Tikkie Terug 576 – Sponsoravonden S.K.N.W.K. (2006 – 2009 – 2010 – 2013)

Logo Tikkie Terug

Voor vanavond, vrijdag 31 maart 2023, staat er eindelijk weer eens een Sponsoravond op het programma. Eigenlijk was het de bedoeling om dit 3 jaar geleden (om precies te zijn 3 april 2020) te organiseren. De uitnodigingen waren de deur toen ook al uit en ook het programma stond al vast. Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten.

Inmiddels zijn we dus 3 jaar verder en vanavond is het dan eindelijk zo ver en worden in onze eigen kantine onze sponsoren getrakteerd op een leuke avond. In deze editie van Tikkie Terug (deel 576) een terugblik op enkele eerdere sponsoravonden bij S.K.N.W.K.:

Geslaagde sponsornetwerkavond bij S.K.N.W.K.

Vanavond was weer eens een avond om een groep belangrijke mensen binnen onze vereniging in het zonnetje te zetten; onze sponsoren. Helaas niet al te veel sponsoren aanwezig, maar met wat genodigden, het bestuur en een groot gedeelte van de 1e selektie van S.K.N.W.K. toch nog gezellig druk in de kantine.

Vanaf 19:30 uur druppelden de meesten binnen (en bleven nog lekker op het dakterras staan). Zo rond kwart over acht nam voorzittterd Dirk v/d Sleen het woord en heette een ieder hartelijk welkom. Uiteraard stond hij ook stil bij de mensen waar deze avond voor de bedoeld is, de sponsor(s).

Léon v/d Wel, voorzitter van de sponsorcommissie, nam daarna het stokje over. Hij besprak met name het eerste bedrijventoernooi, dat vorig jaar werd georganiseerd door S.K.N.W.K. Een toernooi voor en door sponsors. Tot slot was er een filmpje te zien van dez eerste editie.

Het grootste gedeelte van de avond werd gevuld met een spelregelquiz. Deze werd georganiseerd door Rien van Haaften en Ko van Stel van de Scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid Beveland.

Iets voor ‘tienen’ kon het ‘formele’gedeelte afgesloten en was er tijd om wat te ‘netwerken’. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor Rien van Haaften en Ko van Stel was er nog een kleine attentie. Ook was er nog een kleine verloting onder de aanwezige sponsoren. Het bestuur van S.K.N.W.K. kijkt ondanks de wat tegenvallende opkomst toch weer terug op een zeer geslaagde avond.

Sponsornetwerkavond S.K.N.W.K. zeer geslaagd

Vanavond was weer eens een avond om een groep belangrijke mensen binnen onze vereniging in het zonnetje te zetten; onze sponsoren. Met ruim 40 aanwezigen blijkt wel dat er onder de sponsoren zeker animo is voor dergelijke avonden.

Deze keer was eens niet gekozen voor onze eigen kantine. Nu waren we te gast op Wijnhoeve De Kleine Schorre te Dreischor. Zo rond kwart over acht nam spreekstalmeester Michèl Flikweert het woord en heette een ieder hartelijk welkom.

Na zijn inleiding van deze avond was het woord aan onze voorzitter Dirk v/d Sleen die wat uitleg gaf over de sociale functie van de voetbalvereniging S.K.N.W.K. binnen Nieuwerkerk. Uiteraard stond hij ook stil bij de mensen waar deze avond voor de bedoeld is, de sponsor.

Léon v/d Wel van de sponsorcommissie nam daarna het stokje over. Hij onthulde met name de nieuwe prachtige sponsorgids van S.K.N.W.K. Omdat we te gast waren op De Kleine Schorre gaf eigenaar Johan v/d Velde uitleg over het ontstaan van de Wijnhoeve en kregen alle een rondleiding. Hierna was er even tijd voor een hapje en een drankje (je bent niet voor niets op de Wijnhoeve!).

