Vijfde training van de voorbereiding voor S.K.N.W.K. 1 en 2 is een feit

Gisteren, dinsdag 16 augustus 2022, stond de 5e training op het programma voor onze 1e en 2e selectie. Goed was om te zien dat de groep al weer wat completer is geworden (al zijn/gaan er nog steeds wat mensen op vakantie). Er werd wat loopwerk verricht, maar vooral weer heel veel met de bal getraind (pass- en trapvormen, kleine partijtjes, duels één tegen één). Morgen, donderdag 18 augustus 2022, staat de allereerste oefenwedstrijd op het programma. Op het terrein van D.V.V. ’09 te Dirksland wordt een Mini-Toernooi afgewerkt. Gisteren is het eerste duel gespeeld (D.V.V. ’09 1 – Zinkwegse Boys 1 (1-2)).

S.K.N.W.K. 1 speelt morgen om 20:00 uur de wedstrijd tegen Herkingen ’55 1. A.s. zaterdag wordt dan de finale-dag gespeeld van dit Mini-Toernooi.

Bekijk meer foto’s van deze 5e training van de voorbereiding elders op de site in Het Fotoboek.

Overigens werd gisteren ook de 2e keeperstraining afgewerkt. Werd er vorige week begonnen met nog maar twee keepers, gisteren waren ze er alle vier (de keepers van S.K.N.W.K. 1 en 2 en onze oudste jeugdteams JO19-1 en JO17-1). Ze werden weer flink onderhanden genomen door keeperstrainer Jos Wesdorp.

Bekijk meer foto’s van deze 2e keeperstraining van het seizoen ook elders op de site in Het Fotoboek.