Het werd heel laat gisteren op Het Springer. Iets na 20:00 uur werd er afgetrapt in de halve finale van de nacompetitie tussen S.K.N.W.K. 1 en S.C.O. 1 uit Oosterhout. Het was vooral heel spannend, maar van goed voetbal was geen sprake. Het venijn zat hem in de staart…..

In de eerste helft weinig tot geen kansen en geen treffers. Vijf minuten na rust de 0-1. Een twijfelachtig doelpunt. Was de bal van S.C.O. 1 wel of niet over de lijn. De assistent-scheidsrechter stond nog op de 16 meter lijn en de scheidsrechter stond op 20 meter van het doel. Beiden konden dit dus nooit goed beoordelen. Toch besloot de scheidsrechter voor een treffer te fluiten, 0-1.

Gelukkig was de van een blessure herstelde Jarno van Nieuwenhuize vijf minuten allert op een goede diepe bal. Hij omspeelde de doelman en schoot de 1-1 binnen. Hierna nog een paar goede kansen voor S.K.N.W.K., maar helaas geen treffers. En dus 1-1 eindstand en verlenging.

S.K.N.W.K. beschikt om het hoofdveld niet over veldverlichting. Vandaar dat ook was aangevraagd om het duel een half uur te vervroegen. Maar dit verzoek werd afgewezen. Toch leek het de spelers niet te deren dat het al wat schemerig werd. De eerste kans in de 1e helft van de verlenging was voor de gasten. De inzet ging gelukkig voorlangs.

In de 2e helft van de verlenging leek het af te stevenen op strafschoppen. Maar daar dacht aanvoerder van S.K.N.W.K. René Verschoor anders over. Hij kopte een voorzet bij de 2e paal binnen en zorgde voor een geweldige ontlading bij alles wat S.K.N.W.K. was.

Hierna raakten we het spoor bijster. De gasten dachten snel te kunnen scoren, maar de scheidsrechter was nog met zijn administratie bezig en bij S.K.N.W.K. waren spelers, wisselspelers en begeleiding nog aan het juichen. Toen de scheidsrechter hierna nog wat spelers van S.C.O. op een rode kaart trakteerde, leek het of hij affloot voor einde wedstrijd. Dus de spelers van S.K.N.W.K. gingen naar de supporters om samen met hen een feestje te vieren. Pas later hoorden we dat de wedstrijd niet was afgefloten, maar gestaakt (wegens het afsteken van vuurwerk).

Er zouden nog drie minuten op de klok staan en het is niet duidelijk met hoeveel spelers S.C.O. 1 nog in het veld mag staan. De vraag is nu of én dan ook wanneer deze drie minuten zullen worden afgemaakt. Wordt vervolgd !

4 reacties op "Nacompetitiewedstrijd S.K.N.W.K. 1 – S.C.O. 1 drie minuten voor einde verlenging gestaakt"

1. bar liefhebber | 16-06-2022 at 14:10 |

Lekker voor de kantine omzet die 3 minuten

2. leukeditter | 15-06-2022 at 23:19 |

gelukkig gaan ze naar jou niet luisteren bassie

3. Vuurwerk op het eigen veld is een strop voor SKNNWK. Flinke boete en einde promotiekans.

4. Kees Stoutjesdijk | 15-06-2022 at 09:27 |

Als de scheidsrechter precies om 20uur had begonnen was er geen vuiltje aan de lucht geweest.Maar de sheids floot om 2010uur voor de aftrap.Dat is meer dan de 3minuten voor het staken van de wedstrijd.