MZC’11 en SKNWK compleet voor komend duel

Bron: www.wereldregio.nl

MZC ’11 en SKNWK hebben geen personele zorgen voor het komend weekend.

De Zierikzeese ploeg speelt in de tweede klasse G tegen Walcheren dat vier punten minder heeft en de Nieuwerkerkers reizen af naar de nummer drie van de derde klasse B, De Jonge Spartaan. ZSC ’62, laatste op de ranglijst, heeft net als SKNWK een zware dobber. MOC ’17, de nummer twee in de stand, komt zaterdag 28 januari naar Scharendijke. Ian van Essen is geschorst en Andres Jonker is een weekend weg. Bruse Boys voltooit het rijtje zware tegenstanders voor de Schouwse derdeklassers. In Dinteloord wacht koploper Prinsenland. Thomas Maaskant, Marc Bij de Vaate, Rudo van den Berge en Jasper Fonteine zijn geblesseerd, Kevin Avdic is een twijfelgeval.

In de vierde klasse B staat in Oosterland een aardig duel op de rol: Duiveland ontvangt WIK ’57, een wedstrijd tussen de nummers twee en drie. Het verschil bedraagt vijf punten. Bij Duiveland ontbreken Robbert de Bruine, Roy Quik, Robin Kalf en Joran Buys vanwege blessures en Stefan de Bruine en Leander van Dijke zijn op vakantie.

De nummer van 4B, Westhoek, gaat naar Noad ’67. Slechts Lennart Padmos ontbreekt vanwege een weekend weg. Brouwershaven treft in Stavenisse de gelijknamige rode lantaarndrager. Luuk Mabelis en Arnold Hanse hebben vakantie, Senna Steenhorst is geblesseerd.