Je bent lid van S.K.N.W.K., niet van een team!!

Vandaag is maar weer eens gebleken dat sommige leden van S.K.N.W.K. niet goed bezig zijn. Moeten ze met een bepaald team meedoen en dan bepalen ze gewoon zelf dat ze met een ander team meedoen. Of ze bellen af dat ze een kater hebben!! Triest dus. Voetbal is een teamsport!! voor zover niet iedereen dit weet?? Daarnaast ben je lid van S.K.N.W.K. en niet van het eerste, tweede, derde of vierde. Dus spelers neem je verantwoordelijkheid en doe gewoon mee met het team waar je op donderdagavond bij wordt ingedeeld, ook al is dat niet altijd naar je zin!! De leiders doen er heel veel werk voor om voor elk team weer genoeg spelers te krijgen en dan gaan we daar zo mee om.
Hopelijk is dit een incident, maar vandaag was het echt super triest. Spelers die gewoon niet op komen dagen of vijf minuten voor vertrek afbellen. Dat kan dus niet. Zo snel vindt je geen andere speler(s) (op Leon v/d Bosch na, bedankt nog Leon, zo hoort het!!). Ook spelers die bij een bepaald team zijn ingedeeld en dan gewoon stug met een ander team meevoetballen. Nee!!!

Dus namens het bestuur van S.K.N.W.K. aan een ieder een oproep. Pak je verantwoordelijkheden en laat je medespelers en leiders en trainers niet in de steek!! Volgende keer gewoon meespelen met het team waar je wordt opgesteld(en niet afbellen met een kater of met een ander team meedoen!!).