S.K.N.W.K. 1 eindigt uiteindelijk op een 2e plaats tijdens Mini-toernooi met D.V.V. ’09, Herkingen ’55 en Zinkwegse Boys

Op initiatief van onze hoofdtrainer Johnny van Dijke zou er in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022-2023 op ons eigen sportpark Het Springer een Mini-toernooitje worden  gespeeld. Deelnemende teams zijn naast ons eigen 1e elftal, Herkingen ’55 1, D.V.V. ’09 en Zinkwegse Boys 1.

Helaas laat de staat van ons hoofdveld het niet toe dit toernooi doorgang te laten vinden. En het kunstgrasveld is op dit moment nog niet gereed. Vandaar dat is besloten dit toernooi geen doorgang te laten vinden op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Uiteindelijk is in overleg met D.V.V.  ’09 uit Dirksland besloten dit toernooi bij hen te houden.

Afgelopen dinsdag was de start van het toernooi met de wedstrijd tussen D.V.V.  ’09 1 en Zinkwegse Boys 1. Dit duel eindigde in een 2-1 overwinning voor Zinkwegse Boys. Donderdag won S.K.N.W.K. 1 met 4-2 van Herkingen ’55 1. Vandaag werden de finale wedstrijden gespeeld. D.V.V. ’09 1 en Herkingen 1 hielden elkaar in evenwicht, eindstand was 2-2. Op het kunstgrasveld liet S.K.N.W.K. 1 het de 2e helft volledig afweten. Na een 1-0 ruststand in het voordeel van Zinkwergse Boys werd het gelijk na de rust 2-0. Tim v/d Cingel scoorde uit een strafschop de aansluitingstreffer, 2-1. Maar daarna was het aan Nieuwerkerkse kant heel erg matig en kon ‘Zinkweg’ uiteindelijk nog uitlopen naar een zeer eclatante 7-1 eindstand.