Tweede plaats WIK’57 na onder meer drie treffers Van Wanrooij

Bron: www.wereldregio.nl

WIK’57 heeft de smaak der overwinningen aardig te pakken.

De jongste zege, 4-1 op SNS, betekent dat de Kerkwerfse formatie na negen speeldagen op de tweede plaats van de vierde klasse B is beland. Met drie treffers had Colin van Wanrooij een groot aandeel in de winst die zijn ploeg op plek deed komen, maar ook de nederlagen van Duiveland (zie verslag later op deze site) en Westhoek waren daar de oorzaak van. Zodoende passeerde WIK’57 (op foto in groene shirts) de twee andere, eilandelijk elftallen in de vierde klasse B. Westhoek is er daar dus een van want de ploeg van trainer Henk Schouten leed zaterdag op sportpark van Zuijen een 1-2-nederlaag tegen de nog altijd onvermurwbare koploper Wolfaartsdijk.

ZSC’62 kwam als nummer laatst in de derde klasse B tegen Tholense Boys, achtste in de stand, nog wel op een verdiende voorsprong. “Met mogelijkheden op meer”, gaf ZSC’62-trainer Edwin Kriens aan. “In de eerste helft hebben we prima vanuit de organisatie gespeeld. Maar we kwamen heel slecht de kleedkamer uit, terwijl daar nog zo op gehamerd was.” Al in de eerste minuut na rust viel de 1-1 en de tweede tegentreffer was een van richting veranderd schot. Kriens: “Conditioneel waren we na zestig minuten leeg, maar stapje voor stapje gaat het beter”. Poulegenoot Bruse Boys kon de vele afwezigen tegen Kogelvangers niet opvangen en verloor op sportpark Volharding met 0-1.Bruse Boys-coach Michel Maaskant, die Dylan Adelaar net voor rust een penalty zag missen: “Zij waren ook niet geweldig en wij konden op alle fronten geen echte vuist maken. Zuur en echt zonde zo”.

UITSLAGEN

ZATERDAGAMATEURS

Tweede klasse G:
De Meeuwen-MZC’11 0-1 (0-1 Luuk van Vossen)

Derde klasse B:

Bruse Boys-Kogelvangers 0-1

Tholense Boys-ZSC’62 3-1 (0-1 Jesper Kriens)

SKNWK vrij

Vierde klasse B:

Brouwershaven-Duiveland 3-2 (0-1 Robbert de Bruine, 0-2 Jordi Wesdorp, 1-2 Jerom Theijssen, 2-2 en 3-2 Martijn Dalebout)

Westhoek-Wolfaartsdijk 1-2 (1-1 Mark de Feiter)

WIK’57-SNS 4-1 (1-1 en 2-1 Colin van Wanrooij, 3-1 Koen van den Berge, 4-1 Colin van Wanrooij)