Sportlink Club biedt veldvoetbalverenigingen veel mogelijkheden

Bron: www.knvb.nl

De ontwikkelingen op digitaal gebied staan niet stil en dat geldt ook voor de mogelijkheden die veldvoetbalverenigingen hebben binnen de modules van Sportlink Club. Het wordt steeds makkelijker, en in sommige gevallen zelfs verplicht, om bepaalde zaken als club zelf te regelen via Sportlink Club. In dit artikel vind je een opsomming van de mogelijkheden.

Verenigingen gebruiken Sportlink Club al voor allerlei verschillende dingen. Sinds het seizoen 2021/’22 zijn er extra functionaliteiten aan Sportlink Club toegevoegd. Op deze manier kunnen verenigingen meer zelf regelen en is het niet meer noodzakelijk om voor iedere vraag of verzoek tot wijziging de afdeling ‘Contact’ van de KNVB te raadplegen; noch telefonisch, noch via e-mail.

Welke functionaliteiten gaan nu via Sportlink Club?

Het is al een aantal jaar gebruikelijk dat verenigingen zelf sturing kunnen geven aan de accommodatiebezetting van het te spelen thuisprogramma. Dit kan dan tot een week voorafgaande aan de wedstrijddag. Ondertussen zijn er meerdere functionaliteiten beschikbaar die door verenigingen zelf beheerd kunnen worden. Voor onderstaande functionaliteiten geldt dat het verplicht is deze te verwerken en aan te vragen via Sportlink Club. Hierbij een opsomming van de mogelijkheden:

Waar is aanvullende informatie vinden?

Op KNVB Assist is voor wedstrijdsecretarissen onder het kopje ‘Veldvoetbal’ een apart hoofdstuk opgenomen waarin wordt ingezoomd op zaken die de wedstrijdsecretaris vaak en veelvuldig gebruikt tijdens het lopende seizoen. Denk bijvoorbeeld aan het wisselbeleid, speelgerechtigdheid en het gebruik van het digitale wedstrijdformulier.

REGELEN DAGELIJKSE PRAKTIJKBekijk hier handige informatie voor de wedstrijdsecretaris.

Geef als eerste een reactie op "Sportlink Club biedt veldvoetbalverenigingen veel mogelijkheden"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.