Tikkie Terug Deel 569 – Kerstvakantietrainingen 2017

Logo Tikkie Terug

In deze voetballoze periode is het altijd leuk om terug te kijken. In een nieuwe Tikkie Terug (deel 569) gaan we vijf jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. In de kerstvakantie van 2017 gaf Gerard Olijhoek toen voor onze jeugd Kerstvakantietraining.

Op de website stond het volgende:

Maar liefst 18 kinderen aanwezig op de eerste Kerstvakantietraining voor de jeugd van S.K.N.W.K.

De afgelopen twee zomervakanties werd er door Gerard Olijhoek op donderdagmiddag voetbaltraining gegeven. Dit bleek een schot in de roos. Vandaar dat Gerard heeft besloten tijdens deze kerstvakantie ook op donderdagmiddag (van 15:00 uur tot 16:30 uur) een training te verzorgen voor onze jeugd.

Vandaag, donderdag 28 december 2017, was de eerste. Met uiteindelijk 18 aanwezige jeugdspelertjes blijkt dat er genoeg enthousiasme en animo voor is. Er werd zo’n 1,5 uur heerlijk getraind. En de kou en wind mochten de pret bij zowel Gerard als de aanwezige kinderen zeker niet drukken.

Volgende week donderdag, 4 januari 2018, is er nog een Kerstvakantietraining. Deze training is toegankelijk voor alle S.K.N.W.K.-jeugd, maar iedereen mag ook vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen !! Deze training is net als vandaag tussen 15:00 uur en 16:30 uur. Het is geen probleem als je later bent, of als je eerder weg moet. Tussen 15:00 uur en 16:30 uur is iedereen van harte welkom !!

Een geweldig initiatief van Gerard dat hopelijk nog vele jaren een vervolg zal krijgen !!

Bekijk meer foto’s van de eerste Kerstvakantietraining elders op deze site in Het Fotoboek.

Vandaag was tweede en laatste Kerstvakantietraining voor jeugd S.K.N.W.K.

Vandaag, donderdag 4 januari 2018, was de tweede (en laatste) kerstvakantietraining. Ook vanmiddag meer veel plezier bij zowel de spelertjes als trainer Gerard Olijhhoek. Uiteindelijk hadden 8 jeugdleden de weg naar ‘Het Springer’ weten te vinden. Na 1,5 uur heerlijk te hebben getraind, konden ze weer huiswaarts.

Vanaf deze plaats nogmaals een dankwoordje aan Gerard voor dit geweldige initiatief. Bekijk meer foto’s van de tweede Kerstvakantietraining elders op deze site in Het Fotoboek.

De Foto’s:

1e Kerstvakantietraining:

2e Kerstvakantietraining: