S.K.N.W.K. JO19-1 en JO17-1 sluiten seizoen af met laatste training en lunch

Vandaag, zaterdag 25 juni 2022, stond er voor de nieuwe JO19-1 en JO17-1 (voor het seizoen 2022-2023) nog een activiteit op het programma. Zij hebben vandaag een kennismakingstraining gehad. Zo konden ze alvast wennen aan hun nieuwe ploeggenoten. Daarnaast was ook onze nieuwe trainer voor de JO19-1, Ronald de Moedt aanwezig. Ook de trainers van de JO17-1, Thomas Folmer en Joerie van Dijke waren uiteraard op Het Springer voor deze training.

Trainer/coach van JO19-1 Ronald de Moedt wordt voorgesteld aan de groep

Om 10:30 uur was (bijna) iedereen aanwezig (Jasper kwam iets later 😉 ). Namens het jeugdbestuur werd Ronald voorgesteld door Leon v/d Wel en Rob v/d Sleen. Daarna werd er gezamenlijk met JO19-1 en JO17-1 gestart met de training.

Training

Tussendoor was er een lunch in de kantine voor spelers en staf. Tijdens deze pauze werd ook het contract ondertekend door Ronald en onze penningmeester Robin Kosten en voorzitter Robbert v/d Zande. Ronald zal naast het trainen en coachen van de JO19-1 ook beginnende jeugdtrainers gaan coachen en begeleiden.

Ondertekening van het contract

Symbolisch kreeg Ronald de sleutels van het sportpark overhandigd van zijn broer Richard. Hij had afgelopen seizoen de JO19-1 van S.K.N.W.K. onder zijn hoede en wordt met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van W.I.K. ’57 uit Kerkwerve.

Richard (links) overhandigt de sleutels aan zijn opvolger bij S.K.N.W.K. JO19-1, Ronald de Moedt

Aansluitend aan de lunch en deze plichtplegingen werd door JO17-1 en JO19-1 nog een partij gespeeld. Zo rond het klokje van 14:00 uur was deze dag ten einde. Nu is het echt zomerstop en ergens in augustus worden de trainingen weer hervat.

Na de lunch werd er nog een partijspel gespeeld

Bekijk elders op de site meer foto’s van deze kennismakingstraining.