Morgenavond competitiewedstrijd Prinsenland 1 – S.K.N.W.K. 1

Morgen, dinsdag 30 mei 2023, staat de laatste competitiewedstrijd voor S.K.N.W.K. 1 op het programma. In Dinteloord spelen de blauw/zwarten tegen Prinsenland 1. De K.N.V.B. heeft drie duels, waaronder dus deze, verplaatst naar morgenavond.

Voor S.K.N.W.K. 1 staat er na de degradatie naar de 4e klas niets meer op het spel. Voor onze tegenstander des te meer. Zij zijn nog volop in de strijd voor de titel en zullen er dus alles aan doen dit duel te winnen. Echter speelt S.K.N.W.K. 1 natuurlijk ook gewoon nog voor de eer. Na de winterstop zijn er helaas niet voldoende punten meer gehaald om het verblijf in de 3e klasse te verlengen. Maar ze zijn geen enkel duel meer weggespeeld en ook de scores waren altijd acceptabel (dat was voor de winterstop een aantal keren niet het geval).

Ook in het thuisduel in januari van dit jaar tegen Prinsenland konden de Nieuwerkerkers lang stand houden en werd het uiteindelijk ‘maar’ 2-0. Morgen nog een keer de kans aan ‘onze mannen’ om te laten zien dat ze toch niet misstaan hebben in de 3e klas !!

Succes !!