Bedrijventoernooi zitten we vol

Op vrijdag 10 juni 2022, wordt bij S.K.N.W.K. voor de 9e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd. Na twee jaar van afgelasting i.v.m. corona kunnen we het dit jaar gelukkig weer organiseren !! Het is net als tijdens de voorgaande edities de bedoeling om om 19:00 uur starten met de wedstrijden. Omstreeks 21:00 uur zal bekend zijn welke teams de diverse poules hebben gewonnen en de bekers in ontvangst mogen nemen.

Na afloop van het toernooi is er in onze kantine en hopelijk vanwege de weersomstandigheden ook op het dakterras nog voldoende tijd voor nabespreking van het toernooi onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is publiek ook van harte welkom.

Al onze sponsoren persoonlijk uitgenodigd om samen met hun medewerk(st)ers en/of familie een leuk potje voetbal te spelen tegen collega en potentiële sponsors van S.K.N.W.K. De wedstrijden worden op een half veld gespeeld, met 6 veldspelers en een doelman. De wedstrijden duren 20 minuten. En kom je niet voetballen, is iedereen uiteraard van harte welkom om te komen kijken.

Uiteindelijk zit het toernooi vol, want we hebben 16 teams. Die zullen op onze beide speelvelden op vier veldjes in vier poules van vier ploegen gaan strijden om de eer. Uiteindelijk hebben de volgende teams zich aangemeld.

De deelnemende teams tot nu toe zijn:

  1. Zeeuwland
  2. Trouwringen Zeeland
  3. Campina
  4. Saman Groep
  5. Peter v/d Cingel Bestratingen
  6. Bob’s Service
  7. Lankor Hoveniers
  8. Loonbedrijf v/d Maas
  9. Intersport Zierikzee
  10. Verwijs Timmerwerken
  11. Van Heukelom Groep
  12. Van de Velde/Bouwsteen
  13. Market Plaza
  14. V&V Bouw
  15. Omoda
  16. Agro Duiveland