Voor maandag 5 juni a.s. aanmelden voor de Vrijwilligersavond

Afgelopen seizoen heb jij een belangrijke bijdrage geleverd aan het vrijwilligerswerk binnen onze vereniging. Het bestuur van S.K.N.W.K. is jou hiervoor bijzonder dankbaar en nodigt jou – en eventuele partner – uit voor de vrijwilligersavond van S.K.N.W.K. op vrijdag 9 juni, zoals via de “SAVE THE DATE “ al op de  S.K.N.W.K. site aangegeven was.

 

PROGRAMMA

Vanaf 18:00 uur ben je welkom in de kantine van S.K.N.W.K. alwaar vanaf 18.30  uur de BBQ aanstaat. Consumpties zijn deze avond tot 23:00 uur gratis. Verder staat er deze avond een ‘pub-quiz’ op het programma! Dit alles omlijst met lekkere muziek en veel gezelligheid moet ons inziens leiden tot een fantastische avond.

 

AAN- EN AFMELDEN

Wij verzoeken je/jullie vriendelijk om vóór maandag 5 juni a.s. via vrijwilliger@sknwk.nl aan te geven welke leden binnen uw gezin aanwezig bent en zo ja, of dit met of zonder partner is. Daarnaast is het ook belangrijk dat wij op de hoogte zijn van evt, andere eetwensen. Geef dit ook door bij het aanmelden.

Graag ontvangen wij dus ook een reactie wanneer je niet aanwezig kunt zijn. Het is namelijk belangrijk dat wij precies weten hoeveel personen er aanwezig zullen zijn in verband met de BBQ

We zien jullie graag op 9 juni a.s. waarbij wij het glas kunnen heffen op de mooie club die S.K.N.W.K. is en dankzij jouw inzet ook in de toekomst kan blijven!!

Ben jij ook vrijwilliger en heb je geen uitnodiging gehad of heb je misschien van/over een andere vrijwilliger gehoord dat hij/zij niet is uitgenodigd, laat dit dan z.s.m. weten via vrijwilliger@sknwk.nl

Namens de vrijwilligerscommissie