Super geslaagde Vrijwilligersavond S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 25 juni 2022, was het tijd om de belangrijkste mensen binnen een vereniging in het zonnetje te zetten. De vrijwilligers !! Gelukkig kon ook dit weer, want de laatste keer dat dit gedaan is, was ook al weer ruim 2 jaar geleden (maart 2020). Voor hen was gisterenavond een speciale vrijwilligersavond georganiseerd. En het werd een zeer geslaagde avond.

Rond het klokje van 18:00 uur druppelden de eersten binnen. En zo’n half uurtje later waren alle vrijwilligers die zich hadden aangemeld (inclusief hun eventuele partner) dan ook binnen. Dit waren er uiteindelijk een kleine 70. Voor deze keer was er gekozen voor een barbecue. Helaas hadden de weersgoden niet zo’n zin in een bbq getuige de regen. Maar ook hier zijn we niet voor één gat te vangen. De bbq’s waren onder het dakterras geplaatst en voor de zekerheid was er op het dakterras een zeil geplaatst zodat je toch (bijna) droog kon barbecueën.

Het was echt. Er was/waren voldoende vlees, salades, saus, stokbrood, kruidenboter. Dit alles met een drankje liet een ieder zich smaken. Na afloop van deze barbecue nam voorzitter Robbert v/d Zande nog eventjes het woord en kon daarna de kantine in gereedheid worden gebracht. Immers vanwege het succes tijdens de afgelopen twee vrijwilligersavonden hadden ‘de gebroeders Neele’ (lees: Steven Neele) ook nu weer een geweldige pubquiz in elkaar gezet met 75 vragen. Al met al genoeg voor een avondvullende programma.

Er werden groepjes gemaakt van zo’n 5 à 6 personen. Uiteraard moesten de teams zelf een naam verzinnen. Dit gaf een aantal unieke teamnamen. Hierna werden er drie ronden afgewerkt van 25 vragen. Elke vraag werd voorafgegaan door een foto. Daarna was er 15 seconden tijd om het antwoord te geven. Hetzij meerkeuze of een openvraag. Tijdens deze 15 secondes was ook nu weer het zeer aanstekelijk muziekje te horen.

Na elke ronde was er even een pauze. Voor de organisatie de mogelijkheid de scores te berekenen. Voor elke nieuwe ronde werden de antwoorden nog doorgenomen en was er uiteraard ook een tussenstand. Erg leuk was om te zien hoe fanatiek een ieder deelnam aan de quiz. Iets na 22:00 uur kon de eindstand worden opgemaakt. Het was best spannend wie deze editie zou gaan winnen. Voor de zekerheid was vraag 75 dan ook een benaderingsvraag om te voorkomen dat er een gelijke stand zou zijn. Uiteindelijk was deze niet nodig, want team ‘Lekker Snugger’ bleek net iets meer punten behaald te hebben dan de nummer twee van deze avond, ‘W.N.N. (Wolfaartsdijk Net Nix 😉 ). Voor Lekker Snugger was er een groot applaus en uiteraard de eeuwige roem.

Na afloop van de barbecue en de pubquiz was er uiteraard nog was tijd over om iets te drinken en waren er nog wat snackjes. Het was weer een zeer geslaagde avond !! Vanaf deze plaats een dankwoord aan de organisatie van deze vrijwilligersavond en de mensen die gisteren hebben geholpen tijdens deze avond (de dames achter de bar (eindigde trouwens als nummer 3 tijdens de pubquiz 😉 en het zorgen voor de gezellige muziek). En ook voor de mensen die hebben opgeruimd/gaan opruimen.

En tot slot nogmaals een dankwoordje aan al onze vrijwilligers !! Zonder jullie konden we ons prachtige clubje niet draaiende houden !!

Bekijk meer foto’s van deze vrijwilligersavond elders op de site in Het Fotoboek.