Al zes 40+ teams aangemeld voor toernooitje bij M.Z.C. ’11, S.K.N.W.K. is helaas afwezig

Op Schouwen-Duiveland wordt al weer haal wat jaren (met uitzondering van de coronaperiode) met diverse clubs een 40+ competitie gespeeld. Deze wedstrijden worden afgewerkt op vrijdagavond. Het blijkt een groot succes te zijn. Ook S.K.N.W.K. is al weer een aantal seizoenen met een 40+ team actief op deze toernooitjes. De wedstrijden worden gespeeld met 7 tegen 7 op een half speelveld. Er worden op een wedstrijdavond enkele korte wedstrijdjes gespeeld.

Op vrijdag 31 maart a.s. wordt het 40+ voetbal weer hervat en wordt voor de eerste keer in 2023 weer gevoetbald. Gastheer is M.Z.C. ’11. Bij S.K.N.W.K. 40+ is er geïnventariseerd en helaas blijkt dat er te weinig spelers zijn om aan deze editie deel te kunnen nemen. De blauw/zwarten hebben zich daarom helaas af moet melden.

Inmiddels is bekend dat er toch al 6 ploegen aanwezig zullen zijn. Immers Duiveland, Z.S.C., Renesse, D.Z.C. ’09, Brouwershaven en M.Z.C. ’11 kunnen wel meedoen. Uiteraard wensen we hen alvast heel veel voetbalplezier toe.

Hieronder het complete speelschema van het 40+ voetbal dit seizoen:

Schema najaar 2022:

16-sep D.Z.C. ’09
21-okt Brouwershaven
18-nov S.K.N.W.K.

Schema voorjaar 2023:

31-mrt M.Z.C. ’11
21-apr W.I.K. ’57
29-jun Duiveland

Geef als eerste een reactie op "Al zes 40+ teams aangemeld voor toernooitje bij M.Z.C. ’11, S.K.N.W.K. is helaas afwezig"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.