Kassa in de kassen

Een zeer tevreden penningmeester zag toch nog 32 man hard zwoegen om de clubkas te spekken. Zelf deed hij natuurlijk ook mee. Samen met barkeeper J. van S. had hij de touwtjes (of beter te zeggen, de pijpen) in handen. Rond 07.15 uur werd er onder het genot van een bakje koffie en een bolus instructies doorgenomen over het hoe en wat in de kassen. Rond 07.45 uur vertrokken we richting Sirjansland. Daar aangekomen konden we gelijk beginnen. De pijpen moesten in beugels gelegd worden. Na enige oefening ging het steeds sneller. Rond 09.45 uur was het tijd voor een bakkie. Sommigen hadden al trek in een “bakkie bier”, maar het bleef bij koffie, thee of jus d’orange. Hier waren wat mensen die de safari misten. Na deze pauze met een koek of bolus, was het nog effe doorgaan. Rond 10.45 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Iedereen kon naar huis en mocht nog een aantal komkommers meenemen. Hier waren ook al weer diverse plannen mee, maar deze details zullen we u maar besparen. Op naar de kantine, waar de “niet-voetballers” een lekkere koude klets konden nemen. De voetballers onder ons, moesten helaas aan de koffie of frisdrank.
Conclusie is dat het, zoals dat altijd gaat met zulke dingen, erg gezellig was en we hebben flink wat geld verdient. Iedereen bedankt voor zijn inzet. Zo hoort het!!!!

Nog wel even het volgende. Wij willen ook de mensen bedanken die zich wel opgegeven hebben, maar dan niets van zich laten horen en gewoon op hun bed blijven liggen. Dat is echt heel triest.

Bekijk binnenkort de foto’s in het fotoboek