Tikkie Terug Deel 543 – Reünieweekendje van oud-S.K.N.W.K. 1 van 10 jaar geleden (juni 2012)

Logo Tikkie Terug

Tot 2016 was de maand juni de maand van het reünieweekendje van Oud-S.K.N.W.K. 1. In 2003 waren ze hier mee begonnen in De Haan (België). Vanaf dat jaar ging een groepje oud eerste elftalspelers en leiders/vlaggers (met hun partners) een weekendje lang weg in Nederland of België. Sinds 2006 met Maison Napoléon te Halma Daverdisse (België) was dit één grote groepsaccommodatie. Uiteindelijk zou de editie uit 2016 de laatste blijken te zijn. Maar uiteraard hebben we dus nu inmiddels heel veel verhalen en foto’s.

In deze Tikkie Terug deel 543 een terugblik op het reünieweekendje van oud-S.K.N.W.K. 1 van 10 jaar geleden. Op de website stond het volgende:

Oud-S.K.N.W.K. 1 weer thuis van reünie-weekendje

Afgelopen vrijdag, 15 juni, vertrok oud-S.K.N.W.K. 1 voor een reünie-weekendje naar Lierneux (Belgische Ardennen). Daar werd vesting genomen in een schitterende villa. Het werd zoals verwacht en net als de afgelopen jaren weer een zeer gezellig en geslaagd weekend. Vanmiddag rond 13:00 uur waren ze weer terug in Nieuwerkerk.

Voor een sfeer impressie kunt u binnenkort terecht in het fotoboek elders op deze site of zult u hier en daar nog wel wat verhalen voorbij horen komen. Eventueel heeft u al wat voorbij zien komen dit weekend via het Twitteraccount van S.K.N.W.K.

 

Lierneux (Belgische Ardennen)

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Deze keer van Oud-S.K.N.W.K. 1. Zij waren dit weekend een weekendje weg. Ze verbleven in Lierneux (Belgische Ardennen). Uiteraard hadden ze ook de blauw/zwarte S.K.N.W.K.-sjaal meegenomen.

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

Foto’s reünieweekendje oud-S.K.N.W.K. 1 online

Het afgelopen weekend stond er weer een reünieweekendje voor oud-S.K.N.W.K. 1 op het programma.

Voor een sfeerimpressie kijk elders op deze site in Het Fotoboek.

De Foto’s: