Weer ruim 70 aanmeldingen voor 1-2-3+4-feest

Voor de Hollandse Avond, die de 1-2-3+4-commissie a.s. zaterdag organiseert, zijn toch weer ruim 70 aanmeldingen. Elk feest blijkt dat er toch weer vele mensen zin hebben in een gezellig uitje bij S.K.N.W.K. Ook nu weer.
De Hollandse Avond zal, hoe kan het ook anders, in het teken staan van “Holland”. Dus veel “Hollandse” muziek en andere “Hollandse” dingen. We hopen dat een ieder zich natuurlijk ook weer verkleed, met deze keer als thema, “Holland” (je kunt in het forum je mening kwijt over je kostuum en misschien kun je anderen hiermee op een idee brengen). Nog een enkeling moet zijn of haar € 10,- betalen, maar dat komt wel goed.
Van sommige kanten komt er een negatief puntje wat betreft de kosten. Het is inderdaad zo dat er geen eten is vooraf aan het feest. Toch zijn deze kosten er, omdat we de muziek voor deze avond moeten betalen. Verder is er de mogelijkheid tot karaoke. Verder zullen er diverse hapjes aangeboden worden, zodat u zeker kunt zijn dat die € 10,- echt niet teveel is!! Tot zaterdag.