Ruime overwinning S.K.N.W.K. 1 op Hulsterloo 1

S.K.N.W.K. 1 overklast Hulsterloo 1 met overwinning van 9-1

Gisteren moets de hoofdmacht van S.K.N.W.K. weer aan de bak. De derde oefenwedstrijd stond gepland. Deze keer een thuiswedstrijd op sportpark “Het Springer” in Nieuwerkerk. Tegenstander was een totaal onbekende voor S.K.N.W.K., Hulsterloo 1. Deze Zeeuws-Vlamingen spelen aankomend seizoen in de zondag vierde klasse.
S.K.N.W.K. 1 was duidelijk een maatje te groot voor deze tegenstander. Al werd er de eerste helft ontzettend slecht gespeeld door de Nieuwekerkerk. Alleen de eerste 20 minuten waren van een goed niveau. We gingen rusten met 2-0. De 1-0 kwam van de voet van Maarten Padmos (die in alle drie de oefenwedstrijden een doelpunt heeft gescoord), hij trapte een vrije bal vanaf een meter of 20 in het doel. De 2-0 maakte Christian van Vossen. Deze bal werd breed gelegd door Gert-Jan Tierie.
De tweede helft was iets beter. Wat wel veel beter was, was de afwerking. Er werden maar liefst 7 doelpunten gescoord. Na goed storend werk van Richard Bevelander was het Emiel Kuijten die de 3-0 aantekende. Maarten Padmos maakte de 4-0 vanaf de strafschopstip na een overtreding op zijn broer Johan Padmos. Na een goede pass van achteruit van Martijn Neele was het Richard Bevelander die via een snelle aanval Christian van Vossen in staat stelde om de 5-0 tegen de netten te trappen. De tegenstander was tot dan toe nog niet gevaarlijk geweest. Na een breedte pass van Christian was het Jan-Jaap Padmos die de 6-0 scoorde. Helaas viel hierna het tegendoelpunt. Een wat rare vrije trap van de tegenstander verdween in het doel, omdat de muur van S.K.N.W.K. uit elkaar ging en de bal zo in de verre hoek werd geschoten, 6-1. Hierna was het alleen maar S.K.N.W.K. dat de klok sloeg. Leon de Bruine zag een vrije trap via de hak van een Hulsterloo-speler in het doel belanden, 7-1. Het mooiste doelpunt kwam op naam van Richard Bevelander. Hij kreeg een diepe bal en lobte deze knap over de doelman, 8-1. Tot slot was het Hulsterloo dat weer scoorde, alleen was dit een eigen doelpunt. Een voorzet van Christian van Vossen verdween via twee tegenstanders en de doelman over de doellijn. Zodoende boekte S.K.N.W.K. een eclatante 9-1 overwinning.
Zaterdag weer een thuiswedstrijd. Dan is Wolfaartsdijk de tegenstander.

S.K.N.W.K.: Leon Quik, Jacky de Bruine, Johan Padmos, Martijn Neele, Martin Huisman, Leon de Bruine, Maarten Padmos, Emiel Kuijten, Gert-Jan Tierie, Christian van Vossen (Johnny Roks), Jan-Jaap Padmos (Richard Bevelander).