Vacature trainer/coach JO19-1 is ingevuld; S.K.N.W.K. houdt de Moed(t) erin

Toen bekend werd dat onze huidige trainer/coach van JO19-1, Richard de Moedt, aankomend seizoen hoofdtrainer wordt bij W.I.K. ’57 hebben we een vacature geplaatst. Inmiddels kunnen we u melden dat deze is ingevuld. S.K.N.W.K. houdt letterlijk en figuurlijk de Moed(t) erin !!

Mijn naam is Ronald de Moedt, geboren in Rotterdam en op gegroeid in Naaldwijk. Ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriendin in ons net nieuwe huis in Oude-Tonge. Ik heb een dochter van 6 alleen zei woont bij haar moeder.

Zoals jullie misschien wel weten ben ik de tweelingbroer van Richard de Moedt. Voetbal stroomt door mijn aderen en ik ben er mee groot gebracht. Deze enthousiasme wil ik graag over brengen naar de spelers en de club en ik heb dan ook zin om aan te slag en dit nieuwe avontuur aan te pakken.

In mijn dagelijks leven werk als inkoper van planten. Dit doe ik op de bloemenveiling in Naaldwijk. Ik moet dus iedere dag een aardig stukje naar mijn werk rijden, maar voor de liefde verhuisd naar het mooie eiland Goeree-Overflakkee. En daardoor en dankzij mijn broer bij jullie terecht gekomen.

Hiervoor heb ik bij een aantal clubs training geven vanuit het Westland en omstreken van diverse niveaus. En het laatste halfjaar ben ik hoofdjeugdopleiding geweest maar door mijn verhuizing naar Oude-Tonge is dit niet meer haalbaar en ben ik dankbaar voor deze kans.

We willen Ronald hartelijk welkom heten bij onze prachtige club en wensen hem voor het nieuwe seizoen heel veel plezier en succes toe !! Naast het trainen en coachen van onze JO19-1 zal Ronald zich ook bezig gaan houden met het coachen en begeleiden van beginnende jeugdtrainers.