Jarno van Nieuwenhuize scoort 3e competitietreffer dit seizoen namens S.K.N.W.K. 1

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 19 november 2022, was er een beperkt voetbalprogramma bij onze seniorenteams. Alleen S.K.N.W.K. 1 kwam namelijk maar in actie. Het 2e en 3e elftal hadden een vrij weekend.

Vorig weekend werden de blauw/zwarten nog getrakteerd op een grote thuisnederlaag tegen D.V.V. ’09 (eindstand 0-6). En dan moesten ze gisteren in Bergen op Zoom aantreden tegen een van de titelkandidaten en nummer twee van de ranglijst, M.O.C. ’17. En dan ook nog eens met een gehavende selectie. Maar ze hebben zich prima geweerd. Helaas viel na een aantal minuten al de openingstreffer. En ver in de blessuretijd van de 1e helft ook nog de 2-0.

Ook in de 2e helft al na een aantal minuten een treffer van de thuisploeg, 3-0, maar hierbij zou het blijven. Uiteindelijk scoorde Jarno van Nieuwenhuize uit een vrije trap nog de eretreffer namens S.K.N.W.K. 1. Eindstand was dus 3-1. Een ingecalculeerde nederlaag tegen een prima team. Maar ze hebben er met z’n allen voor gestreden !!

Absolute clubtopscorer op dit moment blijft Dirk-Jan Hoek. Hij kwam dus gisteren niet in actie, maar scoorde al 12x namens S.K.N.W.K. 3. Dit geldt ook voor Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2). Ook hij speelde gisteren niet en blijft steken op vijf doelpunten. Rowan Mol blijft nummer drie met 3 doelpunten namens S.K.N.W.K. (overigens is Rowan inmiddels ook al weer gestopt met voetballen). Jarno van Nieuwenhuize maakte dus gisteren zijn 3e doelpunt deze competitie en komt dus op een gedeelde 3e plaats op de topscorerslijst bij onze seniorenteams. Acht spelers scoorden er dit seizoen twee.