Zware nederlaag S.K.N.W.K. bij hernieuwde kennismaking met de 3e klas

Vandaag was het dan zover. De eerste competitiewedstrijd in de derde klas voor S.K.N.W.K. 1. Na een moeizame voorbereiding (vooral door problemen met het nieuwe kunstgras) moest S.K.N.W.K. vandaag aantreden in Kapelle dat vorig jaar een prima seizoen had in de derde klas en bijna nog een periodetitel haalde.

Vanaf het begin leek er veel spanning te staan op beide ploegen, want vooral de thuisclub grossierde in fouten. Het was een klein wonder dat S.K.N.W.K. in het eerste half uur niet wist te scoren. Nadat S.K.N.W.K.-doelman Daan v/d Cingel twee keer moest optreden bij mogelijkheden van Kapelle waren het de blauw/zwarten die tot vier keer toe enorme kansen kregen om de score te openen. Jarno van Nieuwenhuize, Robert Padmos 2x en Max Jongebreur wisten het net niet te vinden.

Na een fout in de opbouw bij S.K.N.W.K. werd een Kapelle-speler aangetikt in de zestien en werd de bal op de stip gelegd. Deze kans liet Kapelle niet onbenut, 1-0. Even later een hoekschop voor Kapelle die goed werd ingekopt en prachtig werd gered door Daan v/d Cingel, maar in de rebound werd de bal toch binnen gewerkt 2-0, dat was tevens de ruststand. Dat was gezien het aantal kansen totaal niet verdiend, maar wel de realiteit.

In de tweede helft ging het al snel mis voor de Nieuwerkerkers want kort achter elkaar werd twee maal op identieke wijze een terug gelegde bal raak geschoten en stond het snel 4-0. Daarna was het over en uit voor S.K.N.W.K. en kon de thuisploeg zonder veel moeite nog uitlopen naar een voor S.K.N.W.K. toch wel beschamende 7-0.

Tussendoor moest de in de 2e helft ingevallen Karl Hanse na twee gele kaarten het veld verlaten. Aankomende week de rug rechten en vol voor de drie punten gaan tegen Kruiningen, want zo vroeg in het seizoen kun je nu al bijna van een ‘zes punten wedstrijd’ spreken. Met veel steun van het thuispubliek moet dit zeker gaan lukken. Kom dus allen a.s. zaterdag de ploeg aanmoedigen vanaf 14.30 uur !!

Toon v/d Berge

3 reacties op "Zware nederlaag S.K.N.W.K. bij hernieuwde kennismaking met de 3e klas"

  1. old school | 29-09-2022 at 16:36 |

    Kees scheete

  2. ouwe bekende | 25-09-2022 at 17:35 |

    Had vroeger je er wat meer mee bemoeid toen toen Johnny voetbalde ipv die saaie berichtjes van je zeikerd

  3. Kees Stoutjesdijk | 25-09-2022 at 11:42 |

    Die 7-0 was beschamend.Het was een 3de klasser tegen een 4de klasser.En dan 3 kansen gemist.Jongens dat moet veranderen.Daar zal de trainer het wel met me eens zijn.Zaterdag tegen Kruiningen een oude bekende.Zij verloren met 1-5 van bruse boys.Kruiningen zal ook alles jn werk stellen om te winnen.Maar nogmaals de thuisclub moet winnen.Mannen veel succes.

Reacties gesloten.