Na de korte pauze kwamen nog twee sprekers aan het woord. Eerst was het aan onze zeer gedreven jeugdcoördinator en trainer/coach van de eerste selektie, Gerard Olijhoek. Nadat hij op zijn eigen wijze de aanwezigen had vermaakt, was het slotakkoord voor Dolf Roks. Hij heeft uitleg gegeven over de J.V.O.Z. (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland). Iets over ‘tienen’ kon het ‘formele’gedeelte afgesloten en was er tijd om wat te ‘netwerken’.

Alle sprekers werden uiteraard bedankt en ontvingen nog een kleine attentie. Ook was er nog een kleine verloting onder de aanwezige sponsoren. Het bestuur van S.K.N.W.K. kijkt terug op een zeer geslaagde avond.

Geslaagde sponsoravond S.K.N.W.K.

Vanavond was weer eens een avond om een groep belangrijke mensen binnen ons ‘cluppie’ in het zonnetje te zetten; onze sponsoren. Met zo’n 50 aanwezigen kijken we terug op een geslaagde avond.

Iets na ‘achten’ nam voorzitter Wim v/d Zande het woord. Hij heette een ieder hartelijk welkom. Na zijn inleiding van deze avond was het woord aan de nieuwe trainer voor het volgend seizoen van de 1e selektie van S.K.N.W.K., Gerjo Prins.

Hij heeft zichzelf voorgesteld aan de aanwezigen, waaronder bijna de voltallige eerste selektie. Gerjo tekende ook nog zijn contract en mocht als dank een bloemetje en een S.K.N.W.K.-shawl ontvangen.

Hierna was het woord aan Eddy Treijtel. Hij heeft een verhaaltje verteld over zijn voetbalcarrière en het voetbal (met name bij Feijenoord) van toen en nu. Hierna werden er vanuit de zaal nog enkele vragen gesteld.

Zo rond de klok van kwart over 9 was het einde van het officiële programma. Hierna kon er nog lekker worden ‘geboomd’ onder het genot van een hapje en een drankje. Met name de hapjes waren weer voortreffelijk, met dank aan Jan Pollemans.

Het bestuur van S.K.N.W.K. kijkt terug op een zeer geslaagde avond.

Zeer geslaagde sponsoravond S.K.N.W.K.

Gisteren hield S.K.N.W.K. in hun eigen kantine op sportpark “Het Springer” een sponsoravond. Een avondje speciaal georganiseerd voor al die mensen/bedrijven die S.K.N.W.K. een warm hart toedragen.

Tussen 20.00 uur en 20.15 uur was de ontvangst. Onder het genot van een bakje koffie en een hapje was het wachten op het ‘officiële’ gedeelte. Zo’n 60 genodigden hadden de moeite genomen om naar deze avond te komen. Door deze prima opkomst was het gezellig druk in de kantine.

Zo rond 20.15 uur opende spreekstalmeester (en penningmeester van S.K.N.W.K.) Fred v/d Werd de avond. Hierna was het woord aan de voorzitter van S.K.N.W.K., Wim v/d Zande. Daarna was het de beurt aan Kees Sonneveld (Accon) en aan Ron Arendse van onze eigen hoofdsponsor Machine Support. Zij hielden beiden een praatje over hun binding met S.K.N.W.K. en sponsoring met hun bedrijf. Na deze presentaties was het tijd voor een korte pauze.

Na de pauze was het de beurt aan Diederik Hiensch (huidige trainer van hoofdklasser Kloetinge). Hij vertelde iets over z’n avontuur in Engeland, waar hij een tijdje deeluitmaakte van de jeugdopleiding van voetbalvereniging Sunderland. Erg leuk om z’n ervaringen te horen.

Tot slot werd nog het contract getekend met hoofdtrainer van S.K.N.W.K., Adriaan Nieuwenhuise. Hij tekende een contract voor het volgende seizoen, seizoen 2006-2007, waarmee hij dan zijn derde jaar ingaat als trainer/coach van de blauw/zwarten.

Hierna was het officiële gedeelte over. Nu was het tijd voor een gezellig samenzijn met een hapje (prima verzorgd door de familie Stins + aanhang) en een drankje. Het bleef nog een tijdje erg gezellig in de kantine.

Het bestuur van S.K.N.W.K. kijkt terug op een zeer geslaagde avond. Dank naar iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de sponsoravond.