Eerste treffer Quinten Haze (S.K.N.W.K. 3) levert gelijk volle buit op

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 18 maart 2023, kwamen alle drie onze drie seniorenteams in actie de competitie. Het werd een prima middag voor S.K.N.W.K. 2 en 3. Zij wonnen namelijk respectievelijk de thuiswedstrijd tegen Smerdiek 2 (5-1) en de uitwedstrijd in Scharendijke tegen Z.S.C. ’62 2 met 0-1. Helaas volgde uiteindelijk voor S.K.N.W.K. 1 een kansloze nederlaag tegen Tholense Boys 1, 0-2.

Helaas dus geen (doel)punten voor S.K.N.W.K. 1 en dus daar geen wijzigingen op de topscorerslijst.

Danny Folmer

Mika van Strien

Dat is wel het geval bij S.K.N.W.K. 2. Immers scoorden zijn 5x in het gewonnen thuisduel tegen Smerdiek 2. Maar liefst vijf verschillende doelpuntenmakers. Danny Folmer en Remco Veenboer scoorden allebei hun vierde competitietreffer dit seizoen. Ids Flikweert, Robert Padmos en ook Mika van Strien scoorden gisteren alle drie hun 3e doelpunt dit seizoen.

Robert Padmos

Ids Flikweert

Remco Veenboer

Het 3e won met minimale marge bij Z.S.C. ’62 2. In de tweede helft haalde Quinten Haze met zijn eerste doelpunt van het seizoen de trekker over. Het bleek voldoende voor de drie punten.

Quinten Haze

Leider van de topscorerslijst, Dirk-Jan Hoek, scoorde gisteren niet en blijft dus na dit weekend op het mooie aantal van 19 competitietreffers. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize, scoorde net als heel S.K.N.W.K. 1 gisteren niet en blijft steken op 10 doelpunten. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) viel gisteren geblesseerd uit en blijft op de 3e plaats op de topscorerslijst met 8 treffers.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2022-2023/*

Geef als eerste een reactie op "Eerste treffer Quinten Haze (S.K.N.W.K. 3) levert gelijk volle buit op"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.