Zeer moeizame winst S.K.N.W.K. 1

Vanavond speelde S.K.N.W.K. 1 opnieuw een oefenwedstrijd. Deze keer moesten we tegen F.S.V. 1. Op een zeer winderig, maar zeer goed bespeelbaar veld in Fijnaart boekte S.K.N.W.K. 1 al weer haar vijfde overwinning in even zoveel oefenwedstrijden. Echt simpel ging het niet. De eerste helft was nog redelijk en hadden we veel meer moeten scoren. Helaas bleef het bij 1 treffer. Deze werd gescoord door Gert-Jan Tierie. De tweede helft was veel slechter. Gert-Jan maakte uit een voorzet van de rechterflank nog wel 0-2, maar er werd zeker niet goed gespeeld. Nadat Johan Padmos “in de zestien” hands maakte kreeg F.S.V. kans op ook een treffer. Doelman Koen de Jonge (ziek) was inmiddels vervangen door veldspeler Johnny Roks. Zijn eerste taak was dus om de strafschop te stoppen. Helaas ging hij naar de verkeerde hoek en werd het dus 1-2. Uit een corner was het Léon de Bruine die attent reageerde en S.K.N.W.K. weer op een marge van twee bracht, 1-3. Het slotakkoord was weer voor F.S.V. 1. Balverlies voorin betekende een counter van de tegenstander. Zij scoorden uit deze counter de 2-3. Inmiddels was het al aardig donker en zodoende besloot de scheidsrechter een minuutje of 6 voor het eind van de wedstrijd af te fluiten.
Conclusie is dat we na twee ruime overwinningen weer met beide beentjes op de grond staan en dat we in de Amstel-Cup en de competitie uit een ander vaatje zullen moeten tappen. Donderdag eerst trainen en dan a.s. zaterdag aantreden voor de Amstel-cup tegen Klundert 1. Deze wedstrijd is om 14.30 uur op sportpark “Het Springer” in Nieuwerkerk.

S.K.N.W.K. 1: Koen de Jonge, Sytze Stins, Johan Padmos, Martijn Neele (Mark den Haan), Johnny Roks (Léon Pollemans), Maarten Padmos, Léon de Bruine, Gert-Jan Tierie, Emiel Kuijten, Christian van Vossen (Martin Huisman), Jan-Jaap Padmos (Richard Bevelander).