Nieuwjaarsreceptie S.K.N.W.K. weer druk bezocht

Gisterenavond werd in de kantine van S.K.N.W.K. de nieuwjaarsreceptie gehouden. Ondanks dat het 1 januari was en veel mensen dan familieverplichtingen hebben of nog een beetje last hebben van de avond ervoor, was het weer erg druk. Toch weer ruim 50 personen hadden de moeite genomen om elkaar de beste wensen voor 2005 toe te komen wensen.
Voorzitter Wim v/d Zande keek in zijn toespraakje nog even terug op een voor S.K.N.W.K. bewogen 2004. Hij sprak met name over de geweldige festiviteiten rondom het 50 jarig bestaan (mei 2004), over de resultaten van S.K.N.W.K. 1 en de korfbal. Daarna werd gesproken over de toekomst, want we moeten vooruit.
Helaas was er niemand aanwezig van onze hoofdsponsor Machine Support uit Ridderkerk. Hierdoor heeft medewerker van Machine Support, Jan Tierie, symbolisch het nieuwe sponsorcontract (tot de zomer van 2006) getekend. Natuurlijk waren er ook bloemen. Na dit officiële gedeelte was het nog erg gezellig. Dank naar de mensen achter de bar en aan iedereen die er weer voor zorgde dat ook dit weer een hele leuk en gezellige avond werd.