Alle drie de seniorenteams van S.K.N.W.K. verliezen, slechts één doelpunt gescoord

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 28 januari 2023, was de winterstop echt ten einde en kwamen alle drie onze seniorenteams in actie. Voor zowel S.K.N.W.K. 1 als S.K.N.W.K. 3 was dit een uitwedstrijd. Het 2e mocht aantreden op ons eigen sportpark Het Springer. Weer lekker om te voetballen, maar achteraf had qua resultaten van alle drie de wedstrijden de winterstop nog wel een weekje langer mogen duren……. Alle wedstrijden werden namelijk verloren en er werd slechts één doelpunt gescoord 🙁

S.K.N.W.K. 1 kende een geweldig slot van 2022 door de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop met 4-2 te winnen van Z.S.C. ’62. Vorige week werd de competitiewedstrijd tegen Prinsenland afgelast, maar speelde ze een prima oefenwedstrijd. Hopende dat dit alles zou zorgen voor een positieve herstart van de competitie. Dit moest dan gebeuren in Middelharnis tegen De Jonge Spartaan. Ze hebben er absoluut voor gestreden, maar in het laatste kwartier waren drie minuten fataal. Toen mocht de thuisploeg 2x aanleggen en was uiteindelijk de 2-0 eindstand een feit.

S.K.N.W.K. 2 speelde de thuiswedstrijd tegen D.B.G.C. 3. Een gelijkopgaande wedstrijd met een 0-0 ruststand. In de 2e helft werd er drie keer gescoord. Dion de Jonge bracht namens S.K.N.W.K. 2 vanaf de strafschopstip zijn 4e treffer in de boeken. Echter de gasten uit Oude Tonge kregen ook een strafschop en wisten ook nog een ‘normaal’ doelpunt te scoren. Hierdoor dus ook voor het 2e een nederlaag en wel 1-2.

Tot slot het 3e. Zij gingen in Stavenisse op zoek naar (doel)punten tegen SC Stavenisse 2. Ook zij kwamen van een koude kermis thuis (ondanks een heerlijk zonnetje). Voor de rust 2x en na de thee ook nog 1x doelpunten van de thuisploeg. En de blauw/zwarten konden daar weinig (lees niks) tegenover zetten. Eindstand 3-0.

Dirk-Jan Hoek blijft leider van de topscorerslijst. Hij blijft steken op 12 treffers. Koen Kraaijenbrink trof gisteren namens S.K.N.W.K. 2 geen doel en blijft staan op vijf treffers. Jarno van Nieuwenhuize scoorde gisteren ook niet namens S.K.N.W.K. 1 en blijft ook 4 treffers staan. Hij moet de gedeelde 3e plaats nu delen met Dion de Jonge die dus gisteren namens S.K.N.W.K. 2 zijn 4e seizoenstreffer wist te scoren.