Adriaan Nieuwenhuijse ook volgend seizoen by SKNWK

De trainerscarroussel draait al weer weken op volle toeren. Bij S.K.N.W.K. is Adriaan Nieuwenhuijse uit Kruiningen sinds dit seizoen de man de die selectie van S.K.N.W.K. onder zijn hoede heeft. Gelukkig hebben zowel de trainer als de club dezelfde intentie. En dat is om ook volgend seizoen met elkaar verder te gaan. Zodoende werd afgelopen donderdagavond tussen bestuur en S.K.N.W.K. afgesproken ook het seizoen 2005-2006 met in zee te gaan. Beide partijen zijn hier erg tevreden mee.

Gisteren na de blamerende nederlaag in Sint Annaland tegen W.H.S. 1 (S.K.N.W.K. verloor maar liefst met 7-3) kwam voorzitter Wim v/d Zande dit mededelen aan de spelergroep. Zodoende zat er aan deze trieste middag toch nog een leuke wending. Ook de spelersgroep is erg content met dit besluit van zowel Adriaan zelf als het bestuur van S.K.N.W.K.

Het is wel te hopen dat deze spelersgroep de trainer en het bestuur niet in hun hemd laten staan en dat ze na de winterstop uit een ander vaatje gaan tappen dan ze de laatste twee competitiewedstrijden gedaan hebben.