Verslag van Zonnemaire B1 – Dreischor B1 (0-2)

Zonnemaire B1 – Dreischor B1 (0-2)

De wedstrijd zou om half 3 beginnen op het sportpark in Zonnemaire tussen de nummers 7 en 1. De wedstrijd begon iets later dan eigenlijk de bedoeling was. Dreischor miste Robert Padmos (blessure) en Jimmy Versluis (vakantie). De wedstrijd begon in een rustig tempo, waarin goed werd samen gespeeld en mooie combinaties werden gemaakt. Na 1½ minuut werd het na een goede actie 1-0 door een doelpunt van Martijn Rentier. Na 10 minuten brak Zonnemaire langs de linkerkant door, deze aanval werd gestopt door een slyding met minder gezellige gevolgen. De aanvaller van Zonnemaire brak zijn kuitbeen op twee plaatsen. Hiervoor is nog wel een operatie voor nodig geweest om het been recht te zetten. Namens de B1 van Dreischor wensen wij Bas beterschap en hopen dat hij in de volgende wedstrijd tegen Zonnemaire, in Februari, weer mee kan doen. Na een half uur werd het spel weer hervat. Het spel was veel minder nu, het was onrustig en rommelig. De enigste kans was er nog voor Martijn Rentier, doormiddel van een schot vanaf de zestien. Maar deze werd gepakt door de keeper.
In de tweede helft was het spel niet veel beter. Na tien minuten voetbal in de tweede helft werd het tweede doelpunt gescoord van de wedstrijd door Joshua Hoeneveld. Hij ging alleen op de keeper af en scoorde. De laatste grote kans was voor Dreischor, een corner genomen door Robbert Uyl kwam bij de tweede paal waar twee man helemaal vrij stonden maar net niet bij de bal konden komen. Aan een rommelige wedstrijd kwam een eind. Eindstand 2-0.
Volgende week de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2, Dreischor B1 tegen Renesse B1. De wedstrijd begint om half twaalf en we hopen dat er wat meer toeschouwers komen dan de afgelopen wedstrijden.