S.K.N.W.K. 1 tankt vertrouwen na prima oefenwedstrijd tegen R.C.S. 1

Onze eerste selectie speelde vanavond op ons eigen sportpark Het Springer een oefenwedstrijd. Tegenstander was 2e klasser R.C.S. 1 uit Oost-Souburg. Deze club staat dit seizoen onder leiding van oud S.K.N.W.K. 1-trainer Ralph Zegers. Het werd een leuke oefenwedstrijd tussen twee voetballende ploegen.

S.K.N.W.K. 1 startte prima aan de wedstrijd en kreeg ook diverse kansen om de score te openen. Maar ook nu bleek het grote manco, scoren. En dan doet de tegenstander het wel. Geheel onnodig lieten ‘we’ ze zelfs voor de rust nog uitlopen naar een 0-3 tussenstand.

Maar de blauw/zwarten gingen niet bij de pakken neer zitten. In de 2e helft werden er prima aanvallen op de mat gelegd en wisten ze zelfs 3x te scoren !! Het was drie keer Jarno van Nieuwenhuize die de stand dus in evenwicht wist te brengen. Dit was ook de eindstand.

Een hele leuke oefenwedstrijd met een prima resultaat. Hopelijk biedt dit ons eerste elftal wat aanknopingspunten en vertrouwen die dan mee kunnen worden genomen naar het restant van de competitie. A.s. zaterdag is S.K.N.W.K. 1 vrij en daarna volgen voor de winterstop nog twee competitieduels tegen respectievelijk Kogelvangers (uit) en Z.S.C. ’62 (thuis). Het zou zo lekker zijn als één van deze twee eens kon worden gewonnen !!

2 reacties op "S.K.N.W.K. 1 tankt vertrouwen na prima oefenwedstrijd tegen R.C.S. 1"

1. buurman | 23-11-2022 at 17:05 |

Hoe kom je er bij dat we afgelopen zaterdag 0-1 voor stonden Kees

2. Kees Stoutjesdijk | 22-11-2022 at 23:50 |

Verschoor speelde maar matig vandaag. Liet de spits te makkelijk scoren eerste helft. Gelukkig was er de gouden hand van de trainer in de rust en mocht Thomas Folmer na zijn blessure weer het veld in. Ook Ruben van Dijke speelde erg volwassen op de nummer 10 positie na de rust. Maar het was duidelijk dat RCS rustig aan wilde doen, het zal gewoon beter moeten met zo’n matige eerste helft. Maar dat zal de trainer ook weten!
    Overigens mijn complimenten aan Ries die sterk stond te vlaggen.