Kansas City Wizards wint Charlie Cup 2004

De Kansas City Wizards hebben gisteren in sporthal “Onderdak” in Zierikzee de Charlie Cup 2004 gewonnen. Van de zes wedstrijden die ze gespeeld hebben, wonnen ze er vier. De andere twee wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Dit team dat bijna geheel bestond uit verdedigend ingestelde spelers gaf heel weinig weg en kon via de counter regelmatig scoren. Mede door het hele goede keeperswerk van doelman Marco Roks werd er dus geen wedstrijd verloren. Verder speelden in dit team: Lennaert de Looze, Frank Boere, Robbert Padmos en Martijn Neele. Oh ja en Ronald van Vossen. Hij heeft 2 minuten meegespeeld en is toen geblesseerd uitgevallen. Gelukkig heeft hij daarna zijn teamgenoten mentaal gesteund, AAN DE BAR!! Zodoende had Kansas City Wizards geen wissel(s). Dit probleem werd verholpen door Leon Goedegebure, Jurjen Vermeer, Emiel Pollemans, Sjaak Kooijman en Jacky de Bruine. Zij hebben allen een wedstrijd als wissel gefungeerd.
Het was een sportief toernooi met spanning tot het einde. Pas in de één na laatste wedstrijd werd beslist wie toernooiwinnaar werd. Dank gaat uit naar de sponsor (Café-cafetaria Charlie), de organisatie (lees: Martijn Neele), scheidsrechters Jos van Spier en Cees Dalebout en de tijdwaarnemers Kevin Schiettekatte en Maurits van Gemeren. Na afloop van het toernooi werd in “Charlie” de prijsuitreiking gehouden. Voorzitter van S.K.N.W.K. Wim v/d Zande bedankte Henk en Anita voor de sponsoring met een bloemetje en een S.K.N.W.K.-shawl. Verder alle bovengenoemde mensen die mede mogelijk hebben gemaakt dat dit toernooi weer zonder problemen kon worden afgewerkt. Er waren gelukkig geen ernstige blessures.
Doordat het toernooi deze keer niet in het weekend werd gehouden, viel de publieke belangstelling een beetje tegen. Volgend jaar zullen we weer proberen het toernooi in het weekend te houden.

Bekijk binnenkort de foto’s van de Charlie Cup 2004 in het fotoboek.