N.O.A.D. ’67 1 – S.K.N.W.K. 1 1-2

S.K.N.W.K. 1 wint ook haar tweede oefenwedstrijd

Nadat afgelopen dinsdag met 1-3 werd gewonnen van vierde klasser Colijnsplaatse Boys 1, werd gisteren knap gewonnen van tweede klasser N.O.A.D. ’67 1 uit Sint Philipsland. De Nieuwerkerkers zegevierden met 1-2. Een goeie eerste helft van de zijde van de blauw/zwarten betekende een 0-1 ruststand. Een lange bal van achteruit van Martijn Neele werd door Jan-Jaap Padmos op waarde ingeschat. Hij gaf een prima voorzet die door Leon de Bruine op de lat werd geschoten. De rebound werd door Christian van Vossen tegen de netten gewerkt. Zodoende kwam S.K.N.W.K. verdiend op voorsprong, 0-1. De tegenstander kon hier weinig tegenover zetten. Een kleine kans ging voorlangs, maar daarbij bleef het.
In de tweede helft beet N.O.A.D. ’67 iets meer van zich af en had S.K.N.W.K. het iets moeilijker. Een overtreding op Jacky de Bruine, die onbestraft bleef door de overigens zeer goed leidende scheidsrechter, was de aanleiding tot de 1-1. Iedereen van S.K.N.W.K. was uit positie en de prima pass over de verdediging van de Nieuwerkerkers werd door de spits van N.O.A.D. ’67 knap over doelman Leon Quik gelobt, 1-1. Hierna nam S.K.N.W.K. het initiatief weer over. Een corner van S.K.N.W.K. werd door Maarten Padmos met links binnengeschoten. Hierdoor werd de eindstand bepaald op 1-2.
Conclusie na deze wedstrijd is dat de resultaten goed te noemen zijn. De inmiddels 9 trainingen werpen haar vruchten af. Conditioneel waren we toch sterker als beide oefenpartners en er komt al steeds meer lijn in het spel. Lijn die de nieuwe trainer Adriaan Nieuwenhuijze er in probeert te slijpen. A.s. maandag weer trainen en dan dinsdag de derde oefenwedstrijd. Deze keer een thuiswedstrijd op sportpark “Het Springer” in Nieuwerkerk tegen Hulsterloo. Gelukkig komen er weer een aantal terug van vakantie. Daar staat tegenover dat er ook nog een aantal spelers op vakantie is of zelfs nog moeten. Dit betekent dat we zelfs de derde competitiewedstrijd pas weer volledig zullen staan.

S.K.N.W.K.: Koen de Jonge (Leon Quik), Jacky de Bruine, Johan Padmos, Martijn Neele, Patrick van Bolhuis (Martin Huisman), Leon de Bruine, Maarten Padmos, Richard Bevelander, Emiel Kuijten, Christian van Vossen en Jan-Jaap Padmos (Gert-Jan Tierie).